Casele de vis

Minimalism modern – Acasă în Arizona

arhitectura casei minimaliste moderne

Din minimalismul modern pune provocări pentru arhitecți. Oferă posibilitatea ca proiectul clădirii să se potrivească perfect cu împrejurimile. Utilizarea materialelor naturale face munca arhitecților mai ușoară și creează o estetică complet diferită. Noua clădire arată modernă și se caracterizează printr-o construcție interesantă de case.

Minimalismul modern combină natura și arhitectura

Fațadă minimalistă în stil arhitectural

Din minimalismul modern ne surprinde în fiecare zi, iar această casă din Phoenix, Arizona este un exemplu excelent. Proiectul s-a numit Xeros, care provine din cuvântul grecesc pentru uscat. Numele în sine este declarația directă a arhitecților că casa ar trebui să se adapteze la împrejurimile sale și nu invers. Proiectul are mai multe modele ecologice.

Minimalism modern – Acasă în Arizona

minimalismul clădirii noi moderne

Clădirea este protejată de soarele puternic din vest printr-un baldachin metalic. Volumul clădirii este lung și îngust, astfel încât să se asigure că există suficient spațiu pentru vegetația din exterior. Locația în sine a fost incomodă la început – zona nu este dens populată, dar arhitecții au rezolvat creativ această problemă și, în schimb, au acordat multă atenție relației cu natura. Din minimalismul modern arată elegant și inovator.

Minimalism modern – interiorul casei

fațadă elegantă-oțel-beton-sticlă

 Reședința modernă este proiectată având în vedere minimalismul – subsolul este conceput ca un studio. Intrarea în studio este ascunsă în spatele unei uși de sticlă cu cadru din oțel inoxidabil. O priveliște frumoasă a munților își dă seama datorită fațadei bogat vitrate. O scară în aer liber duce la etajul al doilea. La etajul al doilea există mai multe camere multifuncționale – dintre care una este un dulap cu vedere la munți și la oraș în depărtare. Interiorul este confortabil și spațios – accentul este pus pe spațiul liber.

casă minimalistă în SUA

casa-minimalista-SUA

Terasă modernă de beton în aer liber

terasă modernă din beton în aer liber

Interior elegant minimalist

design interior minimalist elegant

Scaun pliabil alb modern

scaun-pliant-alb modern-patio

Minimalism interesant de proiectare a pereților

interesant-design-perete-minimalism

Remodelarea unei case rezidențiale pe o coastă stâncoasă din Irlanda