Călătorii și vacanță

Vacanța Bali – Cele mai bune sfaturi pentru călătoria dvs. în Indonezia!

Plaje frumoase, natură fascinantă, mâncare delicioasă și multe altele – Bali este una dintre cele mai populare destinații de călătorie pentru mulți oameni din întreaga lume și nu suntem deloc surprinși! Este cea mai faimoasă insulă din Indonezia și pe bună dreptate. Fie că faceți surf și scufundări, vizitați un centru SPA și vă răsfățați cu aromoterapie sau urcați un vulcan și priviți răsăritul de acolo – o vacanță în Bali are multe de oferit și toată lumea își va câștiga cu siguranță banii. Care sunt cele mai populare atracții din Bali, ce vă va costa o călătorie în Indonezia și multe alte sfaturi utile de călătorie pentru o vacanță relaxantă în Bali, puteți găsi numai în articolul nostru!

cele mai frumoase plaje din Indonezia sfaturi dus-întors

O vacanță în Bali se simte ca o aventură fără sfârșit – există ceva pentru toată lumea. Învață să faci surf sau să te scufunzi, să iei cursuri de yoga sau de gătit sau să te răsfeți cu un masaj balinez. Cu toate acestea, înainte de fiecare călătorie există întrebarea despre ce va costa. Nivelul prețurilor pe insulă este cu mult sub costul din Europa. Mâncarea și cazarea sunt mult mai ieftine decât de exemplu în Italia, Franța sau Spania. În funcție de sezon, prețurile zborurilor sunt cuprinse între 650 și 1200 de euro, iar zborul în sine durează în jur de 12 până la 16 ore. Moneda din Indonezia se numește Rupia indoneziană și este abreviată ca IDR. Aproximativ 15.000 IDR corespund unui euro.

Vacanța Bali costă dintr-o privire

Insulele Indonezia cele mai frumoase plaje Vacanță în Bali periculoase

 • Visa Bali – Dacă vacanța dvs. din Bali durează mai puțin de 30 de zile, nu trebuie să plătiți o viză ca cetățean german. Dacă doriți să rămâneți pe insula viselor mai mult de 1 lună, trebuie să solicitați o viză la sosire în aeroport – aceasta costă 40 de euro și este valabilă încă 30 de zile.
 • Ambii Cazări În Bali puteți găsi atât apartamente și pensiuni foarte ieftine, cât și hoteluri de lux cu adevărat scumpe. Pentru o cameră dublă într-un hotel buget, de obicei plătiți între 315.000 și 700.000 IDR pe noapte, care este în jur de 21-40 de euro. Dacă doriți să rezervați o casă întreagă, prețurile sunt în jur de 30 de euro pe noapte.
 • Mâncare tradițională nu este doar delicios, ci și extrem de ieftin. Pentru o porție decentă de carne cu orez, plătiți de obicei între 1 și 5 euro. O bere costă în jur de 1,20 euro și o sticlă de apă chiar mai puțin de 60 de cenți. Dar alimentele importate precum vinul, brânza și carnea de vită sunt foarte scumpe. În general, ar trebui să vă așteptați la aproximativ 20 de euro pe zi pentru mâncare și băutură.

Cel mai bun timp de călătorie către Bali – Când ar trebui să vizitați insula visului?

Plajele din Indonezia Padang Plaja Padang Bali Costuri dus-întors

Anotimpurile tipice așa cum le cunoaștem nu există în Bali – există un climat cald și tropical pe tot parcursul anului. Temperaturile sunt constante pe tot parcursul anului și variază între 28 și 33 de grade Celsius. Deoarece insula este foarte aproape de ecuator, există sezon ploios și sezon uscat acolo. Sezonul ploios durează din noiembrie până în martie, iar sezonul uscat – din aprilie până în octombrie. Deci, dacă doriți să vă bucurați de vremea frumoasă de vară și să vă relaxați pe plajă, planificați-vă vacanța în Bali în sezonul uscat. Din iulie până în august și peste sărbătorile de Paște și de Crăciun, insula este în plin sezon, iar prețurile sunt, de asemenea, cele mai mari.

Este periculoasă o vacanță în Bali??

Sfaturi Bali Ce să cauți pentru vacanță în Indonezia Sfaturi de călătorie

Fie că sunteți într-o vacanță în Oaxaca în Mexic sau vizitați un oraș din Europa, siguranța trebuie să fie cu siguranță pe primul loc. Comparativ cu alte destinații de călătorie exotice, Bali este considerat, în general, destul de sigur. Insula este de fapt unul dintre cele mai sigure locuri din lume pentru femeile care călătoresc singure. Mai jos sunt câteva lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere ca turist în Bali.

 • Dezastre naturale în Bali – Întrucât Indonezia se află într-o zonă activă de cutremur, diferite calamități naturale apar acolo din nou și din nou. Cu toate acestea, după marele dezastru tsunami din 2004, au fost instalate multe sisteme de avertizare timpurie împotriva tsunami-urilor, care semnalează un pericol în timp util. Există un total de 4 vulcani activi pe Bali, dar numai Muntele Vulcanului aruncă fum și cenușă în ultimii 2 ani și este un motiv de îngrijorare pentru populație. Din acest motiv, o zonă restricționată de 4 kilometri a fost în vigoare din 2018 și atâta timp cât rămâneți la ea, nu există niciun pericol pentru dvs..
 • Hoți de stradă este aproape peste tot, dar oricum am dori să menționăm acest lucru. Nu luați niciodată toți banii cu dvs. și ar trebui, de asemenea, să fiți atenți atunci când retrageți numerar de la bancomate.
 • Taxiuri supraevaluate sunt cea mai comună capcană turistică din lume. Cele mai ieftine și oficiale taxiuri din Bali se numesc „Blue Bird”.
 • Trafic este destul de haotic, străzile sunt supraaglomerate și apar adesea accidente, care pot fi fatale sau spitalizate.
 • Ai grijă de băuturile tale – Au existat mai multe rapoarte de substanțe toxice în băuturile turiștilor din Bali, așa că ar trebui să fii mereu cu ochii pe pahar.

Indonezia călătorie ce să fac Bali Bukit vacanță Bali

 • Șerpi otrăvitori sunt, de asemenea, printre potențialele de risc într-o vacanță în Bali. Insula găzduiește cobra regelui, dar șansele ca tu să dai peste un șarpe veninos sunt foarte mici. Și dacă se întâmplă, atunci apare de obicei doar așa-numita „mușcătură defensivă”, care este asociată cu o cantitate foarte mică de otravă și, prin urmare, nu este considerată fatală.
 • Nu beți apă de la robinet – Apa de la robinet de pe insulă nu este potabilă decât dacă este fiartă – cum ar fi pentru o cafea sau un ceai. Deci, beți doar apă din sticle sau cutii și asigurați-vă că sunt într-adevăr închise și nedeteriorate. De asemenea, ar trebui să utilizați apă minerală atunci când vă spălați pe dinți. Chiar dacă guvernul a fost atent în ultimii ani să se asigure că restaurantele și barurile folosesc cuburi de gheață din surse sigure, vă recomandăm să le evitați.

Vacanța Bali – sunt necesare vaccinările și dacă da, care dintre ele?

Atracții Bali Top 10 Costuri de călătorie în Indonezia

Înainte de a pleca în vacanță la Bali, toți turiștii ar trebui să se asigure că vaccinările, care sunt frecvente și în Germania, sunt actualizate. În funcție de vârstă și starea de sănătate, sunt posibile vaccinări preventive suplimentare, dar acestea nu sunt obligatorii. Următoarele vaccinări sunt recomandate de mulți medici:

 • Hepatita A și B.
 • rabie
 • tifos
 • tetanos
 • difterie
 • Chiar dacă nu există vaccinare împotriva malariei, vă recomandăm să luați medicamente pentru a vă proteja împotriva bolii. Deși boala nu este deosebit de frecventă în Bali, există un risc mai mare de malarie pe unele dintre insulele din apropiere.

Activități din Bali – Ce să faci în vacanța ta din Bali?

Bali Temple Îmbrăcăminte Sfaturi de călătorie Indonezia Vaccinări

 • Vizitați temple – Dacă sunteți interesat de hinduism și temple, atunci considerați-vă norocos. Cu aproximativ 20.000 de temple pe insulă, Bali nu este numită degeaba „Insula celor o mie de temple”. Cel mai faimos templu este „Pura Besikah” de pe Muntele Agung și urcarea durează aproximativ 3-4 ore. Alte temple populare și frumoase sunt Pura Taman Ayun, Pura Goa Lawah și Pura Luhur Ulu Watu. Deoarece balinezii sunt foarte religioși, ai voie să intri într-un templu numai dacă ești îmbrăcat corespunzător. Trebuie să porți ceva numit saron care îți acoperă complet picioarele și umerii.
 • Muntele Batur – Există singurul vulcan activ de pe insulă și o excursie pe munte este o necesitate absolută pentru fiecare vacanță din Bali. Deoarece priveliștea la răsăritul soarelui este pur și simplu spectaculoasă de acolo, majoritatea tururilor încep la 3 a.m. Ascensiunea este grea și durează aproximativ 2-3 ore, dar efortul merită, pentru că când ai avea șansa să experimentezi răsăritul pe un vulcan înalt deasupra norilor??

Mai multe sfaturi de călătorie în Bali pentru o vacanță de neuitat

Sfaturile de călătorie ale plajelor din Indonezia învață să navigheze

În timpul vacanței dvs. în Bali, veți avea ocazia să încercați o multitudine de activități și sporturi aventuroase. Puteți face parapantă, drumeții, călărie, scufundări, surfing și multe altele.

 • Surf în Bali – Insula este cunoscută în întreaga lume pentru valurile sale de primă clasă și indiferent dacă sunteți un începător sau un călăreț avansat, toți surferii își vor câștiga banii acolo. Școlile de surf și instructorii pot fi găsiți în fiecare colț. Locurile populare pentru a naviga în Bali includ Kuta, Canggu și Seminyak în est și Balian și Medewi în vest.
 • Scufundați-vă și faceți snorkeling în Bali sunt o altă activitate populară în rândul turiștilor. Insula este situată într-un triunghi de corali, iar lumea subacvatică diversă face scufundările un vis. Padangbai, Amed, Tulamben și mica insulă Pulau Menjangan oferă apă albastră profundă și nenumărate recife de corali frumoase și din acest motiv sunt deosebit de populare printre scafandri. Sau ce zici să te uiți la un pește din oțel sau la o statuie a lui Buddha sub apă? Ai putea admira toate acestea și multe altele la „Bio Rock” din Pemuteran. Locul este unul dintre cele mai neobișnuite și mai frumoase locuri de scufundare din întreaga lume.

Monkey Forres în Bali Excursie în Indonezia Vaccinări

 • Pădurea Maimuțelor din Ubud este unul dintre cele mai populare obiective turistice din Indonezia și nu ar trebui să lipsească din lista de activități pentru vacanța dvs. din Bali. Maimuțele de acolo sunt deja obișnuite cu turiștii și pot fi hrănite cu banane. Cu toate acestea, se recomandă prudență – maimuțele din Bali pot de asemenea să devină foarte agresive și se știe că fură lucruri din buzunarele oamenilor.
 • Vizitați câmpurile de orez – O vacanță în Bali are mult mai multe de oferit decât plajele de basm. Câmpurile de orez sunt, de asemenea, o marcă comercială a insulei și în special terasele de orez Jatiluwih și câmpurile Tegalang din Ubud sunt deosebit de frumoase și merită cu siguranță o vizită. Terasele sunt cele mai frumoase spre sfârșitul sezonului ploios.
 • Insulele Gili – Plaje cu nisip alb, apă albastră profundă și mici restaurante și baruri cu muzică live – la mai puțin de 2 ore cu barca din Bali, Insulele Gili sunt o mică oază pentru relaxare, scufundări sau înot. Nu există drumuri sau vehicule adecvate pe cele trei insule, așa că vă puteți relaxa cu adevărat de mulțimea de turiști din Bali.

Învață să scufunzi cele mai frumoase insule din Indonezia

 • Vizitați câteva dintre cele frumoase Cascade în Bali. Indiferent dacă doriți doar să vă bucurați de priveliște sau să faceți o baie în apă – cascadele de pe insulă au un farmec unic, de poveste, care îi va arunca pe toți. Se recomandă în special cascada Tegenungan, cascada Sekumpul și cascada Gitgit.
 • O calatorie catre Kuta Bali cu siguranță nu este pentru toată lumea. Orașul este ceva de genul Tijuana sau Ballermann din Bali. Există nenumărate pensiuni, multe baruri și cluburi de noapte și, bineînțeles, o mulțime de tineri turiști beți. Deci, dacă aveți chef de o noapte sălbatică de petrecere, acesta este locul potrivit pentru dvs. Dar mai ales pentru femei, Kuta ar putea fi foarte periculos noaptea. Cu toate acestea, orașul are un mare avantaj și că valurile de acolo sunt perfecte pentru surfing!

Mai multe idei pentru activitățile din Bali

Sfaturi de vacanță Bali Indonezia Vaccinări Timp de călătorie

 • Vizitați un centru spa – Diverse terapii aromatice, masaje sau peelinguri – o vacanță în Bali este ocazia perfectă de a fi răsfățat și de a reduce stresul. În timp ce există saloane SPA în toată insula, cele mai bune complexe sunt în Ubud. Și nici procedurile nu sunt costisitoare – un program complet de 5 ore costă între 70 și 120 de euro. Răsfățați-vă cu un masaj balinez într-un palat vechi cu iazuri și grădini frumoase – asta nu sună ca un vis?
 • Yoga în Bali – Deoarece yoga are multe în comun cu credințele și atitudinile balinezilor, insula este considerată o meca a yoga. Școli, ucenicii, studiouri și chiar festivaluri – veți găsi de toate!
 • Încercați mâncăruri locale – În plus față de nenumăratele atracții și activități, asigurați-vă că încercați delicioasele preparate locale. Cele mai delicioase fast-food-uri sunt oferite într-un warung. Acestea sunt restaurante tipice, mici, cu prețuri mici și mâncare excelentă. Ar trebui să mănânci nasi campur cel puțin o dată în timpul vacanței tale în Bali. Acesta este un fel de mâncare tipic indonezian format din multe alte feluri de mâncare mici și orez prăjit. Se compune de obicei din curry de miel, carne de vită sau de porc, pește la grătar, diverse tipuri de legume, tofu, nucă de cocos deshidratată și orez. În plus, sunt servite mai multe sosuri picante de chili, cunoscute și sub numele de sambalas.

Mâncarea în Bali Prețurile Indonezia Moneda în care limbă Sfaturi de călătorie

 • Pentru vacanța dvs. din Bali vă recomandăm multe noi Încercarea tipurilor de cafea și ceai. Ce zici de, de exemplu, o cafea cu scorțișoară sau o cafea cu ginseng? Există diverse plantații de cafea pe insulă, unde puteți gusta multe tipuri diferite, cum ar fi cafeaua de vanilie sau nucă de cocos. Ai auzit vreodată de cafeaua super scumpă Kopi Luwak? Acest soi este fabricat doar în Bali într-un mod foarte special – boabele de cafea fermentează prin stomacul civetei. Dar nu vă faceți griji – după ce le tăiați, vor fi curățate temeinic.
 • Aflați câteva cuvinte și ziceri în balinez sau indonezian – Oamenii care lucrează în hoteluri și în marile magazine stăpânește decent limba engleză, dar nu ar strica dacă ai învăța chiar tu câteva cuvinte de bază în indoneziană. Selamat Pagi înseamnă „bună dimineața”, Terima Kasih înseamnă „mulțumesc” și Tolong înseamnă „te rog”.
 • Negociază în timp ce faci cumpărături! – În prima zi veți afla că există adesea un preț pentru turiști și un preț complet diferit pentru localnicii din Bali. Prețurile sunt fixate doar în hoteluri, restaurante și supermarketuri. Dar când vine vorba de prețuri pentru suveniruri, accesorii și îmbrăcăminte sau chiar pentru fructe și legume proaspete de pe piețe, se aplică doar un singur lucru: negocierea!

Reguli importante de conduită pentru vacanța dvs. din Bali

orezuri bali vacanta cost indonezia cele mai bune sfaturi timp de călătorie

Chiar dacă o vacanță în Bali este în mare parte asociată cu plaje și cocktailuri, există câteva reguli de conduită pe care ar trebui să le respectați cu siguranță.

 • Purtați costume de baie numai pe plajă – Mersul pe stradă în bikini este considerat inadecvat în Bali.
 • Bacsis este de obicei inclus în preț și nu ar trebui să dați mai mult de aproximativ 1 euro în plus.
 • În timpul menstruației sau nu ai voie să intri într-un templu cu răni deschise.
 • Nu luați și nu dați nimic cu mâna stângă, deoarece este considerat impur în cultura indoneziană.
 • Zâmbește și salută oamenii de pe stradă – Localnicii sunt foarte prietenoși și oriunde te duci vei observa imediat că toți se salută.
 • Fără sărutări în public – Dacă plănuiți o vacanță în Bali împreună cu partenerul dvs., ar trebui să știți că nu aveți voie să sărutați în public.

Vaccinări Bali Sfaturi de călătorie Indonezia Costuri de zbor