Coafuri, noutăți despre vedete

Coafura Justin Bieber de-a lungul anilor – 15 coafuri

Pictogramă pop Justin Bieber coafură coafură

Justin Bieber este un tânăr cântăreț canadian cu rădăcini germane care a devenit popular în Statele Unite. Născut pe 1 martie 1994 la Londra, Ontario, Canada, și-a început cariera făcând coveruri de piese celebre. Mama lui l-a făcut cunoscut printr-un videoclip de acasă pe You Tube, când cântărețul american Usher a devenit conștient de băiatul talentat. În 2009 a fost lansat primul său single “One Time”, care a ocupat primul loc în topuri, în special în SUA și Canada. Justin a devenit superstar la vârsta de 15 ani și a capturat inimile a mii de fete pubescente din întreaga lume. Un album de debut a avut loc în martie 2010 – „Lumea mea 2.0”, apoi a lansat alte trei albume până în 2015. Ceea ce iubesc fetele la el nu este doar muzica lui, ci și noile coafuri. Iată o privire asupra modului în care s-a schimbat coafura Justin Bieber de-a lungul anilor.

Coafura Justin Bieber în 2009 pentru care a devenit faimos

Coafura Justin Bieber 2009

Justin Bieber abia avea 15 ani când a devenit celebru cu această coafură. Pe atunci își purta părul pieptănat în față ca o cască care îi acoperea aproape toată fața. Trebuiau absolut să stea în dreapta și să strălucească frumos. În primii ani de carieră, coafura Justin Bieber este considerată capitala sa și o adevărată marcă comercială.

Coafura Justin Bieber în 2011

Coafura Justin Bieber 2011

La jumătatea anului 2011 și-a tăiat părul și s-a despărțit de casca caracteristică tăiată. A apărut pentru prima dată cu noua sa coafură la premiile Billboard 2011. A întristat o mulțime de fani pentru că nu avea părul.

Coafura Justin Bieber în 2012

Coafura Justin Bieber 2012

În 2011 și 2012, Justin și-a aranjat părul dezvăluit, pe care îl realizase cu o mulțime de produse pentru păr. Fruntea este liberă și sprâncenele la fel. Deci, aveți o vedere clară a feței tinerei vedete pop. Și părul devine din ce în ce mai scurt. Uneori apărea și cu o coafură Elvis Presley.

Coafura Justin Bieber cu undercut în 2013

Coafura Justin Bieber 2013 undercut

La aproximativ 19 ani, Justin a rupt ideea băiatului bun care era acum câțiva ani. În locul faimoasei tăieturi de cască, a purtat subcotarea la modă în 2013 și i-a plăcut să-și aranjeze bretonul ușor în sus. Așa că tânăra vedetă a evocat un aspect bărbătesc și a încercat, de asemenea, să-și crească barba.

Coafura Justin Bieber – mai 2014

Coafura Justin Bieber mai 2014 gala amfAR

La 20 de ani, Justin este deja un tânăr care ar dori să fie acceptat puțin mai serios. Acest lucru nu se aplică doar coafurilor sale. Deși cântărețul și-a făcut primul tatuaj când avea doar 16 ani, patru ani mai târziu are peste 40 de motive pe piele, pe care, de asemenea, îi place să le prezinte. Aceasta face parte din aspectul dorit al starului pop. Nu mai există nici o urmă a drăgălașei adolescente.

Coafura Justin Bieber în august 2015

Coafura Justin Bieber blond platinat august 2015

În 2015, Justin Bieber a prezentat pentru prima dată un stil complet diferit. Coafura lui cu breton lung și părți scurte și ascuțite, într-o culoare nefirească a părului, precum blondul platinat, amintea de anii ’80 și, mai presus de toate, a raverului tăiat de atunci. Sau poate există un alt motiv în spatele acestei schimbări flagrante. Insiderii părului blond platinat explică prin marea sa dorință de succes. Este probabil superstițios și crede că, dacă se gândește la asta, se va întâmpla ceva. Justin și-a dorit ca al patrulea său album să obțină statutul de platină și, în cele din urmă, „Purpose” a ajuns pe primul loc în multe țări. Poate că și el avea dreptate.

Coafura Justin Bieber în 2016

Bun de coafură Justin Bieber 2016

În ultimii ani, Justin a experimentat foarte mult cu aspectul său și mai ales cu coafurile. La fel cum vedeta fotbalului a făcut câteva titluri de coafură, la fel și tânărul Justin. Pentru o perioadă scurtă de timp, el a purtat părul, în special partea din față, foarte lung și o dată îl înfășurase într-un coc mic și îl legase. Micul coc a devenit acum o tendință în coafurile pentru bărbați și este cunoscut sub numele de „coc om”. Justin își prezintă coafura la modă la „Gala Beneficiilor Haiti”.

Coafura Justin Bieber în ianuarie 2016 – cornrows la cererea iubitei sale de atunci 

Coafura Justin Bieber ianuarie 2016 împletituri coafură împletitură

Experimentele de coafură ale lui Justin Bieber sunt dovedite de o fotografie pe care el însuși a împărtășit-o pe Instagram. Se presupune că ar fi fost influențat de iubita sa de atunci, Hailey Baldwin, iar ea l-a inspirat pentru acest look. Probabil că încerca să pară mai crescut și, prin urmare, mai atrăgător pentru ea, dar fața lui pare încă relativ meschină. În viitorul apropiat, superstarul a încercat mai multe coafuri.

Justin Bieber Hairstyle – Poate cea mai bună privire a lui Grammy la Februarie 2016

Justin Bieber coafură grammys 2016

Ori de câte ori Justin Bieber își schimbă ceva în look, fanii se sperie. Evident, nu poate alege între tonul său natural și blond. De aceea, există ceva nou în părul lui la fiecare câteva luni. În februarie 2016, Bieber a surprins nu numai cu o coafură nouă, ci și cu următoarea încercare de a-și crește barba. El și-a prezentat noul look pentru prima dată la premiile Grammy și credem că este complet potrivit pentru o ocazie specială precum Grammy, deoarece coafura clasică face parte dintr-o ținută elegantă. Era îmbrăcat într-un smoching alb-negru în care doar blazerul era alb, iar restul hainelor – negru. Deci, contrastul cu părul decolorat este de înțeles. Însoțitorul dulce al superstarului era fratele său de șase ani, care își dorea exact aceeași coafură ca și faimosul său frate..

Coafura Justin Bieber în martie 2016

Coafura Justin Bieber martie 2016

La scurt timp după înălbire, nuanța naturală de la baza părului lui Justin iese din nou. Părul de sus, mai lung, pe care Justin la crescut în ultimele luni oferă o bază bună pentru diferite stiluri de păr. Așa că își poartă părul ușor dezvăluit în viața de zi cu zi și pieptănat cu grijă pentru ocazii speciale.

Coafura Justin Bieber „înapoi în anii 90” – aprilie 2016

Coafura Justin Bieber dreadlocks 2016

Poate că cea mai proastă coafură de până acum a lui Justin Bieber este dreadlock-urile decolorate și chiar și-a șocat fanii cu ei. El a prezentat prima dată acest look în aprilie 2016, iar fotografia sa de pe Instagram a generat 1,9 milioane de „aprecieri”.

Coafura Justin Bieber în iunie 2016

Coafura Justin Bieber mai 2016

După ce fanii s-au speriat și l-au criticat pe Justin, temerile au dispărut în mai 2016. Rasul de pe păr este probabil cea mai logică consecință după numeroasele experimente cu el.

Coafura Justin Bieber în ianuarie 2017

Coafura Justin Bieber ianuarie 2017

În ianuarie 2017, superstarul și-a lăsat părul să crească într-o nuanță naturală și arată cu câțiva ani mai în vârstă cu ochelarii.

Coafura Justin Bieber în martie 2017

Coafura Justin Bieber martie 2017

Uneori lungă, alteori scurtă, Justin și-a scurtat semnificativ coafura în martie. De fapt, nu a avut niciodată unul atât de scurt. Adăugați la aceasta culoarea părului blond platinat, care amintește destul de mult de legendarul coafură Eminem din anii 90.

Septembrie 2017 – Actuala coafură Justin Bieber 

Coafura Justin Bieber septembrie 2017

Justin Bieber are în prezent o coafură discretă. Acest lucru se datorează probabil problemelor pe care superstarul le are în viața sa personală. A trebuit să anuleze ultimele date ale concertului din turneul său mondial pentru că avea nevoie de timp pentru el și pentru relaxare.