Casele de vis

Un studio minimalist pe pietre

studio modern minimalist

Basm. Remarcabil. Absolut uimitor! Un design absolut perfect al arhitectului canadian Todd Saunder. Situat pe stânci, chiar pe coastă, în perfectă armonie cu mediul înconjurător – a studio minimalist cu formă unghiulară impresionează prin designul său. Clădirea amintește de o navă în marea albastră. Un proiect creativ pentru proprietarul creativ. Interiorul din studioul minimalist este realizat din țesături ecologice. Au fost instalate sisteme de reciclare astfel încât natura să fie protejată.

studio modern minimalist din Canada

fațadă de studio modernă minimalistă

“Squish – Studio” este situat în apropierea orașului canadian Tilting de pe coasta de est a insulei Fogo. Regiunea este puternic influențată de cultura irlandeză, iar stilul arhitectural din zonă este puternic influențat de aceasta. Acea studio minimalist diferă de construcția tipică, dar aduce o individualitate și un caracter plăcut. Are o terasă bine protejată, unde vă puteți bucura de priveliștile frumoase ale oceanului. Clădirea are o construcție elegantă și în același timp practică, care protejează împotriva vântului puternic.

Arhitectură minimalistă modernă – un design inovator

clădire modernă inovatoare - iluminat

În mod surprinzător, zona de lucru din interior este spațioasă. Designul interior minimalist în studio se caracterizează prin forme clare și culori strălucitoare. Panourile verticale din lemn fac ca studioul să pară mai înalt, iar un sistem de iluminare flexibil oferă artiștilor libertatea de a lucra.

Ce artist nu s-ar simți inspirat în această cameră?

design modern inovator - Canada

interior minimalist cu șemineu

plan minimalist modern