Casele de vis

casă minimalistă din lemn cu curte interioară în mijlocul orașului mare

Casa Japonia arhitectura moderna

A Casă din lemn cu curte în mijlocul marelui oraș? Datorită arhitecturii inovatoare, este posibilă proiectarea unei case moderne cu un plan practic chiar și în cea mai mică zonă. Vă prezentăm o casă care va atrage cu siguranță atenția.

Casă din lemn cu curte interioară – arhitectură cu individualitate

amenajare grădină gard din lemn în stil japonez

Bine ați venit în Japonia – o țară în care spațiul de locuit este foarte limitat. Terenul mic și clădirile mari din imediata apropiere reprezintă o provocare majoră pentru arhitecții din Arbol design.  Pentru unul, ar trebui să fii funcțional Casă din lemn cu curte pe de altă parte, arhitectura modernă ar trebui să se adapteze la împrejurimi. Arhitecții au văzut soluția la o clădire din lemn de culoare deschisă și „separată” de restul lumii prin garduri înalte. Curtea interioară verde, în combinație cu lemnul deschis creează iluzia că vă aflați într-o pădure în loc de un cartier dens populat.

Casă din lemn cu curte și ferestre mari

Casă din lemn cu curte covor de pietriș bonsai în curte

Acea Casă din lemn cu curte a fost conceput pentru doi seniori. Cuplul și-a dorit o insulă de calm în mijlocul marelui oraș, unde intimitatea este garantată. În acest scop, casa era înconjurată de un gard înalt. Copaci mici au fost plantați în curte. Casa se deschide spre grădină prin pereți de sticlă și uși glisante și lasă să intre multă lumină solară în interior. Un coridor cu pereți de sticlă îi conduce pe locuitori din zona de living în zona privată – unde se află dormitoarele și baia. Interiorul este păstrat simplu și mobilat în stil tradițional japonez. Este o casă cu un etaj care, datorită creativității arhitecților, protejează spațiul privat al proprietarului casei oferind în același timp confort și liniște.

Coridorul cu pereți de sticlă conectează zona de living cu dormitoarele

Curți copaci pereți de sticlă coridor

Iluminare subtilă seara

Plafoniere din sticlă plafoane casă din lemn cu curte

Fațadă din lemn în stil minimalist

casă din lemn cu iluminat indirect cu intrare în curte

Intrarea casei – din beton și lemn

Casa intrare beton arhitectura moderna

Casă din lemn în mijlocul marelui oraș

etaj unic japonia curte grădină

Schița clădirii proiectului

Planul clădirii, cameră, cameră, garaj