Casele de vis

Piscina cu bar se află în mijlocul acestei case moderne din India

Piscina cu bar modern-house-design-garden-india

În zilele noastre, tot mai mulți oameni aleg o casă în afara orașului mare pentru a se putea relaxa din viața de zi cu zi agitată. Un astfel de refugiu este situat de obicei în zona suburbană și oferă diverse opțiuni de relaxare în combinație cu un peisaj natural. Arhitecții de la Atelier Design N Domain au proiectat o astfel de casă lângă Mumbai, India. În mijlocul proprietății există o piscină mare cu un bar, ceea ce dă impresia că casa este construită în jurul piscinei.

Piscina cu facilități de apă din bar-cameră de zi în aer liber-scufundată

Casa modernă de familie este situată în micul oraș de coastă Alibag din India. Partea din față a casei întâmpină vizitatorii cu un zid de piatră boltit. Capătul este echipat cu un gargou și se transformă într-o caracteristică de apă. De-a lungul caracteristicii apei se află intrarea, care este proiectată ca un hol spațios. La capătul coridorului există o vedere a curții dintr-o parte și a piscinei cu bar din cealaltă. Când vine vorba de amenajarea caselor, accentul este pus pe conceptul de living deschis, motiv pentru care majoritatea camerelor au conexiune cu grădina și zona exterioară. În plus, unele zone de locuit sunt proiectate în aer liber, cum ar fi un living scufundat și o sufragerie în aer liber.

Piscină cu bar spații de locuit pe punte de lemn

Piscina mare cu bar se află exact în mijlocul casei. Întreaga casă pare că se înfășoară în jurul piscinei. Barul de la piscină este conceput ca un bar de înot, astfel încât scaunele de bar sunt direct în apă. Camerele de zi sunt proiectate pe o parte a piscinei, iar dormitoarele pe cealaltă. Ușile glisante din sticlă ale dormitoarelor oferă multă lumină naturală în interior și oferă vedere la piscină.

piscina-bar-arhitectura-moderna-casa-de-vis-india

Tot în jurul piscinei, rezidenții se pot relaxa într-o cadă cu hidromasaj sau pot citi o carte în zona de zi scufundată. Iluminatul piscinei și al grădinii asigură efecte de iluminare minunate seara și un sentiment real de bunăstare. La aceasta contribuie și grădina, care încântă prin peluza sa verde și o varietate de plante.

piscina-bar-casa-de-vis-moderna-iluminat-exterior

piscina-casa-mijloc-exterior-sufragerie-sufragerie-lumini

living în aer liber piscină grădină

piscină-bar-vedere-dormitor-uși de sticlă glisante

casa-moderna-design-camera-copiilor-proiectand-componenta-sticla-lemn

perete arcuit-perete-caracteristică-apă-grădină-gargoyle

coridor-perete-iluminat-caracteristică de apă-curte interioară

jacuzzi-grădină-casă-decor-modern-de-perete-cal

decor-grădină-în aer liber-sculptură-cal-colorată

Această casă este de la studioul de arhitectură Atelier Design N Domeniu proiectat.