Casele de vis

Vila O – asta înseamnă o vilă de lux în Franța

Vilă de lux în Franța - fațadă modernă

Dacă doriți să petreceți o vacanță sau o vacanță lângă Riviera, Monte Carlo și să apreciați restaurantele bune și un super port de iahturi, atunci acesta este locul dvs. Vila O corect. Veți trăi în atmosfera minunată sub palmieri și pini din St Jean.

O vilă de lux în Franța – arhitectură elegantă și captivantă

Vilă de lux în Franța - arhitectură modernă și elegantă

the Vila de lux are un design frumos, cu terase, umbrele de sticlă, pereți albi și o piscină în stil balinez. Luați-vă timp și relaxați-vă pe balconul semicircular mare, unde sunt servite șampanie și tartine. Bucurați-vă de priveliștea minunată a grădinii de peste 4.500 de metri pătrați, unde cărările căptușite cu lavandă oferă vederi superbe asupra peninsulei.

Vila O – design excelent al casei din Franța

proiectare interesantă a casei - Vila O- piscină

Întregul Vila de lux  este parfumat cu iasomie, rozmarin și jacaranda, în timp ce măslinii, ciprul și eucaliptul dau formă și culoare. Intră în piscina infinită din jurul grădinii cu un cocktail în mână. Micul dejun, prânzul și cina sunt peste tot, așa că nu vă faceți griji. Nu contează dacă sunteți în suita dvs., în sala de mese, pe peluză sau lângă piscină, aveți o sărbătoare de mâncare delicioasă. Vila este un adevărat paradis cu peisaje montane luxuriante realizate cu mare atenție la detalii.

design interior luxos – o casă de vacanță în Franța

interior elegant din Franța

Nu e de mirare că această 5 poveste Vila de lux este o destinație populară de vacanță dacă doriți să vă bucurați de minunata vedere panoramică prin suprafețe mari de sticlă. Fiecare cameră principală a Vila O are propriul balcon, terasă sau patio. Vila O conține 1250 de metri pătrați de spațiu interior cu patru dormitoare cu băi proprii, pensiune cu două dormitoare și băi proprii, dormitor matrimonial cu terasă privată, baie privată și dressing, terase, balcoane și 25m central atriului. Există, de asemenea, un bar și a doua cameră de zi cu terasă, zonă de luat masa cu bucătărie deschisă și tejghea, zonă de plajă privată, terasă semicirculară în aer liber și multe altele.

casă de vacanță de lux - artă în dormitor

casă modernă de lux - interior hi-tech

interior luxos modern - scări

vila de lux contemporana in Franta - amenajari interioare in baie

Interior în casa de vacanță cu accent negru de culoare

design modern și elegant de grădină

Casă de vacanță de lux în Franța - iluminat modern