Călătorii și vacanță

Călătoriți exclusiv: acestea sunt cele mai luxoase avioane private din lume

V-ați întrebat vreodată ce simțiți când zburați cu un avion privat și vă întrebați ce ați dori să vedeți odată ce ați urcat la bord? Multe companii private de jeturi oferă călătorii exclusive și vă pot oferi luxul de care aveți nevoie. Există câteva avioane private incredibile disponibile pentru închiriere, iar facilitățile pe care le puteți accesa nu sunt egale!

călătoriți exclusiv cu un avion privat

Iată cinci dintre cele mai bune și mai luxoase pentru tine de urmărit acum pot să visezi la următorul tău zbor!

Bombardier Challenger 350

Acest jetul superb de dimensiuni medii este alegerea perfectă pentru fiecare companie care are nevoie de un jet corporativ cu care să impresioneze. La intrarea în avionul privat, veți întâlni o cabină largă care poate găzdui până la zece pasageri.

Călătoriți exclusiv cu avionul privat Bombardier Challenger 350

Cu o viteză de 870 km / h, vă va duce la următoarea întâlnire de afaceri cu stil și la timp! Aspectul tipic al cabinei este un aspect dublu club cu mese și compartimente de depozitare sub ferestre. Din punct de vedere tehnic, nici nu veți fi dezamăgiți: cu un port USB multimedia și o priză universală, pasagerii pot juca jocuri și pot viziona filme care le plac în timp ce își așteaptă mesele în zbor în timpul zborului.

Gulfstream G650ER

Jet privat Gulfstream G650ER

O listă de avioane private nu este completă fără Gulfstream, iar G650ER este o adevărată bijuterie! Jetul modelat clasic îi pune pe toți în starea de spirit de sărbătoare imediat ce puneți piciorul în el.

Jetul poate fi configurat în 4 camere, astfel încât să puteți mânca, lucra, relaxa și distra fără a fi nevoie să stați pe același loc. Cabina oferă o senzație incredibil de ușoară prin cele 16 ferestre și asigură astfel o incidență plăcută a luminii.

Dacă sunteți obosit, puteți transforma oricare dintre scaune în paturi și cabina poate fi întunecată, astfel încât să vă puteți bucura de odihnă neîntreruptă, indiferent de ora din zi.

Embraer Phenom 300E

Jet privat Phenom-300 unul dintre cele mai luxoase din lume

Din Phenom 300E de la Embraer este o alegere excelentă când vine vorba de zborul de lux. Ideal pentru zboruri lungi, acest avion este un bestseller an de an.

Cabina este îmbrăcată în nuc și piele și emană lux imediat ce pășiți în cameră. Veți fi așezat pe unele dintre cele mai confortabile scaune în care v-ați așezat vreodată și chiar vă veți întinde pe canapea dacă doriți puțin spațiu suplimentar pentru a vă întinde.

Lista celor mai luxoase avioane private din lume Phenom 300E

Cu o capacitate de zece pasageri, cei dragi sunt fericiți să vă găzduiască în timp ce vă planificați următoarea călătorie și, cu un spațiu interior complet personalizabil, toată lumea poate avea un cuvânt de spus în modul în care este construit jetul pentru familia dvs.!

Boeing 787-8 BBJ

Avion privat pentru facilități VIP pentru călătorii de afaceri în Boeing 787-8 BBJ

Dacă sunteți în căutarea unei fiare de avion, atunci Boeing 787-8 BBJ cu 39 de locuri este alegerea potrivită! Construit de la bază pentru jet privat, această aeronavă cu siguranță nu dezamăgește, cu propria sa sală de consiliu pentru uz comercial.

Există 2400 de metri pătrați de spațiu care pot fi folosiți de pasageri, iar configurația spațiului înseamnă că oamenii se pot relaxa sau lucra fără ca alți pasageri să se împiedice. Există chiar și un dormitor cu dressing și baie, astfel încât să puteți dormi toată noaptea până când ajungeți la destinație înainte de a vă îndrepta spre cabina de duș cu două persoane. Dacă acest jet nu arată de lux, atunci nu ne putem imagina pe nimeni care ar face-o!

Cessna Citation Latitude

Cessna Citation Latitude aproape întotdeauna în primele 10 avioane private

Acest jet este aproape întotdeauna în primele 10 avioane private și ne-ar rămâne să nu menționăm aici! În formatul său de dimensiuni medii, această splendoare poate găzdui până la nouă pasageri pe o distanță de peste 4000 km înainte de a vă opri pentru a realimenta.

Există o mulțime de spațiu pentru picioare în cabina frumos amenajată, iar compartimentul pentru bagaje este ușor accesibil. Puteți alege culorile interiorului, care vă vor face cu adevărat jetul să se simtă ca acasă departe de casă.

Toaleta oferă mult spațiu pentru a vă împrospăta în timpul zborului, iar bucătăria are spațiu pentru gustări și băuturi în zbor, care pot fi pregătite după cum doriți.!

Avion privat cu o cabină frumos amenajată

În cele din urmă, dacă sunteți în căutarea celor mai luxoase avioane private, veți fi copleșiți de opțiunile disponibile. Trebuie să vă asigurați că știți exact la ce să vă așteptați de la o aeronavă și să o specificați în așa fel încât, atunci când o închiriați sau o cumpărați, veți fi mulțumiți de rezultat. De asemenea, interesant: Cele mai scumpe mașini din lume pentru 2019