Casele de vis

Casă modernă cu fereastră din față și perete de grădină din sticlă reciclată

cămin de grădină șemineu de grădină Cunningham Architects

Ca urmare a colaborării intense dintre arhitecți (Cunningham Architects) și arhitecții peisagistici (Grup de proiectare a scaunului ) a fost o casa moderna construit cu o grădină frumoasă. Fiecare detaliu a fost bine gândit pe tot parcursul procesului de planificare și construcție. Acest proces a fost necesar pentru a avea succes casa moderna pentru proiectare care poate găzdui atât sărbători mici de familie, cât și petreceri mari în grădină. Ca refugiu urban, casa a fost integrată armonios în peisajul din jur. Arhitecții au luat în considerare afinitatea clientului pentru culoarea albastră, motiv pentru care este integrată în mai multe dintre elementele dominante din grădină și casă.

Casă modernă cu o frumoasă arhitectură peisagistică

arhitectura peisajului modern Cunningham Architects

Casa din grădină este un plus elegant pentru o casă modernistă pe o proprietate adiacentă. Mai mulți stejari și ulmi existenți au fost încorporați în proiectarea grădinii, creând un gard natural de confidențialitate. Unele plantații reduse sunt utilizate pentru impactul structural mare.

Casă modernă cu piscină

casă modernă cu fațadă de sticlă Cunningham Architects

Casa cu două etaje este îmbrăcată cu lemn Ipe pe trei laturi, în timp ce fațada sudică dă spre grădină printr-o fereastră mare. Un acoperiș din lemn protejează această fațadă de sticlă de soarele dur al Texasului și aruncă o umbră plăcută în zona piscinei. Plăcile mari de piatră asigură o tranziție de la stradă la casă. Aceste căi de piatră organice și înfășurate închid, de asemenea, un șemineu în grădină.

Peretele grădinii și copacii ca ecrane de confidențialitate

piscină șezlonguri grădină perete sticlă veche

La nivelul superior există un dormitor pentru oaspeți și un studio de pictură. Mai jos, podeaua de beton și zona de patio oferă o tranziție perfectă de la camera de zi la grădină. Casa oferă suficient spațiu pentru o colecție mare de opere de artă. Casa modernă se află pe o suprafață de construcție de 1600 de metri pătrați, dar este greu de recunoscut de pe stradă, deoarece este ascunsă în spatele unui perete de grădină realizat din plasă de oțel inoxidabil și sticlă veche. Când este iluminat din interior, peretele de sticlă nu oferă nicio indicație a oazei urbane din spatele acestuia.

Mobilier interior    panouri interioare din lemn Cunningham Architects

zone de locuit deschise

zone de living deschise, unitate de perete rotundă a canapelei

Placare din lemn

scaune de masă de design din lemn, chicinetă

Perete de grădină din sticlă reciclată

perete de grădină lemn de sticlă reciclată Cunningham Architects

amenajare a teritoriului modernă

perete de sticlă grădină ecran de confidențialitate amenajare modernă texas

Iluminat instalat în perete

perete gradina sticla iluminat interior albastru

Iluminat nocturn lângă piscină

iluminat modern home texas Cunningham Architects

Casă modernă din Texas

arhitect modern casa fereastra fata iluminat piscina

Plan arhitectural

amenajarea teritoriului cunningham Planul arhitecților house texas architecture plan Cunningham Architects