Călătorii și vacanță

Acesta este modul în care familiile pleacă în vacanță cu copiii în 2018 – sfaturi și destinații de călătorie atractive

Vacanță de familie la malul mării, cu apusul copiilor

Toate familiile au cerințe similare în vacanța lor, dar o vacanță în familie poate fi, de asemenea, foarte individuală. De la vacanțe de lux cu îngrijire extinsă până la locuri retrase, cu atmosferă privată, în 2018 totul este posibil când vine vorba de vacanțe cu copii. Familiile se pot inspira de la noi.

Lux pur – relaxare pentru părinți și copii

Vacanță de familie la malul mării, cu apusul copiilor

Viața de zi cu zi este suficient de obositoare încât sărbătorile să poată fi cu adevărat relaxate și luxoase. Aceasta înseamnă, de asemenea, că părinții pot fi complet pentru ei înșiși, în timp ce știu că descendenții lor sunt bine îngrijiți. Pentru că pentru a-ți lăsa mintea să rătăcească, trebuie să fii sigur că și cei mici se distrează. Sunt speciale hoteluri de familie cochete, care s-au adaptat special nevoilor familiilor. În plus față de camerele și suitele spațioase, care pot fi echipate cu o piscină privată la cerere, acestea oferă, de asemenea, servicii de îngrijire a copiilor excelente pentru aproape toate grupele de vârstă. Rezervarea variantei de lux a unei astfel de vacanțe înseamnă, de asemenea, că copiii nu sunt pur și simplu „păstrați”, ci sunt îngrijiți intens, astfel încât șederea este deosebit de plăcută pentru toți membrii familiei. De la copii mici până la adolescenți, există ceva de făcut pentru toată lumea, fie că este vorba de activități pe plajă sau de activități creative bazate pe modele celebre, fie că învață să înoate sau o discotecă pentru copii.

Vacanță de familie cu copii lângă mare activități pe plajă

Familiilor le place să călătorească în locuri care nu necesită o călătorie lungă, precum Grecia, Lanzarote sau Mallorca. De asemenea, puteți petrece o vacanță foarte demnă pe insula petrecerii, deoarece există numeroase locuri departe de Ballermann și Co.

Vacanță cu bebelușul – duceți-i pe cei mici în locuri îndepărtate

Vacanță de familie cu bebeluș relaxat lângă mare sub palmieri

Prima vacanță cu un nou membru al familiei nu trebuie să aibă loc atunci când au ajuns deja la vârsta grădiniței. De asemenea, puteți călători cu un copil și foarte bine. Pentru că cei mici nu sunt încă nerăbdători și de obicei adorm foarte repede în avion sau mașină. Drept urmare, călătoria este deja lină și relaxată. Un hotel special pentru copii satisface nevoile părinților cu copii foarte mici și oferă o zonă de schimbare, pătuț, monitor pentru bebeluși, cărucioare și alte ustensile de zi cu zi, care sunt deja disponibile și care nu trebuie transportate laborios la destinația de vacanță, mediu perfect pentru șoareci mici.

Stropirea în apă sigură și superficială în piscina încălzită pentru copii, săparea în nisip pe plaja privată și activități minunate care vor încânta întreaga familie sunt toate incluse într-o vacanță pentru copii.

Copil mic colectând scoici în vacanța de vară de pe plajă

Ce este deosebit de important pentru familii: pe lângă un mediu sigur și servicii personalizate, vă puteți baza pe înțelegerea celorlalți oaspeți care călătoresc și cu copiii lor. Când un bebeluș este plâns sau trebuie hrănit și înfășurat, nu există priviri ciudate sau senzația de a deranja pe cineva. Aici familiile sunt între ele, ceea ce contribuie semnificativ la relaxare. Indiferent dacă este în Sardinia, Grecia sau Marea Roșie, există multe destinații de călătorie atractive pentru o vacanță specială pentru copii.

Bucurați-vă de hoteluri mici, de vis, departe de blocurile mari

Vacanță familii Mallorca piscină palmieri pentru copii

Nu trebuie să fie întotdeauna un hotel imens, plin de agitație și nenumărate oferte – familiile doresc, de asemenea, să trăiască în liniște și să exploreze singuri zona în care și-au rezervat. În majoritatea stațiunilor de vacanță populare există casele mici, adesea administrate de familie, care sunt administrate într-un mod deosebit de ospitalier și uneori chiar au o legătură familială. Și din moment ce multe țări de vacanță sunt mult mai prietenoase copiilor decât ați fi din Germania se folosește, Familiile se pot aștepta la un sejur plăcut mai ales în aceste hoteluri.

Relaxare de vacanță de lux finca Mallorca pentru copii și părinți

Fie că sunteți într-o fincă de lux din Mallorca, într-o vilă mică din Portugalia, Ibiza sau La Gomera, desigur, atât hotelurile mici, cât și cele mari oferă o piscină frumoasă și un serviciu de cameră prietenos. Spre deosebire de sistemele uriașe, totuși, acestea nu sunt supraaglomerate și permit accesul rapid la un mediu original.

Și ce zici de camping?

Vacanță de camping cu corturi pentru copii camping

În timp ce pentru unii vacanța începe cu adevărat doar atunci când nu trebuie să se îngrijoreze de nimic și se pot bucura de servicii complete, alți turiști nu iubesc nimic la fel de mult ca campingul. Viața improvizată foarte apropiată de natură este o experiență specială pe care familiile o pot lega între ele. Deci, dacă ați fost în mod regulat afară în autoturism sau ați fost găsit de nenumărate ori ca un camper permanent pe camping, nu trebuie să vă descurcați ca părinți. Copiii sunt fericiți și văd frecvent vizitatori la campinguri, care sunt de obicei echipate cu un loc de joacă și facilitățile sanitare necesare. Deci, vă puteți spăla hainele între timp, dacă s-a întâmplat o nefericire minoră. Sunt destui copii cu care să se joace și cei mici se bucură de o vacanță care le oferă multă libertate.

Am considera că dormitul într-un cort cu un bebeluș sau un copil mic nu este foarte confortabil, dar este desigur posibil.

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când sunteți în vacanță cu copiii

Vacanță cu fetița care stă pe valiză la ce ar trebui să fii atent

Există câteva sfaturi generale care sunt utile atunci când călătoriți cu copii:

– Bebelușii au nevoie de propriul pașaport atunci când intră în multe țări. Producția poate avea loc la aeroport, dar este mult mai scumpă.

– În special atunci când călătoriți pe distanțe lungi, trebuie să vă asigurați că copiii au toate vaccinările necesare.

– În funcție de vârsta copilului, obiecte suficient de familiare, cum ar fi perna preferată și jucăria de pluș, trebuie luate cu dvs. și păzite cu atenție atunci când sunteți afară. Donați securitatea necesară într-un mediu ciudat.

– Copiilor aflați în faza străină, care durează aproximativ între a 8-a și a 10-a lună, le este deseori dificil să facă schimbări.

– Oricine este afară cu copiii vede lumea dintr-o perspectivă complet diferită. Părinții foarte conștienți de siguranță ar trebui să rezerve mai degrabă o vacanță într-un loc de vacanță din apropiere, deoarece o călătorie pe distanțe lungi sau o călătorie în jurul lumii vă poate zdruncina destul de puțin propria viziune asupra lumii – sau ca una terapie de vindecare lucrează pentru a scăpa de o mulțime de frici.

Sursa imaginii: pixabay.com CC0 Creative Commons