Casele de vis

Casă unifamilială modernă din Melbourne construită din materiale naturale

Casă unifamilială modernă materiale naturale sticlă uși batante balcon

„The New Old” este un casă modernă de familie în Melbourne, Victoria, Australia și era din Jessica Liew proiectat în 2012. A fost conceput într-o manieră simplă și directă, ca un contrast cu glamourul și glamourul decorului de acasă de astăzi. Casa se extinde până la 385 m² și oferă spații de locuit luminoase, dar private, unde există o atmosferă relaxată. Materialele naturale, inclusiv betonul, cărămida și lemnul dur, care au fost folosite pentru construcția sa, transmit un sentiment de onestitate și cruditate, care este atât de rar văzut în aceste zile.

Casă de familie modernă construită din materiale naturale

casă de familie modernă materiale naturale fațadă din beton din lemn de esență tare

Scopul arhitectului a fost de a crea o casă privată relaxată, eficientă din punct de vedere energetic, practică și modelată după caracterul materialelor naturale. Marea colecție de opere de artă și antichități deținute de proprietarii de călătorii sunt un plus frumos la acest lucru. Rezultatul este remarcabil. O casă recent construită, unde se afla terenul de tenis al vecinilor.

Casă modernă de familie cu caracter

casa moderna materiale naturale sticla usi rotative beton

Casa cu două etaje are o cameră de zi, sufragerie, bibliotecă, subsol, birou la domiciliu, spălătorie separată, 3 dormitoare, 3 băi și un garaj pentru 3 mașini. Din punct de vedere energetic, casa este remarcabilă – ferestre și luminatoare cu geam termopan, tavane duble, pereți cu izolație dublă, rezervor de apă, încălzitoare hidronice, cărămizi reciclate, covoare groase din lână, grinzi din lemn de esență tare. Camerele pot fi transformate rapid – un birou la domiciliu într-o cameră de oaspeți (pat pliant); camera hobby într-un al doilea birou acasă; și un studio sau al treilea dormitor la etaj.

casa moderna melbourne beton materiale naturale construite

Ușile rotative din sticlă personalizate înlocuiesc ușa din față convențională. Ușile antice chinezești încadrează holul care duce la iazul de pești. O pictură murală a faimoșilor artiști de stradă din Melbourne Ghostpatrol și Miso împodobește peretele. Toate camerele au vedere la curtea interioară și la iazul de pești. Paleta de culori dominantă include beton negru, cărămidă vopsită în alb și lemn natural care va îmbătrâni odată cu casa.

    casă de familie modernă materiale naturale în interior

casa moderna de familie Melbourne interior materiale naturale

casă de familie modernă materiale naturale amenajare lemn beton

casa familiei moderne interior lumina soarelui tablă vopsea perete

zonă de relaxare casă curte iaz lac lumina soarelui materiale naturale

bucătărie-living marmură alb masă masă din lemn masiv

bucătărie de luat masa în marmură albă insulă luminatoare sticlă

dormitor design dulap lemn covor albastru cobalt

casa moderna de familie cada naturala din lemn materiale

casa melbourne zona de dus gresie

Casă unifamilială modernă materiale naturale din lemn de esență tare

schema de etaj a casei pentru o singură familie

modern house Melbourne australia plan etaj