Casele de vis

Husă de terasă din lemn – design modern din Australia

Acoperiș terasă din lemn-fațadă-terasă-scări-grădină-plante-verzi

Învelișul terasei vă permite să vă bucurați de aerul proaspăt afară chiar și pe vreme rea. Firma australiană de arhitectură FMD are o casă cu un izbitor Acoperiș de terasă din lemn și design interior modern. Construcția inovatoare atașată casei lasă să intre multă lumină din nord și protejează în același timp de soare în vest.

Acoperiș de terasă din lemn cu o perspectivă frumoasă

Acoperiș de terasă din lemn-terasa-zăbrele din lemn-grădină-pergolă

O mulțime de lemn, mobilier confortabil de grădină și plantele verzi creează o atmosferă plăcută. Terasa este alăturată casei într-o formă dreptunghiulară și transmite eleganță chic cu scara în trepte.

Acoperișul acoperișului din lemn este realizat din plexiglas

Acoperiș terasă din lemn-terasă-podea din lemn-scaun negru

Terasa se caracterizează prin faptul că planul etajului seamănă cu un triunghi. Coloanele de lemn ale acoperișului patioului sunt poziționate asimetric pe laturile triunghiului și controlează lumina soarelui. Acest lucru creează un sentiment de perspectivă. Husa de patio este atât de atractivă încât a devenit un accent în grădina însăși.

Acoperiș de terasă din lemn – construcție de zăbrele peste colțul de relaxare pentru mai multă umbră

Acoperiș terasă din lemn-terasă-podea din lemn-negru-fotoliu-masă rotundă

Spațiul pentru recreere se află sub o rețea de lamele paralele care încadrează latura largă a construcției. Acestea oferă o umbră mai densă peste mobilierul confortabil de grădină și astfel vă puteți relaxa mult timp afară în zilele toride.

Forme geometrice și culori clasice în sufragerie

Acoperiș de terasă din lemn-bucătărie-blat-negru-scaun de bar-lemn

Casa are, de asemenea, un aspect modern în interior. În bucătărie predomină forme de bază unghiulare, simple. Blatul de lucru cu aspect de marmură neagră și peretele trapezoidal din lemn sunt un accent. Celelalte dulapuri de bucătărie, care pot fi considerate ca făcând parte din stilul minimalist, sunt proiectate în culori contrastante.

Un joc de contraste în bucătărie cu mobilier în stil minimalist

acoperis terasa din lemn-bucatarie-pardoseala din lemn-negru-blat-fronturi

Pardoseala din lemn arată cald și cu câteva accente din lemn se creează o armonie, astfel încât bucătăria să capete un aspect perfect. Scaunele de bar cu cadru metalic amintesc de stilul industrial și se potrivesc perfect cu mobilierul în alb, negru și lemn.

Marginile din lemn subliniază designul izbitor al bibliotecii

acoperiș terasă din lemn-living-raft pentru cărți-pardoseală din lemn-televizor

Designul camerei de zi repetă ideea de perspectivă și forme geometrice simple. Peretele negru se îmbină într-o bibliotecă încorporată care ajunge după colțul camerei până la ușa alăturată pe hol.

Raftul galben de sub televizor arată ca un șemineu

lemn-terasa-acoperis-living-negru-perete-negru-biblioteca-pardoseala din lemn

Livingul este de fapt la celălalt capăt al coridorului. Toate colțurile sunt utilizate în mod optim: pe cealaltă parte a peretelui negru este o masă de lucru încorporată cu rafturi deasupra acestuia.

Rafturile de cărți negre și dulapurile încorporate acoperă întregul perete al coridorului

lemn-acoperiș terasă-placare perete negru-raft pentru cărți-pardoseală din lemn

Aspectul minimalist este ușor de realizat cu atât de mult spațiu de depozitare și dulapuri pe coridor. Ușa verde duce la baie, care se află în spațiul dintre bucătărie și sufragerie.

Oglinzile pe toată lățimea peretelui măresc vizual baia

Acoperis terasa din lemn-baie-oglinda dulap-negru-tigla-alb-lavoar

Motivul alb-negru se îmbină și în baie. Plăcile cu model de fagure sunt un fundal excelent pe care chiuveta din lemn poate ieși în evidență ca accent.

Spre deosebire de mobilier, fațada are un aspect clasic

acoperiș terasă din lemn-fațadă-gard din lemn-bej-gri-acoperiș

Planul casei cu învelitoarea elegantă a terasei din lemn poate ilustra modul în care sunt poziționate camerele și mobilierul

plan de acoperiș de terasă din lemn proiectant de casă