Casele de vis

Placarea din oțel Corten și figurile geometrice caracterizează această reședință unică în Snowmass

corten otel placare casa panta otel lemn sticla veranda bufniță pârâu colorado skylab

Se știe că peisajele stâncoase nu sunt locul optim pentru construirea unei case. Desigur, asta nu înseamnă că îndeplinirea acestei sarcini este imposibilă. Arhitecții ne impresionează astăzi cu soluțiile lor ingenioase pentru realizarea de proiecte de construcții complexe și elaborate. Dovadă în acest sens este casa unică numită „Owl Creek” din Snowmass, Colorado. Acest proiect a fost proiectat și implementat în 2015 de firma de arhitectură Skylab. Datorită placării sale din oțel Corten, casa se potrivește complet în peisajul natural într-un mod foarte special.

Oțelul Corten a îmbrăcat fațada unei reședințe moderne în mijlocul naturii

munți colorado reședință privată skylab owl creek fațadă de placare din oțel corten

Reședința privată este situată pe un deal și oferă o priveliște panoramică minunată asupra munților. Ferestrele mari și suprafețele vitrate creează un spațiu luminos și deschis și lasă să intre lumina naturală. Fațada din oțel Corten servește drept ecran de confidențialitate și oferă rezidenților confidențialitatea necesară.

otel corten placare fatada lemn piatra sticla figuri geometrice

Casa cu două familii, cu fermecătoarea placare din oțel Corten, este ancorată direct în formele de teren datorită amplasării sale și a restricțiilor de pantă. Casa decomandată se integrează perfect în peisajul înconjurător datorită selecției de materiale de culoare pământ, cum ar fi oțelul corten, lemnul și piatra. Retragerea unică are un cadru de oțel triunghiular și un acoperiș înclinat care atrage apa de ploaie și zăpada.

Reședința “Owl Creek” se potrivește perfect peisajului

fațadă de placare din oțel corten casă cu două familii colorado owl creek skylab

Figurile geometrice nu numai că conferă construcției o notă dinamică, ci și un aspect unic și un aspect contemporan. Casa a fost proiectată și construită pentru două familii, astfel încât camerele private să fie împărțite în două aripi. Mai multe camere private asigură suficientă intimitate, în timp ce diverse zone comune, care seamănă cu o colibă, formează un spațiu deschis. Interiorul casei Owl Creek este la fel de spectaculos ca fațada sa din oțel Corten.

zonă de living șemineu placare lemn fereastră scaune față corten oțel placare bufniță pârâu

Interiorul spațios al reședinței este inundat de lumină și are un interior primitor și modern. Lumina naturală minimizează separarea vizuală a zonelor interioare și exterioare. Parchetul cu hering oferă o scenă perfectă pentru măsuțele de sticlă și băncile confortabile.

skylab owl creek colorado corten oțel fațadă interior placare lemn scaune confortabile

Panourile din tavan din lemn și grinzile, care formează un model triunghiular excelent, completează imaginea generală armonioasă din interior. Datorită ferestrelor panoramice, camera de zi oferă o vedere uluitoare la munți. Acest lucru asigură o conexiune optimă cu natura. Șemineul din camera de zi creează o ambianță caldă, confortabilă și romantică.

Owl Creek Zona de luat masa Marble Island Scaune din lemn Panouri din lemn Vedere peisaj

Bucătăria este minimalistă și are o lungă insulă centrală de marmură, cu scaune din lemn. Zona de luat masa oferă, de asemenea, o vedere fascinantă a peisajului natural.

Figurile geometrice dau arhitecturii contemporane o notă dinamică

otel corten placare fatada figuri geometrice sticla skylab owl creek

Owl Creek House are, de asemenea, o verandă cu scaune confortabile în aer liber. O mică piscină triunghiulară oferă relaxare în mijlocul naturii.

fațadă modernă oțel corten piatră sticlă apropiere de natură skylab owl creek

Piscină mică, triunghiulară, cu vedere la munți

corten oțel placare piscină balustradă de sticlă peisaj bufniță pârâu skylab

bufniță pârâu corten oțel placare verandă piscină vedere triunghiulară peisaj

bufniță pârâu skylab reședință scară balustradă de sticlă pardoseală din lemn tavan design

bufniță pârâu skylab colorado placare lemn fațadă placare oțel corten

* Puteți găsi mai multe proiecte de la Skylab Architecture Aici