Casele de vis

Casă modernă de arhitect cu design atractiv de fațadă

trei etaje ibiza spania vacanta

A casa modernă de arhitect în insula de vacanță Ibiza din Spania atrage atenția prin designul său atractiv de fațadă. Clădirea prezintă o fuziune originală a limbajului de design minimalist cu cultura clădirii tradiționale din regiune. În cele din urmă, a fost creată o vilă fermecătoare, primitoare și primitoare. Proiectul a fost realizat de biroul arhitecților Atlant del Vent proiectat și realizat în 2011.

Casa modernă a arhitectului se deschide spre frumosul peisaj

Idei de amenajare a teritoriului pentru amenajarea teritoriului

Constructorii își doresc de mult să construiască o casă de vacanță pe frumoasa insulă Ibiza. În 2010 au achiziționat în cele din urmă un teren și i-au angajat pe arhitecții talentați la Atlant del Vent pentru a-ți construi casa de vis. De asemenea, au specificat o arhitectură deschisă, minimalistă, care arată în același timp primitoare. Inspirați de locația frumoasă de pe un deal, arhitecții au optat pentru o clădire cu trei etaje – astfel încât mai multe terase și terase mari ar putea fi proiectate la fiecare nivel. Severitatea fațadei bine structurate a fost slăbită de un perete din piatră naturală. În această pajiște, a fost stabilită o legătură perfectă între cultura clădirii tradiționale din regiune și metoda de construcție minimalistă.

Însă peretele înalt nu numai că arată atractiv, dar este și foarte practic și protejează parterul vilei de priveliștile exterioare. Etajul al doilea și al treilea sunt mai deschise – există mai multe balcoane și terase mari pe acoperiș. Terasele confortabile vă invită să vă relaxați sub razele calde ale soarelui, în timp ce piscina infinită oferă o răcoritoare răcoritoare de căldură. O bucătărie în aer liber oferă posibilitatea de a vă muta viața afară vara. Deci, nimic nu stă în calea serilor sociale cu prietenii.

Casă modernă de arhitect cu un interior primitor

amenajarea scaunelor roz lampă de podea tapițată în șemineu

Și în interior, mobilierul este fascinant cu un amestec eclectic de tradiție și modernitate. Interiorul în stil casă de țară arată armonios și familiar. Un șemineu mare, îmbrăcat în piatră naturală, oferă căldură în zilele reci. Două scaune confortabile tapițate într-o culoare roz puternică formează o zonă confortabilă de relaxare în jurul șemineului. Este o casă în care toată lumea se va simți confortabil și unde vara se poate bucura cu adevărat alături de familie și prieteni.

idei decorate în stil rustic spania

Mobilierul este în stilul unei case de țară moderne

Dormitorul amenajează patul cu ferestre mari

Fațada de sticlă permite o vedere îndepărtată

Spania Ibiza Mobilier mare pentru baie

Baia este proiectată cu materiale naturale

Piscină infinită vis acasă Ibiza Spania

Masă din lemn confortabilă zonă de luat masa amenajată o singură familie de vacanță în Spania

Spania ziduri moderne de cărămidă fațadă albă

iluminat de seară fereastră albă fațadă

Idei de iluminat de seară infinit la piscină