Casele de vis

Mobilierul în stil rustic transmite un sentiment de confort

configurați ideile într-un mod modern Sfaturi

Arhitecții din UZU proiectat și finalizat recent această casă de familie. Situată în Kyoto, Japonia, casa fascinează cu Mobilier în stil rustic, care transmite confort și căldură. Clădirea este situată într-o mică suburbie verde. Împrejurimile frumoase / pădurea și cei doi munți / i-au inspirat pe arhitecți pentru proiectul lor. Clienții au specificat o arhitectură deschisă care, în același timp, se potrivește perfect peisajului rural. Prin urmare, a fost luată o decizie împotriva unei vile moderne de oraș minimaliste și a unei cabane de pădure confortabile.

Mobilier în stil casă de țară – modern și confortabil

Idei de amenajare stil rustic moderne

Clădirea cu două etaje, cu acoperiș în două ape și grinzi de lemn lizibile în interior, oferă fundalul perfect pentru un Mobilier în stil rustic. În consecință, pereții au fost vopsiți în alb.

Zona mică de locuit este situată la parter – terenul este destul de limitat în Japonia, așa că arhitecții ar trebui să economisească cât mai mult spațiu de locuit. Din acest motiv, s-a decis proiectarea unei bucătării care poate fi conectată perfect la terasa alăturată prin uși glisante din sticlă. Bucătăria este realizată în întregime din lemn, în funcție de dimensiunile clientului, iar masa masivă rustică este de asemenea personalizată. Pe podeaua de beton au fost așezate mai multe scânduri din lemn de plutire – acestea creează o atmosferă confortabilă. Tavanul înalt și luminatorul integrat suplimentar lasă multă lumină solară în camera de zi.

Zona de zi se află la parter și apoi se îmbină în zona de dormit a părinților. Acest lucru este protejat de ochii curioși de pereții de beton. Camera spațioasă pentru copii este situată la etajul al doilea. Scara de lemn duce la camera băiatului și la o zonă de relaxare confortabilă cu televizor. Și aici, mobilierul poate fi descris ca fiind modern și în același timp confortabil și familiar.

Mobilier în stil rustic – zona de living spațioasă are vedere la munți

Idei de decorare în stil rustic pentru sufragerie

Idei stil rustic modern fermecător

Zona de living este confortabilă și practică

Bucătăria din lemn masiv pune la punct idei

Terasa mare este conectată perfect la zona de living prin uși glisante din sticlă

Stil rustic modern perete de beton coridor elegant

Casă din beton – design interesant de hol

Colibă ​​din lemn, acoperiș de lumină, acoperiș

Casă din lemn în mijlocul naturii – Curtea

Idei de amenajare în stil rustic, terasă din lemn, zonă în aer liber

Vila orașului în formă de V se deschide spre frumosul peisaj și munți

configurați idei iluminat patio din lemn

Planul de etaj al casei unifamiliale în formă de V

Idei pentru planul de etaj Forma V

Plan de etaj idei de distribuție a camerei pe două etaje

Clădire modernă a acoperișului cu două ape, vedere laterală elegantă

idei de acoperiș cu două etaje