Casele de vis

O stațiune de lux cu un design interior elegant

Casă de lux Amanyara design modern piscină

Amanyara Luxury Resort – o vacanță de vis într-o atmosferă încântătoare

Amanyara Statiune de lux este un loc frumos în care poți avea o vacanță remarcabilă și visezi cu ochii deschiși în timpul zilei în timp ce stai sub soare până la întuneric și apoi să te distrezi în cluburile de noapte și barurile la modă. Dacă doriți să petreceți o vacanță de basm cu o atmosferă fascinantă, alegeți Amanyara Statiune de lux ca următoare destinație de vacanță.

Amanyara Luxury Resort – o idee carismatică

stațiuni Amanyara turks și șezlonguri caicos umbrele de soare

Ideea carismatică a Amanyara Luxury Resort este o parte frumoasă care alcătuiește insulele Providenciales. Stațiunea este situată în hotspotul elegant al Turcilor și Caiscos. Întreaga stațiune este un simbol al luxului și o experiență de neuitat care se poate întâmpla doar o dată în viață. Prin urmare, atunci când ajungeți aici, este recomandat să aduceți cea mai bună cameră cu dvs. pentru a surprinde cele mai frumoase și incitante momente și a le împărtăși cu prietenii și familia. Amanyara Luxury Resort reflectă atmosfera regiunii caraibiene, unde bucuria și relaxarea sunt tovarăși constanți pe parcursul întregii vacanțe. Locația stațiunii este foarte convenabilă pentru turiștii care călătoresc departe. Ați putea ajunge în frumoasa stațiune cu avionul, iar aeroportul este de fapt la doar 20 de minute distanță de acest loc carismatic.

Activități la marea stațiune de lux Amanyara

stațiune Amanyara acoperiș terasă dreptunghiulară largă cu canapea

Când te duci la Amanyara Statiune de luxCu siguranță încercați. Stațiunea este bine cunoscută pentru facilitatea sa de scufundări și are o mare varietate de instructori și facilități extreme de scufundări recifale situate pe coasta Northwest Point.

Desigur, scufundarea este recomandarea noastră numai pentru cei mai aventuroși dintre vizitatori. Ai putea să te ocupi de tot felul de lucruri în stațiunea de lux, locuri naturale impresionante care ar trebui vizitate cu siguranță, deci nu ar trebui să subestimezi factorul de drumeții.

Când vine vorba de relaxare, Amanyara Luxury Resort este foarte primitor și ospitalier când vine vorba de SPA și alte activități de relaxare a corpului și a minții. Masajele sunt de obicei incluse în ofertele speciale de vară ale stațiunii Amanyara. O zi și o noapte în această stațiune specială de lux costă de la 1300 de dolari – un preț extraordinar pentru un loc extraordinar de vacanță.

Cazare în stațiunea de lux Amanyara

hotel de lux Amanyara turks caicos camera de zi alb maro tesatura lemn

Când plătiți un astfel de preț pentru o vacanță minunată la Amanyara Luxury Resort, veți avea ocazia unică de a petrece o vacanță de lux într-o felie de paradis. Cazarea la stațiune este formată din patruzeci de pavilioane. Fiecare persoană are propria piscină personală, deși piscina comună poate fi folosită și pentru o baie de dimineață. Dimineața, piscina principală este de obicei plină de oaspeți care se bucură de soare cu o ceașcă de cafea exotică.

Noaptea, Amanyara Luxury Resort devine un loc de petrecere pentru iubitorii de alcool și distracție. Petreceri electronice grozave și seri elegante de jazz sunt în program pentru oaspeții norocoși care reușesc să ajungă în frumoasa țară a Turcilor și Caicosului.

Interior elegant, cu o masă rotundă joasă, lumini de perete și lumânări

statiune de lux turks caicos masa lumini de perete joase rotunde

Terasă largă în aer liber, cu o canapea din material alb

canapea de lux hotl turks și caicos piscină albă vedere la mare

Dormitor de lux cu uși glisante

amanyara resort pavilion living luciu podea acoperis lemn

Stațiunea Amanyara din Turks și Caicos – Design exterior

statiune Amanyara turks caicos frumoase peisaje roci marine

Dormitor elegant, cu acoperiș din lemn și vedere la mare

Amanyara dormitor fereastră acoperiș din lemn cu vedere la mare

Pavilion de lux cu o formă rotundă

complex de lux amanyara pavilion în jurul suprafeței apei

Baie modernă cu cadă și rafturi din lemn

hotel de lux cadă Amanyara raft alb lemn