Casele de vis

Piscină în grădină – 11 case de vis cu un design modern

piscină în grădină casă de sticlă cu design modern

Aceste 11 case de piscină inspiră prin liniile lor simple și spațiile deschise mari pentru relaxare optimă. Designul tipic minimalist și amplasarea naturală fac ca aceste habitate extrem de căutate să fie unice. Arhitecții au echipat aceste case de la piscină cu puțini pereți de beton și, mai ales, cu uși glisante din sticlă pentru mai mult confort. Piscina din grădină oferă o mare oportunitate de a vă bucura de lunile de vară alături de prieteni sau de a vă relaxa în liniște.

piscină în grădină șemineu de design modern din sticlă

Partea centrală a acestei case de piscină are un șemineu mare din beton. Aceasta separă dormitorul de baie. Designul antic al canapelei creează o atmosferă confortabilă, în ciuda mobilierului modern. Casa spa contemporană a fost proiectată de studioul de design „ICRAVE”.

Piscină în grădină-design-modern-casă-de-sticlă-coloane-negre

Construcția simplă a acestei case arată foarte spațioasă. Partea superioară a fost construită cu grinzi negre. Accentele roșii dau o notă de culoare plăcută, care contrastează cu interiorul alb. La piscina din grădină se poate ajunge direct din camera de zi. „South Yarra Poolhouse” din Australia a fost proiectat de studioul de design „Artillery”.

piscină-în-grădina-din-lemn-modern

Lamelele de brad Douglas au fost folosite pentru fațada acestei case de piscină pentru a proteja interiorul. Lângă clădire se află o grătar din oțel și lemn care adăpostește sala de mese. „Amantea Architects” a proiectat această construcție în curtea din spate, cu o piscină în grădină și un pavilion pentru o casă lângă Toronto, Canada.

piscină-în-grădină-arhitectură-modern-de-gard

Construită puțin mai sus, această casă de piscină cu coloane albe oferă o vedere în mare parte neobstrucționată a piscinei îngrădite din grădină. Ambianța confortabilă din lemn îl face un loc potrivit pentru evenimente de familie sau alte ocazii. Designerii de la „PAR Arquitectos” au proiectat această extensie modernă în Santiago, Chile.

piscină-în-grădina-modern-retro-design-arhitectură-șemineu

Această casă a fost proiectată în stilul anilor 1950. Are un interior larg, cu combinații armonioase de culori și mobilier retro. Ușile glisante din sticlă oferă un confort optim. Vă puteți bucura atât de spațiile interioare, cât și de cele exterioare într-o zi fierbinte de vară. Casa de la piscină a fost proiectată de arhitecții de la „tongtong”.

piscină-în-grădina-modern-design-casă-de-sticlă-coș-de-negru

Acest pavilion la 360 de grade este o structură mică, modulară, care este înconjurată doar de sticlă. Un șemineu din metal negru menține camera caldă, în timp ce un congelator oferă băuturi răcite cu gheață. Totul este chiar lângă piscina din grădină și a fost proiectat de Nuyken von Oefele și Jürgen Stoppel.

piscină-în-grădina-modern-design-casă-de-sticlă-beton-alb

De asemenea, înconjurată de sticlă, această casă de piscină din beton oferă o vedere minunată spre exterior. Barul cu gresie roșie, cu scaune confortabile și vederea la piscina din grădină oferă interiorului o senzație excepțională de vară. Cel mai bine este să savurați o băutură delicioasă imediat după scăldat. Arhitectul Lieven Dejaeghere a creat designul unei case din Belgia.

piscina-in-gradina-cu-arhitectura-moderna-din-lemn

Aici puteți vedea o combinație reușită de beton și lemn cu colțuri rotunjite. Casa atractivă de la piscină oferă mult spațiu pentru relaxare. Vă puteți bucura de o vedere frumoasă la piscina din grădină prin ferestrele din podea până în tavan. Mobilierul este mobilat confortabil, deoarece designerii au aderat și la stilul minimalist. Clădirea a fost proiectată de „42mm Architecture” din New Delhi.

piscină-în-grădină-arhitectură-cu-stâlp-de-design-modern

Realizată din beton, cărămidă și sticlă, această casă modernă pentru piscină este locația perfectă pentru divertisment. Există mai multe zone de relaxare în jurul piscinei din grădină, inclusiv trei scaune sub apă, cu care distracția la bar este garantată. În plus, vă puteți bucura de o bucătărie complet utilată, cu uși glisante din sticlă, pentru o vedere optimă. Iluminatul instalat completează atmosfera.

piscină-în-grădină-arhitectură-cu-design-modern-alb-din-grădină

Designul acestei case minimaliste cu piscină în grădină a fost creat de Blaze Makoid. Este o combinație excelentă de culori albe și elemente de lemn maro, creată prin renovarea unei case depășite. Clădirea are o zonă exterioară acoperită cu șemineu. Șezlonguri albastre sunt așezate de-a lungul piscinei și completează astfel atmosfera relaxată.

piscina-in-gradina-cu-arhitectura-moderna-din-lemn-design-modern

O bijuterie minimalistă din lemn și beton, care este echipată cu o zonă de tejghea și o zonă mare de grătar. Un luminator face din acesta un loc perfect pentru a lua masa lângă piscina din grădină. „Kovac Design Studio” a proiectat această bijuterie ca parte a unei case noi.