Casele de vis

Mobilier camera de zi – idei pentru spațiu de loc deschis

Fereastră acoperiș penthouse modern Fotografii de: Russ Heinl

Vă prezentăm luxos și confortabil Mobilier camera de zi Idei – creați un spațiu de locuit deschis, care combină bucătăria, sufrageria și camera de zi. Proiectul se numește 910 și a fost proiectat și implementat de designerii Smith. Acest apartament elegant la mansardă are tot ce ți-ai putea dori – ferestre mari care deschid interiorul către orizontul orașului, podele din lemn și tavan înalt. Apartamentul a fost conceput pentru un cuplu de tineri cărora le place să-și petreacă timpul liber cu prietenii. O atmosferă familiară, dar elegantă, a fost concepută în conformitate cu stilul lor de viață

Decorul camerei de zi – alegeți culori și mobilier

sufragerie deschisă - canapea albă Fotografii de: Russ Heinl

Camera de zi, sufrageria și bucătăria au fost toate decorate în negru. Insula de bucătărie este cu un nivel mai mare decât restul zonei de locuit. Iluminată de lumini pandantive roz moi, bucătăria arată optic mai ușoară datorită peretelui din spate și a pardoselii din marmură. Un șemineu în mijlocul camerei separă zona de living de zona de luat masa. Canapeaua de colț confortabilă cu tapițerie albă și o măsuță de cafea mare oferă suficient spațiu pentru prieteni.

Mobilier camera de zi – organizează zona de luat masa

masă rotundă de sufragerie Fotografii de: Russ Heinl

Pentru familie a fost amenajată o zonă de luat masa cu o masă rotundă din lemn închis la culoare și un covor cu modele florale. the Mobilier camera de zi este în conformitate cu zona de luat masa, astfel încât spațiul de locuit deschis să arate complet. O schemă de culori alb-negru a fost folosită și în dormitorul confortabil. Podeaua de granit negru contrastează cu unitatea de perete albă cu televizor. Nici în baie nu s-a cruțat nimic – cabina de duș de lux și chiuveta mare sunt un adevărat ochi. Cu acest proiect, designerii talentați de la Smith Designs au arătat clar că o schemă uniformă de culori poate transforma complet casa.

Sobe pe gaz și covoare întunecate

living modern deschis Fotografii de: Russ Heinl

Apartament pentru familii tinere – bucătărie

mic de bucătărie insulă-mobilier modern Fotografii de: Russ Heinl

Living mare

zonă de living confortabilă - iluminat interesant Fotografii de: Russ Heinl

Canapea albă în sufragerie

Șemineu cu gaz deschis - canapea albă din living Fotografii de: Russ Heinl

Mobilier din lemn în sufragerie

zonă de luat masa cu mobilier alb-covor închis Fotografii de: Russ Heinl

raft de vin

Raft de vin-idee de decor modern pentru sufragerie Fotografii de: Russ Heinl

Dulapuri albe încastrate în dormitor

dormitor dulap alb Fotografii de: Russ Heinl

Dormitor cu podea întunecată

pardoseală din granit negru Fotografii de: Russ Heinl