Casele de vis

Plantele de apartament ușor de îngrijit ca parte a designului interior

Plante de apartament ușor de întreținut-podea de ciment cu pietriș de interior

Dorul de verde în orașele mari nu a fost niciodată atât de mare. Acest lucru arată entuziasmul continuu pentru grădinărit urban și soluții inovatoare, cum ar fi fațadele verzi. Plante și copaci mari în ghivece folosite pentru a împodobi hotelurile, centrele comerciale și clădirile publice mari, cum ar fi aeroporturile, gările, muzeele și universitățile. Astăzi ele devin din ce în ce mai mult o parte integrantă a designului interior și transformă casele private și mansardele în oaze verzi de bunăstare. Plantele de interior ușor de întreținut sunt integrate în designul camerei în așa fel încât să creeze un contrast plăcut cu funcționalitatea modernă. Plantele verzi înviorează apartamentul și locuitorii, sporesc calitatea vieții și asigură prospețimea. Astăzi vă vom arăta o casă excelentă în care ecologizarea interioară este un element important al designului inovator al încăperilor. Datorită flerului deosebit de verde proaspăt, mobilierul minimalist arată foarte familiar.

usor-de-ingrijit-plante-de-interior-podea-de-umplere-cu-pietris-de-interior

Casa Kofunaki este situată într-un eco-sat din Shiga, Japonia și a fost proiectată de Sumiou Mizumoto și Yoshitaka Kuga, arhitecți de la biroul de design ALTS. Conduși de dorința ca locuitorii să experimenteze anotimpurile care se schimbă în propriile patru pereți, ei au integrat o mică grădină de pietriș în mijlocul zonei de locuit. Inspirația ei au fost oamenii preistorici care trăiau în pădure. Plantele de apartament ușor de îngrijit au inspirat un suflet verde în camere și au creat o ambianță unică, cu un sentiment în aer liber în toată casa.

ușor de întreținut-plante-interioare-interior-pietriș-pat-mobilier din lemn

Naturală și totuși modernă, combinația dintre beton, lemn ușor și verdeață vegetală este un adevărat punct de atracție. Patul de pietriș de la parter emană magia unei grădini japoneze și oferă în același timp un aspect modern, geometric. Plantele alese nu acordă o mare importanță soarelui permanent și necesită relativ puțină apă. Zona de zi este distribuită pe două niveluri, care sunt conectate printr-o scară dreaptă. Cu perdele albe în loc de uși, camera pare adaptată la diferite cerințe și pare mai spațioasă. Există, de asemenea, o mulțime de luminatoare și ferestre mari care lasă să intre lumina netulburată. Seara, luminile bine plasate strategic creează o atmosferă plăcută și subliniază frumusețea plantelor și a arbuștilor.

ușor-de-îngrijit-interior-interior-cameră-de-zi-casă

usi-de-ingrijit-plante-de-interior-paturi-de-pietris-plante-mari-scari

usi-de-ingrijit-plante-de-interior-podele-fara-rosturi-lemn-de-pietris

pardoseală din lemn-pereți albi-acoperiș cu două ape

baie-gresie-gresie-lemn-vanitate-plante-verzi

baie-mobilier-din-lemn-lumină-luminoasă

iluminat-spoturi-tavan-alb-pietriș pat

iluminat-zona de locuit-perete-plafoane

Casa din curtea din față fațadă albă din Japonia

planul etajului - secțiunea transversală - diviziunea camerei acoperișului

mediul înconjurător al casei

etaj plan casa etaj superior

Un proiect de Biroul de proiectare ALTS