Casele de vis

Un acoperiș verde și forme neobișnuite fac din „Casa Barrington” o operă de artă geometrică

acoperiș verde în cascadă, fațadă casă Barrington

Ascunsă pe un deal din Brentwood se află casa minimalistă Barrington. Datorită formei sale interesante și neobișnuite, reședința este un adevărat punct culminant geometric. Clădirea este formată din mai multe poligoane care au fost săpate în terenul deluros. Datorită acoperișului său verde, „Casa Barrington” este greu de recunoscut la prima vedere.

Acoperișul verde de pe „Casa Barrington” cu trei etaje oferă o priveliște unică

scări acoperiș verde clădire deal acoperiș verde

Forma asimetrică a clădirii urmează cursul natural al împrejurimilor și se deschide spre spate pe terenul adiacent. Dacă treci pe lângă poarta de intrare a „Casei Barrington” din Los Angeles, te vei întâlni mai întâi în fața mai multor trepte de gazon artificial care duc la acoperișul verde al reședinței. De acolo aveți o vedere minunată la Getty Center, un complex muzeal situat pe munte. Acoperișul verde oferă nu numai o peluză luxuriantă pentru relaxare în zilele însorite, ci și o terasă cu piscină cu vedere la centrul orașului Los Angeles..

zona de intrare scara sticla otel acoperis verde

Casa cu acoperiș verde acoperă 9500 de metri pătrați și a fost proiectată de studioul californian Eric Rosen Architects și finalizată în 2015. Clienții își doreau un cuplu cu cei doi copii ai lor și, astfel, scopul arhitecților era să dizolve granițele dintre spațiile interioare și cele exterioare.

balustrade de sticlă acoperiș verde față de sticlă living casă barrington

Pentru „Casa Barrington” arhitecții au fost influențați de artistul Gordon Matta-Clark din anii 1970. El a fost inspirat de cel mai radical proiect al său, numit „Splitting”, în care o casă din New Jersey a fost tăiată cu un ferăstrău cu lanț.

casă minimalistă acoperiș verde beton marmură zonă de luat masa chicinetă

Casa Barrington a fost construită pe locul unei case vechi cu interioare întunecate și vedere limitată la terenurile din jur. Doar un zid de sprijin și o piscină au fost preluate de la fosta structură.

casa geometrica bucatarie marmura bucatarie chicineta

Zonele interioare și exterioare sunt organizate ca zone individuale în cascadă care se învârt în jurul casei de la piscină. Acest lucru creează o serie de spații interioare și exterioare locuibile care fac din întregul complex rezidențial un loc unic.

dormitor parchet față din sticlă balansoar

În interior, materialele din beton, metal și sticlă au fost utilizate și împletite pentru a crea o instalație armonioasă. Totuși, cel mai neconvențional este planul său în formă de Z. Etajul superior găzduiește camera de zi și etajul de jos – dormitoarele. O cameră de depozitare și o cameră de joacă sunt situate la etajul inferior. Fiecare nivel se extinde pe spate către zone spațioase în aer liber, cu vederi fantastice.

casă minimalistă formă extraordinară scări plutitoare din beton

balustrade din sticlă acoperiș verde cu mai multe etaje

acoperiș zonă de relaxare vedere la piscină casă Barrington

forma geometrica resedinta privata veranda piscina