Casele de vis

Mobilier și tec alb – casă modernă de vis în Brazilia

mobilier alb și teak vis acasă piscină șezlong brazil

O familie tânără poate avea proprietari mai fericiți ai acestei case de vis mobilier și tec alb name, care se află lângă Bon Sao Paolo în Brazilia. Pentru proiectarea casei, familia l-a angajat pe Studio Arthur Casas, a cărui sarcină era să dezvolte o casă pe un teren foarte abrupt și de aproape 1000 de metri pătrați. Această zonă mare a permis echipei să amenajeze casa cu mobilier și tec alb, astfel încât să fie abia vizibilă de pe stradă și să se asigure o intimitate perfectă fără a construi pereți înalți și înghesuiți.

Mobilier și tec alb pe fațada din cărămidă și lemn

mobilier alb și fațadă de tec clinker piatră lemn gri pergolă de grădină

O metodă de construcție atractivă a fost aleasă pentru a compensa panta abruptă. Casa cu mobilier alb și tec era ușor împărțită în mai multe niveluri. Două dintre ele se află la etajul inferior, care sunt folosite pentru zona de locuit publică, în timp ce celelalte sunt la rândul lor la etajul al doilea, unde se află și camerele private..

Casă cu mobilier alb și tec în vedere laterală

mobilier alb și arhitectură în pantă de tec fațadă de casă

Etajul inferior al casei, cu mobilier și tec alb, are o zonă specială pentru familie, în timp ce cealaltă poate fi folosită pentru oaspeți. Această cameră și camera de zi au fiecare o terasă mare cu un acoperiș sub forma unei pergole moderne, precum și o vedere minunată a peisajului.

Intrare cu fațadă din tec

mobilier alb teak tufișuri veșnic verzi intrare garaj graeser

Etajul doi al casei, cu mobilier și tec alb, este la același nivel cu strada. Această parte a casei este împodobită cu un elegant tec brazilian, care se regăsește printre altele în parchet și jaluzele. Dormitorul este realizat în principal din vopsea albă. Covorul de culoare crem servește și ca accent subtil.

Bucătărie albă

mobilier alb tec bucatarie moderna minimalista accente din otel scaune blat

Albul este o culoare care a fost adesea aleasă pentru designul casei cu mobilier și tec alb. Bucătăria este împodobită cu dulapuri moderne și o insulă de bucătărie în alb. Albul a fost, de asemenea, ales pentru pereți, precum și mobilier, cum ar fi canapeaua din zonele de familie și pentru oaspeți.

Insula de bucătărie albă

mobilier alb teak bucatarie insula bucatarii elegante design dulap aragaz

Acest design ușor realizat din mobilier și tec alb este echilibrat de decorațiuni și accesorii mai întunecate, precum și de o podea din lemn și o fațadă din cărămidă și lemn gri. Afară există, de asemenea, o piscină atractivă, cu o zonă de piscină spațioasă, care oferă mult spațiu pentru șezlonguri.

Zona de relaxare cu o canapea albă

mobilier alb teak sufragerie șemineu bucătărie dungi covor scaun piele

Lemn combinat cu o canapea albă

mobilier alb tec de living terasa acoperis pergola din lemn

Pereții în alb

mobilier alb tec de canapea gri covor televizor masuta de cafea scaun

Mobilier alb și terasă din tec cu acoperiș de pergolă

mobilier alb teak oaspeți zonă de living terasă parchet pergolă

mobilier alb jaluzele din tec decorare perete covor crem fotoliu bej

mobilier alb teak piscină pardoseală din lemn șezlong vedere

mobilier alb panorama din teak sao paolo brazil design casa peisaj

mobilier alb si patio de teak design gradina gazon idee simpla

Proiectat de Studio Arthur Casas.