Casele de vis

Confort modern și bioeficiență nouă în „Alpenchic”

Confort modern bio-eficiență-stație de încărcare-electro-mobil

Casa model „Alpenchic” se caracterizează printr-un amestec de arhitectură tradițională din lemn în stil alpin, design contemporan și planificare durabilă. Arhitectul Georg Schauer se bazează pe utilizarea materialelor naturale și pe un mod de gândire ecologic inovator care conferă designului un design confortul modern a imprumuta. Conceptul de energie orientat spre viitor, datorită căruia casa generează cea mai mare parte a energiei electrice de care are nevoie, include o turbină eoliană internă, un sistem fotovoltaic și celule de combustibil alimentate cu gaz natural. Casa model Alpinechic este prima casă din Germania de bioeficiență cu certificat Minergie-A-Eco. Casa de proiectare ecologică este situată în centrul clădirii bavareze din München-Poing și poate fi vizitată.

Confort modern și o atingere alpină

Confort modern bio-eficiență-zonă de locuit-șemineu-colț confortabil

Fațada tipică de șindrilă peisagistică se referă la stilul arhitectural alpin, în timp ce geamurile generoase creează o referință la arhitectura contemporană. Intrați în casa de proiectare ecologică printr-un modul de intrare proeminent. De acolo ai ajuns la toaleta oaspeților, la birou și la vestiar. Apoi vine zona de gătit, de luat masa și de locuit, inundată de lumină, în aer liber, a cărei ambianță poate fi descrisă ca fiind naturală nobilă și foarte confortabilă. Designerul de interior Richard Storz s-a bazat pe un amestec de materiale naturale grosiere și suprafețe netede: piatră naturală, lemn de frasin și brad, precum și oțel închis. Etajul superior prezintă, de asemenea, o diviziune clară: baie wellness, dormitor și două camere pentru copii cu acces propriu la balcon.

Confort modern și certificat Minergie-A-Eco

Confort modern bio-eficiență-zonă de locuit-șemineu

KfW Effzienzhaus 55 a primit certificatul de sănătate Sentinel și este considerată prima casă certificată Minergie-A-Eco din Germania. Eticheta, dezvoltată în Elveția, evaluează nu numai specificațiile privind energia electrică, ci și cerințele ecologice ale clădirii și calitatea vieții. Sigiliul durabilității reprezintă clădirea ecologică și eficientă din punct de vedere energetic. Pe lângă tehnologia pilelor de combustibil, a sistemelor fotovoltaice și eoliene, mini-clerul din beton reciclat ar trebui evidențiat sub casă, unde se află toate serviciile de construcție și un sistem de tratare a apei pentru apa potabilă. Accentul este pus încă pe conceptul de iluminare cu LED-uri și stația de încărcare pentru vehicule electrice.

Scări din oțel negru și lemn

Bio-eficiență confortabilă modernă - scări-oțel negru-trepte din lemn-iluminat cu led

Lucernă pe acoperișul în două ape

Confort modern modern bio-eficiență-luminator-sticlă-balustradă

Dulap încorporat sub tavanul înclinat

modern-confort-bio-eficiență-dormitor-acoperire-din-lemn-cadru-acoperiș dulap încorporat

cameră mică pentru copii cu zonă de joacă

confort-modern-bio-eficienta-camera-copiilor-nisa-de-nisa

confort-modern-bio-eficiență-birou-din-lemn-biciclete-montaj-de-perete

baie

concept-modern-confort-bio-eficiență-baie-deschis-concept

Zona de wellness

modern-confort-bio-eficiență-wellness-saună

cabină de duș cu perete de sticlă

Confort modern bio-eficiență-baie-plimbare-în-duș-led-lumină-piatră-lemn

Ușa de intrare cu iluminare eficientă

modern-confort-bio-eficiență-intrare-led-iluminat-ușă-din-lemn

Proiectarea curții din față

design modern de confort-bio-eficiență-alpin-chic-grădină frontală

Informații suplimentare sunt disponibile la Baufritz.com