Casele de vis

Casa din lemn menține un echilibru între modern și tradițional

Balustrada din sticlă din lemn arhitectură modernă

Unul modern Casă din lemn în Australia atrage atenția cu o fațadă atractivă din lemn. Situată într-un cartier dens populat din Queenscliff, Australia, noua clădire modernă fascinează cu un concept inovator și o execuție perfectă.

Casă din lemn în mijlocul marelui oraș

Casă din lemn australian gard din lemn fațadă de sticlă

Clientul a stabilit sarcina unei case moderne care se deschide spre priveliștea frumoasă. În același timp, proiectul ar trebui să utilizeze cât mai bine terenul îngust. Arhitecții din Wardle a creat o clădire care se deschide spre ocean. Programul extins al casei este împărțit în trei structuri diferite – cea în formă de U Casă din lemn are latura sudică bogat vitrată. Pe de altă parte, latura nordică, care este direct adiacentă străzii, este bine protejată de jaluzelele din lemn de ochii curioși. De asemenea, oferă protecție împotriva vântului puternic în timpul iernii. Construcția ușoară constă dintr-o structură din oțel inoxidabil îmbrăcată în lemn și mai mulți pereți de sticlă care slăbesc fațada. Proprietarii de case petrec mult timp în aer liber, motiv pentru care arhitecții au construit un balcon spațios cu balustrade de sticlă. Piscina mică și zona de patio confortabilă mută viața în exterior și oferă posibilitatea de a vă relaxa în aer curat.

Casă din lemn cu mobilier elegant

Perete de sticlă peisaj vedere la distanță canapea tapițată albastru-cer

Acest lucru se dovedește și în interior Casă din lemn ca o frumusețe modernă – mobilierul în stil plajă aduce o notă proaspătă în camera de zi. Mobilierul tapițat azur, o masă rustică și mai multe pungi de fasole creează un aspect colorat. Bucătăria din lemn și marmură este o combinație reușită de simț distinctiv al stilului și modernitate absolută. Soluțiile inteligente de cameră fac cea mai bună utilizare posibilă a spațiului de locuit disponibil. Dulapurile și rafturile încorporate deasupra casei scării oferă spațiu de depozitare suficient. Punctul culminant absolut al designului interior este balustrada din bambus țesut.

Mobilier confortabil din piele în sufragerie

Canapea din piele perdea roșie din lemn

Bucătărie modernă din lemn și marmură

Bucătărie încastrată în blat de marmură bucătărie perete spate perete de sticlă

Vedere fantastică asupra oceanului

Scaune din lemn marmură iaht port vedere coasta

Zona de luat masa în aer liber

amenajare podea din lemn grinzi structurale perete de sticlă

Balcon spațios și piscină mică

Balustradă de sticlă balustradă piscină coasta plajei

Designul holului cu grinzi este pur și simplu elegant

Rafturi de placare din lemn perete balustradă scară de bambus

Balustradă de bambus casă din lemn de ratan țesută din lemn de ratan

casa forma australia coasta vedere ocean

Ferestre panouri din lemn placare fațadă curte mică