Casele de vis

Casă modernă pe plajă, cu fațadă de sticlă și vedere minunată la mare

casă modernă pe plajă construcție acoperiș piscină din sticlă

Rolf Ockert proiectat „Bronte House” în Sydney, Australia – a casă modernă pe plajă cu o față vitrată, care oferă rezidenților o vedere uluitoare asupra Oceanului Pacific. Este o casă de vis în care există un sentiment de vacanță în fiecare zi. În timp ce priveliștile erau fantastice, terenul era foarte mic și sufocat între casele vecine. Casa finisată arată atât de spațioasă, de parcă ar fi singură cu marea și cerul.

Casă modernă pe plajă în Sydney, Australia

plaja casa Sydney australia piscina ocean ocean pacific

Deoarece arhitecții au fost constrânși de site, au existat doar două opțiuni pentru ajustarea dimensiunii și locației. În primul rând, înălțimea surprinzătoare a zonei de zi deschise și, în al doilea rând, geamul din podea până în tavan. Pereții laterali înalți oferă intimitate și creează un climat plăcut în cameră, în timp ce aveți o vedere la cer la 360 °. Zidul mare de beton permite rezidenților o vedere asupra mării și, în același timp, previne deranjarea vecinilor.

Casă modernă pe plajă cu piscină

casa australia rolf ockert usi glisante din sticla beton expus

Casa se deschide în întregime spre est și priveliștile uluitoare. În acest fel, casa este răcită de briza mării pe tot parcursul anului și temperatura este reglată cu ajutorul unei serii de sisteme de ventilație, uși glisante și jaluzele..

bucătărie albă cu blaturi de marmură

casă modernă pe plajă vedere la mare bucătărie marmură albă

O paletă de culori bogată, dar subtilă, cu nuanțe și materiale puternice, pământești, precum pereți de beton, podele din lemn, tavane și suprafețe metalice contrastează cu detaliile fine din decorul interior. „Simplitatea elegantă” ar fi probabil cel mai bun motto pentru designul acestei case. În timp ce accentul se pune, desigur, pe maximizarea priveliștilor maiestuoase ale oceanului, aspectul suburban a influențat alegerile majore de proiectare – zidul de beton nordic, fațada sudică solidă și acoperișul înalt cu luminatoare și jaluzele sale..

geamuri din podea până în tavan

casă modernă pe plajă, din sticlă, cu vedere la mare, zonă de luat masa

Zona de luat masa și bucătăria

zonă de luat masa de coastă din lemn masă din lemn tavan din lemn

facilitate modernă

decor modern interior casă plajă decor fotoliu tapițat portocaliu

living deschis

Casă modernă pe plajă, zonă de living cu vedere din față

casă modernă pe litoral bucătărie bucătărie zonă de luat masa alb maro

coast house australia fațadă de sticlă vedere la ocean design interior

casă de vacanță rolf ockert sticlă față arhitectură interioară zid de beton  dormitor modern plajă fler tonuri de pământ

casa design rolf ockert studio lemn perete carti tv

casa moderna pe plaja australia design baie

bucătărie modernă sydney australia peisagistică

beach house rolf ockert sydney australia intrare

Fotograf: Sharrin Rees