Casele de vis

Rupert Murdoch plătește 57 de milioane de dolari pentru un penthouse de lux cu patru etaje

apartament penthouse de lux rupert murdoch nyc zgârie-nori

Magnatul media Rupert Murdoch cumpără Penthouse de lux în cartierul New York din Manhattan pentru 57,3 milioane de dolari sau echivalentul a aproximativ 42 de milioane de euro. Imensul apartament se află la ultimele patru etaje ale unui zgârie-nori lângă parcul Madison Square. Apartamentul penthouse se întinde pe trei etaje între etajul 58 și 60, pe un spațiu de locuit de 750 de metri pătrați. Întreaga proprietate plus etajul patru de mai jos se întinde pe 944 de metri pătrați.

Noul Penthouse de lux de Rupert Murdoch

rupert murdoch penthouse mobilier de lux ferestre din podea până în tavan

Deși a treia soție a sa, Wendi Deng, și-a păstrat apartamentul comun pe Fifth Avenue după divorțul de anul trecut, Rupert Murdoch a cumpărat un apartament nou, super-luxos. Penthouse-ul are ferestre din podea până în tavan și o terasă mare care circulă complet în jurul clădirii. Vederea asupra Manhattanului este uluitoare, mai ales noaptea când totul este luminat magic. Un studio de fitness, o saună și o piscină interioară cu pereți de marmură sunt, de asemenea, printre facilitățile de lux ale apartamentului. Cu 20 de camere și costuri fixe pentru curățenie lunară și reparații de rutină în jur de 21.500 USD, acest super apartament este considerat cel mai scump din New York.

Înființarea Apartament penthouse de lux

rupert murdoch imens apartament penthouse bucatarie lemn

Apartamentul penthouse Murdochs are, de asemenea, o scară în spirală și zone de living deschise. Configurarea nu este încă completă, ceea ce îi oferă posibilitatea de a determina aspectul final al turnului său de sticlă. „One Madison Park” este un turn de sticlă uluitor la str. E. 23rd. Printre vecinii lui Murdoch se numără Tom Brady și Gisele Bundchen.

Vizualizare 3D a sufrageriei

Murdoch penthouse mobilier fotoliu de luat masa

Saună și zonă de wellness

rupert murdoch super apartament penthouse luxos mana sauna paturi

Piscină interioară cu pereți de marmură

rupert murdoch piscina interioară apartament de lux zgârie-nori

sală de gimnastică proprie

apartament rupert murdoch sala de fitness new york

turnul de sticlă în Manhattan

Zgârie-nori Murdoch penthouse de lux milioane de dolari

vizualizări cinematografice

rupert murdoch vedere iluminat penthouse

rupert murdoch view manhattan new york

Murdoch penthouse New York views

Apartament nou Murdoch New York vedere la apus

rupert-murdoch-penthouse-lux-plan-plan plan de etaj nou penthouse de lux zgârie-nori penthouse de lux planul etajului new york

Fotografii prin Un Madison Penthouse