Casele de vis

Casă unifamilială cu construcție de oțel: Vilă sculpturală de oraș cu caracter de mansardă

Casă unifamilială cu construcție de oțel plăci de parchet din living combină plafoanele încorporate

Vă prezentăm un proiect din Turcia care redefinește principiile de bază ale arhitecturii moderne. O casă unifamilială cu o construcție de cadru din oțel a fost transformată într-o vilă sculpturală de oraș cu caracter de mansardă. Rezultatul combină cu succes contrariile: aspectul industrial rece al construcției din oțel se armonizează surprinzător de bine cu materialele naturale precum lemnul și piatra, care sunt folosite din abundență atât în ​​interior, cât și în exterior. Pe lângă designul și mobilierul atractiv al fațadelor, clădirea impresionează și prin conceptul funcțional de cameră. Dispunerea ingenioasă a camerei asigură un confort optim în spațiul de locuit compact, astfel încât locuitorii casei să nu fie nevoiți să renunțe la nimic în ceea ce privește echipamentul. Renovările au fost efectuate de echipa talentată de la theCATwork. Însoțește-ne într-un tur virtual al casei și lasă-te convins de creativitatea arhitecților!

Casa unifamilială cu construcție de oțel este modernizată: proiectul în detaliu

Casă unifamilială cu construcție cadru din oțel sapă lumină tavan lumină living seră

Casa familiei este situată în Tuzla, Tepeören. Este situat într-un complex rezidențial care a fost construit în anii 1990. În acea perioadă, arhitecții puneau mai multă valoare pe o metodă de construcție ieftină, dar în același timp stabilă și rapidă decât pe un aspect elegant și un design funcțional al camerei. În acel moment au fost construite aproximativ 100 de vile de oraș cu construcție de oțel. Aproape treizeci de ani mai târziu, zona rezidențială arată complet diferită. Din ce în ce mai mulți proprietari au decis să își adapteze casa la propriile nevoi.

Casă unifamilială cu construcție de oțel, bucătărie separată, perete de sticlă, insulă de bucătărie, living

Arhitecților CATwork au fost însărcinați cu sarcina de a optimiza spațiul de locuit disponibil. Planificarea intensivă a dus la un proiect pentru o vilă modernă de oraș cu caracter de mansardă. O calitate ridicată a vieții și confortul de locuit dau tonul distribuției camerei. La primul etaj există o zonă de living spațioasă cu zonă de luat masa, living, colț de lectură și bucătărie. Tavanele înalte, conexiunea directă cu grădina de iarnă vitrată și numeroasele luminatoare îl fac să pară luminos și primitor.

Casă unifamilială cu structură din oțel: mobilier de înaltă calitate în detaliu

Casă unifamilială cu construcție de cadru din oțel, bucătărie, blat de lucru negru, unități de bază întunecate, mânere frezate

Peisajul modern al bucătăriei privește direct spre zona de living, dar este separat de zona de lounge printr-un perete de sticlă. Dulapuri de bucătărie moderne, fără mânere, combinația de culori la modă: blatul gri antracit și fronturile gri porumbel aduc un stil industrial mobilierului.

Casă unifamilială cu cadru din oțel perete din sticlă pervaz din lemn bucătărie

Bucătăria întunecată contrastează cu camera de zi luminoasă, unde pereții albi și tavanul se estompează în fundal. Șemineul îmbrăcat în marmură, cu terariu, poate sărbători intrarea sa măreață. Boabele atractive ale pietrei naturale atrag automat atenția și pur și simplu nu vă pot lăsa ochii. În același timp, servește ca un separator de cameră aparte, care separă vizual camera de zi de grădina de iarnă și grădina de iarnă de colțul de lectură..

Casă unifamilială cu construcție de oțel Ferestre la nivel de podea Sufragerie Canapea din piele Pat de zi Fotoliu Scaun Catifea

Camera de zi în sine este mobilată confortabil: un pat de zi confortabil cu înveliș din piele vă invită să vă relaxați cu o carte în mână. Canapeaua extensibilă confortabilă are suficiente locuri pentru întreaga familie. Fotoliul și scaunul cu tapițerie din catifea oferă locuri suplimentare pentru oaspeți. O măsuță de cafea din sticlă și un covor rotund completează programul de viață din această zonă. Schema de culori este menținută în mod intenționat aproape de natură și simplă. Nuanțele pământului, precum maro, fildeș sau alb murdar creează o ambianță confortabilă și relaxează ochii.

Zona de luat masa pentru opt persoane, situată chiar în spatele sufrageriei, este amenajată elegant. Scaunele confortabile cu tapițerie din catifea promit un confort maxim de ședere. Masa extensibilă din lemn fascinează cu un aspect natural, netratat și o senzație plăcută. Trei pandane din sticlă cu detalii din oțel creează o legătură între bucătărie și zona de luat masa.

Casă unifamilială cu construcție de oțel șemineu fereastră living parter

Șemineul din mijlocul camerei este o adevărată operă de artă: combină un terariu, șemineu pe gaz și bancă într-un design modern. În același timp, flacăra scânteietoare creează o ambianță confortabilă și difuzează căldură plăcută.

Casă unifamilială cu construcție de cadru din oțel, parchet, model cu șiret, covor rotund

Pardoseala din piatră naturală de pe hol și parchetul din lemn masiv din sufragerie adaugă varietate interiorului. Tipic stilului industrial este un amestec eclectic de diferite materiale și texturi.

Casă unifamilială cu construcție de oțel, șemineu, distribuitor de camere, plante, pardoseală, piatră naturală, tavan suspendat

Tavanul suspendat cu iluminare încorporată ascunde instalațiile în golul tavanului și, cu aspectul său minimalist, se combină armonios cu conceptul general.

Casă unifamilială cu construcție de cadru din oțel, zonă de zi, bucătărie, perete de sticlă, grădină de iarnă, podea de marmură, mai multe niveluri

Vizavi de zona de zi se află un alt living, unde familia se poate așeza confortabil seara și se poate uita la televizor. O scară în spirală din beton cu trepte de lemn duce la etajul al doilea unde sunt situate dormitoarele, băile și biroul de acasă / camera de oaspeți.

Casă unifamilială cu șemineu din oțel șemineu panouri de placare marmură sufragerie în tavan înalt

În interior, casa unifamilială impresionează prin construcția sa din oțel, cu zone de mișcare generoase și o tranziție fluentă între zonele de locuit individuale, în timp ce exteriorul se prezintă cu o fațadă modernă și minimalistă. Materialele naturale precum marmura, piatra naturală și tipurile exotice de lemn conferă interiorului o notă de lux și creează o atmosferă primitoare. Textile fine, precum catifeaua, sporesc și mobilierul.

Casă unifamilială cu construcție de oțel, scară în spirală, beton, piatră naturală, terariu așezat

Casă unifamilială cu cadru din oțel construcție dulap rafturi construcție din oțel mobilier de birou confortabil

Casă unifamilială cu construcție de oțel, terasă la etajul al doilea

Casă unifamilială cu structură din oțel, construită în tavan, vedere la scări deasupra iluminatului

Casă unifamilială cu construcție de cadru din oțel, cameră pentru fete, tavan înclinat, dulap, fotoliu balansoar

Casă decomandată cu cadru din oțel panouri din ardezie întunecată îmbrăcate în marmură

Casă unifamilială cu construcție de oțel, baie pentru oaspeți, terariu luminos, spațios, chiuvetă din lemn

Casă unifamilială cu construcție de oțel sertare mobilier hol de intrare

Casă unifamilială cu fațadă din oțel, fațadă de piatră naturală, iluminată cu lumină de intrare

Casă unifamilială cu plan de etaj cu hartă de construcție cu cadru din oțel

Casă unifamilială cu construcție de cadru din oțel, vedere laterală

Casă unifamilială cu plan de construcție cadru din oțel, distribuție cameră, vedere de sus

Casă unifamilială cu plan de construcție cadru din oțel, distribuție a camerei, pereți interiori

Casă unifamilială cu plan de construcție cadru din oțel Distribuție 3D a camerei

Casă unifamilială cu construcție de oțel, terase la etajul al doilea

Proiect realizat de munca CAT