Casele de vis

Vilă de lux în Canada, cu vederi spectaculoase

vila de lux Canada terasa vedere podea semineu

Această nouă dramă Vila de lux oferă cel mai bun design sofisticat și are un plan etaj superb, cu vedere spectaculoasă la ocean! Complet reconstruită, cu cele mai bune materiale, cu înaltă calitate și atenție la detalii, această vilă extraordinară oferă spații de locuit spațioase și design interior alb pur..

Vila de lux cu design interior alb

vila de lux canapea alba covor albastru

Spațiile includ zone de divertisment, o piscină strălucitoare în aer liber, zone de lounge și grătar. Toate sunt înconjurate de grădini uimitor de frumoase și vedere la apus și la ocean. Interiorul cu design rafinat oferă o ambianță elegantă, dar primitoare, camere perfect proporționale și o conexiune vizuală captivantă cu natura. Fiecare cameră este finisată la cele mai înalte standarde și poate fi scăldată la soare prin ferestrele și pereții din sticlă din podea până în tavan.

Vilă de lux în Canada

vila de lux masa de biliard zona de luat masa bucatarie

Designurile de mobilier personalizate, tavanele înalte, piesele de artă pe pereți și podelele de calcar strălucitoare și încălzite înfrumusețează Vila de lux Interior. Fațada de la intrare este îmbrăcată cu panouri de cedru și o ușă rotativă masivă oferă acces la o sală de recepție prietenoasă, cu un luminator. Holul duce la o minunată cameră pentru femei, sală de sport privată cu spa și birou. O scară duce la sufrageria mare uluitoare, care conține o bucătărie modernă cu insulă și tejghea, zonă de lounge și zonă de luat masa. Un șemineu elegant și sisteme multimedia și de iluminare integrate setează accentele frumoase aici.

Ferestre din sticlă din podea până în tavan

ferestre din sticla design bucatarie vila de lux

Etajul superior are un dormitor minunat cu un design alb uimitor și dulapuri personalizate, precum și o cameră de oaspeți. Toate au acces la o terasă privată cu șemineu lung pe podea. Etajul inferior oferă două suite de dormitoare suplimentare, cu uși fabuloase din sticlă, bar de vinuri cu temperatură controlată și un sistem home theater complet automatizat cu ecran de 180 ”.

Separator de cameră din lemn cu TV

sistem de televiziune din lemn de vilă de lux

Acest lucru numit în mod deosebit Vila de lux oferă mediul perfect pentru divertisment și are în jur de 6.400 de metri pătrați de spațiu de locuit. Viața de lux pentru fiecare cumpărător cu discernământ!

lobby

luxoasa vila intrare scari hol

Trucuri în hol

luxos conac intrare hol luminatoare luminatoare

Iluminarea fațadelor și a scărilor

vilă de lux placare cedru fațadă exterioară

Terasă cu vedere la ocean   vilă de lux terasă cu vedere la ocean

    Home theater

scaun alb de lux de teatru acasă la vilă

Pivniță cu pereți de sticlă

Uși din sticlă de cramă de vilă de lux

Șemineu în dormitor

vila de lux dormitor semineu albastru albastru

Fereastra de sticlă din cadă

vilă de lux fereastră cadă baie

baie maregresie din piatra de design vila de lux vila