Călătorii și vacanță

Continuă dincolo de orizont: șase surse de inspirație atunci când călătoriți

attersee - publicitatea din austria reinhold leitner

Cu toții putem folosi o inspirație proaspătă, deoarece ne motivează, ne dă putere și ne aduce idei noi – și pentru viața noastră normală de zi cu zi, indiferent cum ar arăta. Vestea bună: există multe modalități de a găsi o nouă inspirație. O schimbare de decor ajută adesea și de aceea se face o călătorie pentru aceasta. Nici nu trebuie să rătăcești departe mult timp. Deja unul excursie scurta poate face minuni. De aceea ne aflăm Țara de vacanță Austria mergi la o căutare și șase surse de inspirație proaspătă localizat pentru tine.

1. Luați o pauză din viața de zi cu zi și cunoașteți locuri noi

weingaerten în sudul stiriei - austria publicitate niki sauer

Faceți primul pas și faceți unul călătorie, pentru „o călătorie este un remediu excelent pentru condiții confuze”. Scriitorul austriac Franz Grillparzer a declarat odată acest lucru. Călătoriile aduc o gură de aer proaspăt în gândurile voastre, vă formează și vă extinde orizonturile. Călătoria inspiră într-un mod foarte simplu și într-o mare varietate de moduri. Deci ce mai aștepți? Faceți o mică pauză, cunoașteți locuri și oameni noi, nu faceți nimic sau faceți ceva ce nu ați făcut până acum. Desigur, ai putea face asta oriunde în lume. Dar atunci ai pierde oportunitățile multiple care Austria Vă oferă și la care probabil nu v-ați aștepta. vei fi surprins.

2. Găsește inspirație prin momente de fericire în natură

attersee - austria advertising lisa eiersebner

Pictorul de renume mondial Gustav Klimt a avut motivele sale de a participa regulat în lunile de vară Attersee să călătorească și să creeze peste 45 de peisajele sale cunoscute acolo. Deoarece natura minunată nu numai că a exercitat asupra lui o atracție extraordinară, a fost și sursa lui de inspirație. Încercați făcând clic pe Urme ale artistului mers pe jos. Cu siguranță vei fi sărutat de muză.

Oh, nu pictezi deloc? Nu conteaza. De asemenea, vă puteți inspira pur și simplu din momentele de fericire care vin cu întâlnirile mici și mari cu natura, cum ar fi drumețiile. Regiunea austriacă Kufsteinerland este făcut pentru asta. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că există chiar și un festival în care natura, arta și fericirea aparțin împreună. Cu literatura, filosofia, natura și plăcerea acestea sunt “Zile norocoase” poate chiar ceea ce ai nevoie acum, oprește-ți capul și inspiră-te.

3. Nu faceți altceva decât să vă faceți prieteni noi

thomas helml villa verdin millstaetter see - austria advertising eva mayrhuber

Sosiți, relaxați-vă și faceți acest lucru fără un plan, dacă este posibil. Găsiți un loc unde să respirați și să nu faceți nimic și apoi, înconjurat de pace și liniște, faceți cunoștințe noi. Schimbați idei cu străini într-o manieră complet imparțială și cunoașteți modurile lor de a gândi și a vedea. Chiar dacă acestea nu se potrivesc neapărat cu ale voastre, cu siguranță vă pot oferi idei noi. Și ce este mai mult: la final, este posibil să nu mai fiți străini unul de celălalt, ci să găsiți prieteni pe viață care să vă inspire chiar și după câteva zile libere. Dacă asta sună destul de tentant acum: există un singur loc în care acest lucru este posibil cu Vila Verdin la Millstätter See.

4. Inspirați-vă de la localnici

metzler molke - austria advertising eva mayrhuber

Ce zici dacă uiți doar ceea ce faci în viața ta de zi cu zi și cunoști un alt mod de viață? Veți pune automat la îndoială necunoscutul și veți regândi unele lucruri. Și asta poate duce la o schimbare a punctului dvs. de vedere. Nu trebuie să vă fie frică de el, deoarece de obicei se dovedește ceva bun. Este întotdeauna inspirat.

De exemplu, ai putea petrece o zi uitându-te peste umărul unui fermier din ferma lui și Agricultura și natura de aproape experienţă. Puteți simți nevoia unei astfel de experiențe în Pădurea Bregenz alăptarea la Ingo Metzler, care reprezintă o abordare prospectivă a resurselor și regionalității și care a devenit cunoscut pentru brânză și cosmetice naturale.

Weinreben suedsteiermark - austria advertising niki sauer

Sau vizitați-l pe Manfred Tement, vinificatorul vedetă, gazdă și vizionar în Stiria sudică. La crama sa, nu numai că povestește anecdote despre dificultățile de a-și transforma moșia într-o fermă ecologică, ci și lasă oaspeții cu el “Winzarei” participă, de asemenea, la atitudinea sa față de viață. Și, în timp ce veniți cu idei proaspete, vă puteți bucura cu siguranță de un pahar sau două din premiul Sauvignon blanc.

5. Încercați un act de echilibrare între tradițional și modern

ars electronica center linz - austria advertising eva mayrhuber

Vă întrebați cum să faceți asta? Apoi du-te la de exemplu Linz. Mai întâi faceți o plimbare prin orașul vechi istoric, apoi luați podul peste Dunăre și pășiți în epoca modernă, în care tehnologia întâlnește creativitatea și totul pline de inspirație – în Centrul Ars Electronica (AEC), muzeul viitorului. Aici puteți afla multe despre noile tehnologii într-un mod ludic și interactiv și vă puteți lărgi orizonturile în acest proces.

old donau wien - austria advertising popp hackner

O calatorie catre Viena la. Deoarece orașul nu numai că privește înapoi la o istorie interesantă și își menține bogatul patrimoniu cultural. Și aici, tradiția și inovația se întâlnesc și permit astfel reînnoirea arhitecturii și designului. Acest lucru poate fi experimentat de aproape, mai ales toamna VIENNA DESIGN WEEK. Dacă vă aflați în oraș în orice alt moment, pur și simplu profitați de marea varietate de expoziții și muzee care reflectă toate acestea. Inspirația vine de la sine.

6. Sărbătoriți viața

cascadă de gasteină proastă - publicitate austriacă eva mayrhuber

Da, ai auzit bine: sărbătorești viața. Și face asta într-un loc special, cum ar fi Bad Gastein, fosta stațiune de sănătate plină de farmec din Alpi. Între vârfuri de trei mii de metri și o cascadă veți găsi tot ce aveți nevoie în mijlocul naturii neatinse: arhitectură de poveste Belle Époque, dezinvoltură urbană, expoziții de artă modernă, delicii culinare și, pe lângă toată decelerarea, una sau alta aventură. Acest loc nu s-ar fi putut imagina mai bine.

De aceea, cu siguranță a atras întotdeauna oameni creativi și gânditori laterali precum Einstein, Schubert, Schopenhauer, Thomas Mann, Liechtenstein și Wim Wenders. Asta este și astăzi. Nu în ultimul rând datorită Evelyn Ikrath și colegilor ei care au lucrat cu Festival de artă și cultură “sommer.frische.kunst” au lansat un interesant program de rezidență pentru artiști. Și pentru că atât de mulți oameni nu pot greși, noi spunem: Urmați-i, curățați-vă și voi și găsiți o inspirație nouă.

Sursele imaginii: Figura 1: © Österreich Werbung Reinhold Leitner, Figura 2, 6: © Österreich Werbung Niki Sauer, Figura 3: © Österreich Werbung Lisa Eiersebner, Figura 4, 5, 7, 9: © Österreich Werbung Eva Mayrhuber, Figura 8: © Austria reclama Popp Hackner