Călătorii și vacanță

Sfaturi pentru vacanță în Seychelles – Destinație de vis într-un arhipelag precum paradisul

Cu o floră uluitoare, vârfuri impresionante și apă cristalină, puteți face o vacanță în Seychelles într-un arhipelag cu peste 100 de insule de explorat. Snorkeling, caiac și excursii sunt populare printre aventuroși, în timp ce mâncarea creolă și plajele superbe oferă doar cantitatea potrivită de recreere și relaxare. Evitați viața de zi cu zi stresantă cu o vacanță perfectă în Seychelles pentru a vă relaxa și a experimenta momente de neuitat. Din acest motiv, am adunat informații utile despre destinația populară de vacanță pentru dvs. în această postare.

Repere ale vacanței dvs. în Seychelles

seychelles vacanță bungalou pe insula mahe cu piscină și vedere la plajă și sat

Deci, atunci când rezervați o vacanță în Seychelles, veți vizita un loc foarte divers. Este o oază cu floră și faună rare, precum și o zonă naturală minunată, cu plaje și bucătărie creolă colorată. Împrejurimile idilice ale acestui stat insular din Oceanul Indian pot fi descrise ca o lume departe de viața de zi cu zi. Pentru a vă ajuta să obțineți cel mai bun timp de vacanță în Seychelles, precum și pentru a profita la maximum de călătoria dvs., iată câteva sfaturi despre activitățile de vacanță din Seychelles, atracțiile și multe altele. Pirații care odinioară au făcut din Seychelles ascunzătoarea lor au plecat de mult. Cu toate acestea, au lăsat legende ale comorilor îngropate care așteaptă să fie descoperite de exploratori sârguincioși. Cu toate acestea, majoritatea vizitatorilor își dau seama la scurt timp după sosire că nu trebuie să sape foarte mult – comorile sunt în jurul lor.

Vremea în vacanța Seychelles în timpul ploii cu nori groși peste apă albastră

Cu un climat constant, care este rar în afara intervalului de 24 până la 34 de grade, o vacanță în Seychelles promite vreme cu soare glorios pe tot parcursul anului. Desigur, ca în orice paradis tropical, pot fi anotimpuri ploioase în timpul unei vacanțe în Seychelles. Deci, dacă doriți să vă lăsați umbrela acasă, evitați lunile ianuarie și februarie din acest motiv. Deci, puteți lua în considerare o vacanță în Seychelles în noiembrie pentru a avea un timp bun de vacanță în Seychelles. Deși nu este un moment nepotrivit pentru a vizita Seychelles, planificarea călătoriei dvs. în jurul a ceea ce doriți să vedeți și să experimentați este o necesitate.

Cele mai bune sfaturi pentru vacanța în Seychelles

plajă de vis cu nisip alb și palmieri în vacanța din Seychelles, cel mai bun timp de călătorie

Seychelles este deosebit de pasionat de călătorii și are o infrastructură foarte dezvoltată, care completează atracțiile naturale ale insulelor. Această destinație poate fi costisitoare, dar calitatea este, de asemenea, extrem de ridicată. Rata criminalității este scăzută, iar vizitatorii care aduc o contribuție semnificativă la economie sunt bineveniți peste tot. Scafandri și luna de miere, iubitori de natură și hedoniști, gurmanzi și pasionați de sport, jucători și marinari – toată lumea vine în Seychelles și o găsește aproape perfectă. Seychelles se află la patru grade sud de ecuator și acoperă aproximativ 400.000 de kilometri pătrați din Oceanul Indian. Sunt înzestrați cu frumusețe naturală, minuni străvechi și atracții artificiale deosebite.

plajă îndepărtată între stânci de pe Seychelles cu turiști și apă limpede cu barca

O mare parte din farmecul arhipelagului rezidă în istoria sa plină de evenimente. Atât colonialistii francezi, cât și cei britanici au dominat aici de-a lungul secolelor. Imigrația de pe ambele părți ale Oceanului Indian a contribuit astfel la mixul eclectic al populației. Cuvântul folosit în mod obișnuit „paradis” apare în descrierile Seychelles și pentru un motiv întemeiat. Nu există pericole naturale grave, malarie sau boli, iar insulele sunt în afara razei de acțiune cu cicloni și uragane. Un nivel bun de viață înseamnă că există puține infracțiuni și un control atent al dezvoltărilor turistice a menținut cazarea la niveluri rezonabile și a interzis clădirile inalte inestetice.

Repere din Seychelles

vacanță seychelles 2019 vedere păsări pe insulă natură frumoasă cu recife de corali și vegetație

Deci, puteți pleca în vacanța dvs. în Seychelles oricând doriți. Plajele din Seychelles se ridică la cele mai bune din lume. Dintre toate plajele, Anse Lazio de pe insula Praslin ar trebui menționată în special. Dar sursa Anse D’Argent de pe insula La Digue merită, de asemenea, explorată. O excursie în Seychelles nu este completă fără o vizită la rezervația naturală Vallée de Mai de pe insula Praslin. Acest parc a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO.

Mănâncă broască țestoasă gigantă cu frunze verzi de plante

Flora și fauna excepțional de frumoase din această rezervație naturală atrage mii de vizitatori în acest loc, deoarece Vallée de Mai este singurul loc din lume unde puteți găsi rara palmier Coco de Mer. Aceasta produce cea mai mare nucă de cocos din lume. Locul găzduiește, de asemenea, câteva păsări rare, cum ar fi pasărea bulbul, porumbelul cu fructe și papagalul negru.

pasăre albă între plante în viața sălbatică din Seychelles

Insula Aldabra din partea exterioară a arhipelagului a fost, de asemenea, declarată Patrimoniu Mondial UNESCO, iar o populație mare de broaște țestoase uriașe a făcut din zonă o atracție turistică majoră. Cu toate acestea, călătorii interesați de atracțiile interioare ar trebui să viziteze Muzeul de Istorie Naturală din Seychelles și Muzeul Național de Istorie.

Vacanță în Seychelles Insula Mahe

apusul soarelui văzut de la pensiunea din hotelul de 5 stele din vacanța din Seychelles

Țara insulară a Seychelles și-a câștigat independența în 1976. Cu cele 115 insule, Mahé este probabil cea mai cunoscută dintre ele. Există, de asemenea, capitala Seychelles, Victoria, precum și o treime din populația totală a țării. Mahé este, de asemenea, un centru economic și este situat în Oceanul Indian, la 1.000 de mile de coasta de est a Africii. Insula Mahé are multe de oferit în ceea ce privește mâncarea și băutura bună. Turiștilor le place să se relaxeze pe plajele cu nisip alb sau să privească în jos la pădurile tropicale dense ale unor zone deluroase. Cel mai înalt punct din țară este Morne Seychelles.

Activități de vacanță în Seychelles

scufundare pe seychelles cu echipamente ca experiență subacvatică

Deși poate fi tentant să luați doar o navetă între patul hotelului, brunch, plajă și bar, nicăieri natura nu este la fel de grozavă ca în Seychelles. Există, de asemenea, o multitudine de activități de care vă puteți bucura în vacanța dvs. din Seychelles, împreună cu copiii sau în cuplu. Dacă doriți să vă scufundați în vacanța dvs. din Seychelles, aceasta poate fi o experiență cu adevărat uimitoare. Există mai mult de 300 de specii de pești și peste 100 de specii de corali în recifele care înconjoară multe dintre insule. Acesta este un Valhalla de scufundare cu o vizibilitate mai mare de 30 de metri și temperaturi ale apei de până la 28 ° C.

copac bătrân blocat pe coasta insulei

Școlile de scufundări de pe Mahé, Praslin, La Digue și Desroches se adresează atât scafandrilor începători, cât și celor avansați. De asemenea, puteți naviga de pe coastă către cele mai bune locuri de scufundare. Scafandrii cu experiență trebuie să viziteze cu siguranță coralii din platoul de calcar împodobit cu peșteri și canioane misterioase. Peisajul subacvatic este la fel de magnific în fața lui Alphonse. Efectul El Nino poate fi resimțit în Seychelles, deoarece unii corali duri sunt decolorați. Cu toate acestea, coralii moi cresc deja înapoi, în special în jurul recifelor din Insulele Interioare.

Vacanță în Seychelles munți și mare – drumeții sau snorkeling

Snorkeling în apă lângă insule pentru turiști

Excursioniștii își câștigă banii pe Mahé, La Digue și Praslin. Numeroase trasee de drumeție bine marcate duc spre interior. Drumeția de trei ore între Anse Royale și Anse à la Mouche, care duce peste dealurile sudice ale orașului Mahé și oferă opțional o ocolire într-o vale mică, căptușită cu palmieri, este una dintre cele mai populare. Există, de asemenea, o serie de plimbări cu ghid, unde localnicii învață despre flora, fauna și tradiția locală a insulelor, oferind o privire minunată asupra deliciilor ascunse ale arhipelagului..

aventura pe seychelles la excursia la cascada port glaud

Topografia insulelor se pretează alpinismului, deși sportul nu este încă atât de avansat, motiv pentru care alpiniștii vor trebui să-și aducă propriul echipament. Pe Praslin, cele mai interesante urcări se află în spatele lui Anse Lanzio și la Pointe Ste Marie. La Digue are câteva stânci provocatoare la Anse Source d’Argent, iar stâncile de la Pointe Jacques sunt fantastice. Pentru toți cei care sunt deranjați de activitățile obositoare, multe hoteluri din Seychelles oferă programe de wellness cu oferte extinse. Acestea oferă o varietate de masaje, exfolieri și tratamente similare despre care se spune că sunt benefice pentru minte, spirit și corp.

Snorkeling

Sfaturi pentru vacanță în Seychelles, podul către barul de pe plajă din apă

Pentru cei care nu sunt pregătiți să pună sticle de aer și centuri de greutate, snorkelingul este o alternativă foarte acceptabilă, chiar și pentru copii. O mască, aripioare și un tricou pentru a proteja împotriva arsurilor solare alcătuiesc echipamentul necesar. Există o mulțime de divertisment subacvatic aproape peste tot în Seychelles, dar unele locuri de interes sunt recomandate în special. Anse Royale de pe Mahé este închisă în spatele unui recif care ține peștii mai mari afară, dar există o mulțime de mai mici în apele puțin adânci. Coralii din Parcul Marin Național Sainte Anne sunt cu adevărat uimitori, de la alb la violet și de diferite dimensiuni.

paradis pe pământ cu case mici lângă plajă pe insulă

Mantas și rechini-ciocan au fost zăriți pe Sunset Beach de pe Mahé. Curenți puternici curg de la Anse Kerlan pe Praslin, care poate atrage adevăratele academii ale peștilor. Broasca țestoasă solitară găsită pe insula St. Pierre din Parcul Național Național Curieuse a devenit, de asemenea, o atracție turistică. Alte sporturi nautice, cum ar fi windsurfing, navigație cu barca, schi nautic și parapantă, sunt populare în stațiunile și plajele majore, unde echipamentul poate fi închiriat cu ora. Unele hoteluri nu percep taxe suplimentare pentru utilizare. Combinația de apă calmă și vânt constant asigură o pauză idilică pe sau deasupra valurilor oceanului.

Planificați-vă vacanța în Seychelles individual

femeia în costum de baie se bucură de apă limpede în vacanță sub soare

Mai jos sunt câteva informații generale despre călătoria în Seychelles, precum și câteva întrebări frecvente despre regiune. Informații despre ghidurile speciale de călătorie pentru fiecare insulă principală pot fi găsite în sfaturile noastre individuale de călătorie. De fapt, în Seychelles se vorbesc trei limbi oficiale: creol, engleză și franceză. În funcție de anotimp și de direcția vântului corespunzătoare, plajele de pe Mahe și Praslin pot fi adesea acoperite cu alge, ceea ce face uneori înotul aproape imposibil. Cu toate acestea, o plajă fără alge nu este niciodată departe, iar multe hoteluri oferă un serviciu gratuit de transfer la plajele care nu sunt afectate de acest fenomen natural..

Alte informații utile

activități insulare alphonse seychelles pentru adulți cu bicicleta prin junglă

Plajele fără soare sunt tolerate pe multe plaje, dar nu pe toate, iar nudismul este destul de inacceptabil. Există un nivel scăzut de criminalitate în Seychelles. Cu toate acestea, în ceea ce privește siguranța personală a vacanțelor din Seychelles și a bunurilor dvs., este recomandabil să luați unele măsuri de rutină. Prin urmare, încuiați întotdeauna ușa camerei dvs. de hotel sau a pensiunii dvs. de vacanță din Seychelles, chiar și atunci când sunteți acolo. Nu lăsați bagaje sau obiecte de valoare nesupravegheate pe plajă și luați cu voi doar ceea ce aveți cu adevărat nevoie pentru ziua respectivă. De asemenea, nu este recomandabil să faceți drumeții singure pe plaje izolate sau să înotați numai în apă.

Vacanță în Seychelles cu picnic la copii pe plajă

Mai degrabă ar trebui să evitați schimbul de valută cu persoane care vă vorbesc într-un loc public. Este probabil ca acestea să fie implicate în afaceri ilicite, posibil cu monede contrafăcute. În plus, nu vă fie teamă să vizitați un hotel de 5 stele cu wellness în vacanța dvs. în Seychelles, dacă nu ați rezervat acolo. Cei mai mulți dintre ei sunt fericiți să ofere servicii non-oaspeților. Deși este adesea menționată ca destinație pentru luna de miere, nu există niciun motiv să nu optezi pentru o vacanță în familie în Seychelles cu copii mici. Multe dintre hotelurile și stațiunile mai mari au programe pentru copii care permit părinților să se relaxeze în timp ce micuții lor sunt distrați cu o mulțime de jocuri și activități..

Precauții pentru sănătate

coco de mer arătând fructe din palmă în fața unei femei blonde în costum de baie pe seychelles

În prezent, nu este necesar să aveți vaccinări înainte de a pleca în vacanță în Seychelles. Cu excepția cazului în care proveniți sau ați trăit o zonă cu febră galbenă în decurs de 6 zile de la sosire. Cu toate acestea, tifoidul, tetanosul, poliomielita și hepatita A sunt recomandate de mai multe autorități sanitare. Creme solare cu un factor ridicat de protecție solară sunt de asemenea recomandate.

Deși în prezent nu există malarie în Seychelles, țânțarii sunt frecvenți. De asemenea, este foarte recomandat din acest motiv să folosiți repelenți și să vă îmbrăcați corespunzător la răsărit sau la apus. Pentru camere fără aer condiționat, este, de asemenea, o idee bună să dormiți sub o plasă de țânțari. Verificați întotdeauna la medicul dumneavoastră pentru cele mai recente recomandări înainte de a călători, altfel vacanța dvs. din Seychelles ar putea fi periculoasă.

Împachetează valiza

vedere la ocean cu stânci mari și palmieri în vacanța din Seychelles pe insule

Dacă trebuie să faceți liste de ambalare pentru vacanța dvs. în Seychelles, vă putem recomanda câteva lucruri la fel de importante. Deoarece Seychelles este întotdeauna cald și adesea destul de umed, „mai puțin este mai mult” poate fi cel mai bun răspuns. Îmbrăcămintea ușoară din bumbac, precum și tricourile, pantalonii scurți și rochiile ușoare sunt cele mai bune pentru aceasta. Nu uita nici costumul de baie. De exemplu, când ieșiți din bungaloul dvs. de vacanță din Seychelles, o pălărie și ochelari de soare cu margini largi și o mulțime de protecție solară pot fi foarte importante. Este, de asemenea, foarte recomandat un insectifug pentru a proteja împotriva țânțarilor și muștelor de nisip. Sandalele și pantofii cu vârf deschis sunt totuși bine. Dacă intenționați să faceți drumeții în munți, aduceți o pereche ușoară de pantofi de drumeție. Pantofii de apă sau un alt tip de sandală impermeabilă sunt ideale pentru explorarea coastei.

apus impresionant cu vedere la mare și palmieri

Nu uitați să aduceți o cameră foto bună și carduri de memorie suplimentare, deoarece acesta este unul dintre cele mai fotogene peisaje din lume. Echipament de fotografie este, de asemenea, disponibil pe insule, dar cel mai bine este să-l aduceți pe al vostru. O lanternă poate fi utilă, mai ales dacă proprietatea dvs. se află în afara principalelor locuri de vacanță. Chiar dacă nu sunteți un avid observator de păsări, o pereche mică de binocluri vă poate oferi o privire mai bună asupra vieții exotice și rare a păsărilor. De asemenea, probabil vă întrebați dacă timpul de zbor al vacanței din Seychelles ar putea fi prea lung. Este la aproximativ 9 ore de Frankfurt. Din acest motiv, ar trebui să planificați cel mai bun moment pentru a vizita Seychelles în avans. Toate taxele de plecare ar trebui să fie deja incluse în biletul de avion. Dacă aveți dubii, contactați doar agentul de turism sau compania aeriană.