Casele de vis

Mobilierul modern corespunde stilului tipic thailandez

mobilier modern vila-thailand-apartament-siam-mozaic-impletitura-forme-organice-

Aceste facilitate modernă cu forme organice futuriste, realizate din materiale naturale, este inspirat de cultura thailandeză și budism și a fost creat de unii dintre cei mai renumiți arhitecți și designeri din lume. Villa Siam face parte din hotelul nobiliar Iniala și este situat în Golful Thailandei. Denumită după numele său vechi, vila de lux a fost proiectată în 2013 de designerul thailandez Eggarat Wongcharit.

Mobilier modern amestecat cu eclectism thailandez în zona de living

mobilier modern vila-thailand-living-zone-organice-forme

Peste tot pe pereți și tavanul zonei de locuit, rețeaua de bambus thailandeză tipică urcă. Facilitatea modernă se concentrează pe meditație și senzual. Liniile organice, alungite ale plantelor conectează perfect camerele între ele și formează astfel captori de vise picturale. Mobilierul și operele de artă sunt inspirate din peisajul înconjurător – flori de lotus, plante cățărătoare, apă albastru turcoaz, piatră albă perlată de var și Buddha, printre altele, împodobesc mobilierul.

În sala de mese din spatele mesei pentru șase, trei fotografii Buddha strălucesc în culorile curcubeului. Lejeritatea meditației și senzualul caracterizează formele ovale cu deschideri în mobilierul modern al întregii zone de locuit.

Mobilierul modern creează spații private senzuale

mobilier modern vila-thailand-lotus-apartament-crin-frunze-planta-cataratoare

Vila cuprinde două zone tematice private – lotus și Costum Siam.

Apartamentul Lotus este inspirat de simbolul florii de lotus și scoate în evidență misticismul său. Frunzele de lotus și de nuferi în verde pastel sunt aranjate curgând în spatele și deasupra patului și însoțesc oaspetele în lumea viselor. Lângă ea plutește o canapea, a cărei parte inferioară este împodobită cu mozaicuri albe. În baie, un designer grafic thailandez a creat crapul tipic Koi.

Exact opus este al doilea apartament – Siam Suit – care simbolizează Yin și Yang. Are două dormitoare cu paturi în formă de cocon din bambus, îndoite conform tehnicilor tradiționale de artizanat local. Pardoseala a fost realizată extensiv din lemn natural alb.

Atractorul din această vilă de lux este cu siguranță zona de spa și wellness. Pereții aurii, etichetați cu învățături budiste, se armonizează cu oglinzile tăiate manual și cu mânerele ușilor cu gesturi Buddha. Dușul, toaleta și cabina de aburi au fost amplasate și proiectate în conformitate cu tehnicile tradiționale thailandeze la construirea templului. Zona de wellness a casei extraordinare strălucește de sus în jos în aur antic cu învățături budiste traduse în engleză.

Caracteristica unică a vilei este combinația magistrală a modernității cu eclecticismul culturii thailandeze – împletituri, mozaicuri de sticlă, poze și statui ale zeilor budisti sunt doar o parte a designului fastuos..

Nuferii și florile de lotus din dormitor te inspiră să visezi

mobilier-modern-vila-thailand-lotus-apartament-pliante-verzi

Mobilier modern – zonă de relaxare plutitoare în costumul Lotus

mobilier-modern-vila-thailand-lotus-apartament-canapea-relaxare-plutitor

Pește Koi în baia alăturată a apartamentului Lotus

modern-interior-vilă-thailand-baie-koi-pește-designer-grafic

Mobilier modern – forme organice în costumul Siam

mobilier-modern-vila-thailand-apartament-siam-panglica

Insulă și pat în formă de cocon

mobilier-modern-vila-thailand-apartament-siam-impletitura-bambus-

Panglica de bambus și în baie

modern-facilitate-vila-thailand-bad-moisaik-white-pearl

Zona spa – o catedrală de aur

facilitate-modernă-vilă-thailand-spa-wellness-gold-buddha-temple

Ziduri inscripționate cu aur cu învățături budiste 

facilitate-modernă-vilă-thailand-spa-bun-venit-templu-aur-buddha

De asemenea, oaspeții au la dispoziție dușuri de ploaie în grădină

mobilier-modern-vila-thailand-terasa-lemn-natural

Un proiect de CRAFACTOR