Casele de vis

Mobilierul modern de casă reflectă stilul de viață urban

mobilier modern de apartament design deschis-living-sufragerie-perete negru-accent

Biroul de arhitectură Gao Architects a proiectat acest lucru mobilier modern pentru casă, bazat pe o poveste. Proiectul reflectă stilul de viață urban, dinamic și creativ din orașul Ljubljana, Slovenia. Designerii de interior au asociat culorile și vioiciunea trenurilor trecătoare cu un design de mansardă cu aspect industrial, care, cu diferitele sale elemente decorative, corespunde modului de viață modern.

Mobilier modern pentru casă, cu o zonă de living deschisă

Mobilier modern de apartament living-colț canapea-albastru închis-gri-perete vopsea-carte perete

Zona de zi a fost proiectată pentru a fi deschisă și separată de hol printr-o partiție ușor transparentă. Insula de bucătărie din stejar din bucătărie-living este absolut inima apartamentului. Construcția sa îl face un element multifuncțional care nu numai că oferă o suprafață pentru gătit și servit, dar poate servi și ca zonă de divertisment. Bucătăria se deschide apoi spre sufrageria-sufragerie, unde continuă paleta de culori închise. De aici aveți acces la o terasă mare. A fost inspirat de grădinile japoneze. Lamelele vechi de lemn sunt folosite ca pietre de trecere și ca un fel de platformă, astfel încât decorul fragil cu pietricele să nu fie deteriorat. Placarea fațadei este realizată în aceleași tonuri întunecate care pot fi văzute în interior. Acesta servește ca element de legătură pentru spațiul interior și exterior.

Mobilier modern de casă în tonuri închise

living modern-bucatarie-dining-bar-bucatarie modulara-antracit-lemn

Zona privată a apartamentului este împărțită în trei camere separate – dormitorul, o cameră de oaspeți și un dormitor mai mic ideal pentru adolescenți sau copii. Pereții din hol sunt împânzite cu motive de mesteacăn. Aceste elemente asigură o tranziție lină de la partea publică la cea privată a apartamentului.

Bucătăria este separată de hol printr-un separator decorativ de cameră

bucătărie-masă-bar-masă-lemn-blat-negru-scaun-bar separator-hol hol

Fiecare dintre camerele private mici are propriul său caracter și trăsături unice, dar sunt în armonie. Toate sunt conectate la două băi mari și două dulapuri pe hol. Toate operele de artă și diversele detalii artistice din apartament sunt proiecte ale fotografilor și designerilor sloveni. Imaginea generală a acestui apartament de oraș cu vedere la Castelul Ljubljana și trenurile care trec încet îmbrăcate în graffiti colorate se potrivește unui stil de viață artistic, dinamic și modern în capitala Sloveniei.

treceți prin bucătăria de luat masa în zona de living

hol-intrare-laminat-podea-bucătărie-negru-smeg-frigider

 designul holului

hol-design-cameră-despărțitor-metal-decorativ-din-lemn-de-bancă-pantofi

dormitor mic cu baie

dormitor-mic-perete-alb-vopsea-decor-abstract

 vopsea decorativă de perete

idei-dormitor-mici-culoare-perete-antracit-portocaliu-noptiera-placa-de-sticla

 mică cameră de oaspeți

camera-de-oaspeti-mica-pat-single-sistem-de-rafturi-negre

 Colț de studiu și lectură

mic-studiu-lectură-colț-negru-mobilier

 terasa spațioasă

terasa-acoperita-oras-apartament-design-terase-pietris

 față mare de sticlă

terasă-acoperită-sticlă-mare-față-pietriș-vedere-oraș

Fotografii de: Miran Kambic