Casele de vis

O zi deschisă de Elaine Richardson Architect

Lampă reglabilă cu podea gri-galben-mat

Această reședință contemporană este situată în Alexandria, Australia. O casă deschisă în țara însorită, la sud de ecuatorul Pământului, din care provine Elaine Richardson Arhitect a fost proiectat. Fotografiile disponibile sunt de la Florian Grohen. Deoarece se află în jumătatea sudică a Australiei, unde climatul din zona subtropicală nu are aproape nici o perioadă de precipitații o zi deschisă o soluție excelentă de designer pentru o viață însorită. Aruncă o privire.

O casă deschisă cu multă lumină solară

tavan-deschis-cu-planta-copac-podea din lemn-masuta de cafea

Vă puteți bucura de aerul proaspăt în propriii patru pereți, pe podele din lemn și mobilier de grădină. Este posibil ca o casă deschisă care oferă, datorită deciziilor arhitecturale și tehnice inovatoare și creative. Ușile glisante ascunse din sticlă sunt furnizate în caz de vânt sau ploaie ușoară. În unele seri mai reci, este de preferat să „tragi” ușile glisante! Restaurantul confortabil, colțurile de lectură și relaxare în camere pline de lumină și aerisire proaspătă te fac să te simți foarte bine îngrijit. Arhitectul se bazează pe lemn și beton, precum și pe culoarea albă, lăsând proprietarului opțiuni de design și mobilier gratuite. În curte găsim o coamă mică și o verandă cu un grătar și mobilier de grădină. Scaune confortabile și practice fără multe mobilier și decor.

O casă deschisă cu frontiere fără sudură

Bucătărie-cu-o-masă-de-masa-mare-suprafețe-albe-lucioase

Spațiile de locuit destul de alungite și nu prea largi ale casei de design se îmbină perfect și au o utilizare minimă a separatoarelor. Insula de bucătărie și aparatele încorporate din lemn sunt proiectate cu echipamente de bucătărie din piatră artificială. Ambianța este cu siguranță elegantă și minimalistă frumoasă, confortabilă și practică. O zi deschisă cu un dulap de bucătărie ca separator de cameră în față și din nou ca un front în sufragerie, ca rafturi și dulapuri pentru diverse cărți, reviste și decor.

Dulap-din-lemn-cu-LED-TV-și-multe-reviste

În casă se folosesc linii foarte practice și drepte

Cameră pentru copii-Lego-cărămizi-autocolante-perete-scări-către-zona-de-dormit

Cameră pentru copii cu covor și tavan înalt

Baie-cu-gresie-format-mic-din-sticla

Rafturi din lemn de gresie mozaic și dulapuri albe 

Mosaic-Tile-in-Blue-cada

O atmosferă de acvariu în baie

Casă de proiectare spațiu fără tavan

Lumina soarelui strălucește în plină splendoare în casă

casa-de-designer-cu-doua-etaje-parțial-fără-acoperiș

Terasă de locuit și zonă de grădină conectate perfect

Terasă-curte-cu-plante-cărămizi-pereți

Viața plantelor de aproape