Casele de vis

Casă și teren în locații îndepărtate pentru relaxare completă

casa și motivul case de vacanță-munți-îndepărtați-lac-mare

Pentru bunăstare și pentru o bunăstare perfectă, nu numai mobilierul joacă un rol important într-o casă, ci și amplasarea proprietății. Dacă mediul este plăcut, te simți automat mult mai confortabil. Aceasta este logica. Dar dacă vrei cu adevărat să te relaxezi după o zi de muncă stresantă, s-ar putea să cauți Casa și terenul, care sunt situate în afara oricărei civilizații și garantează o relaxare completă. Am dori să vă prezentăm astfel de case de vacanță și vile în acest articol. Începe să visezi!

Casă și proprietate cu vedere

casa și motivul colibă-klein-munte-vedere-mare

Casa și motivele din acest exemplu de la Prentiss Balance Wickline Architects se află într-o locație îndepărtată de pe insulele San Juan, statul Washington. Este o mică colibă ​​numită Eagle Point. Oferă o vedere minunată a zonei înconjurătoare, care include și marea. Pentru a pune ultimele atingeri aspectului natural, acoperișul a fost, de asemenea, plantat cu verdeață. Coliba oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă relaxa cu adevărat.

Casă și proprietate în Franța

casă și pământ fațadă neagră lemn pădure idee parcela

Deoarece această casă este înconjurată de tot felul de vegetație, ai senzația că ești cu adevărat departe de restul lumii. Casa are un design modern, cu o fațadă din lemn negru și ferestre mari prin care puteți observa natura. Casa și terenul sunt perfecte atât pentru o vacanță relaxantă, cât și pentru viața de zi cu zi. Casa din lemn negru a fost proiectată de Marchi Architects.

Teren și casă pe coastă

casă și sol minimalist-living-fereastră față-coastă-sticlă

Cei care consideră că marea este deosebit de relaxantă se vor bucura în special de casa și proprietățile de pe coastă. Datorită materialelor naturale, vila se adaptează minunat la împrejurimile naturale, în timp ce fronturile cu ferestre mari oferă o vedere perfectă la mare. Un sistem care stochează apă și procesează și curăță apa murdară oferă, de asemenea, o proprietate ecologică. Designul este de la Patterson Associates și poate fi găsit în Noua Zeelandă.

Casă de vacanță în Noua Zeelandă

casă și Grund gebrigslandschaft-wood-architecture-big-windows

Casa și terenul acoperă o suprafață de 20 de hectare și aparțin unui cuplu care lucrează în industria cinematografică. Acest refugiu este destinat să ofere cuplului o oportunitate de relaxare și servește ca o casă de vacanță. Este situat pe o peninsulă cu natură și peisaj impresionant. Casa, care este în mare parte din lemn, a fost proiectată de Herbst Architects.

Retragere la cercul polar polar

casa-motiv-stil-scandinav-lemn-design-vacanta

Kolman Boye Architects a construit această casă atractivă și confortabilă. Reprezintă stilul scandinav, care pare doar logic datorită faptului că casa și proprietatea se află în Norvegia. Dacă vrei să scapi de stresul vieții de zi cu zi, acesta este locul potrivit. În mijlocul naturii sălbatice, nimic și nimeni nu vă deranjează. Ce vrei mai mult?

Casă modernă cu piscină

casă-relaxare-de-bază-piscină-terasă-lemn-cu-plante-cu-vedere

Casa ALON de la AABE are un design modern și garantează relaxare completă datorită piscinei mari, printre altele. Există, de asemenea, ferestre mari pentru casa cu două etaje, care garantează o vedere perfectă a mării. Casa și proprietatea sunt situate pe coasta franceză – o casă de vis pe care toată lumea o dorește!

Peisaj scoțian

casă-de-bază-unifamilială-casă-minimalism-bauhaus-bungalou

În acest exemplu, casa și terenul oferă o vedere asupra Loch Dunvegan din Scoția. Pentru a face această viziune cât mai perfectă, designul modern este datorat echipei de la Dualchas Architects. Amplasarea în mijlocul peisajului pietros și verde al Scoției face din această casă de vacanță refugiul perfect în care relaxarea este garantată.

Bungalou modern 

casă-sol-modern-casă-plajă-arhitectură-neagră

Casa și proprietatea nu trebuie să aibă întotdeauna aceeași dimensiune pentru o vacanță. Acest bungalou cu un design modern de bloc și fațadă neagră demonstrează că chiar și retragerile mici își pot îndeplini scopul. Cabana, proiectată de Fearon Hay Architects, este situată direct pe plajă. Fațadele pliabile ale ferestrelor te fac chiar să te simți și mai aproape de mare. Storm Hut se află pe o insulă din Noua Zeelandă.

Fațadă neutră

casă-Grund-Bunglaow-stil-lemn-scânduri-alb-gri

Din punct de vedere vizual, această casă ar trebui să se amestece cât mai mult cu împrejurimile. Dacă vrei să scapi de toate, acesta este locul potrivit pentru tine. Casa și proprietatea sunt situate pe un lac din Ontario, Canada, cu arhitectura de la Superkül Inc. Casa îmbrăcată în lemn se numește SHIFT și combină elementele tradiționale cu un stil modern.

Design minimalist

casă-sol-minimalism-piatră-piscină-design-patio

Această vilă de lux este o casă cu cinci etaje care oferă tot ce aveți nevoie pentru relaxare: mobilier confortabil, o piscină și un mediu de vis cu plante luxuriante. Casa și proprietatea sunt situate în Koh Samui din Thailanda, designul fiind dezvoltat de Marc Gerritsen. Naked House încântă cu o arhitectură modernă și vedere la mare.

Casă pe o insulă

casă-sol-fereastră-față-purtător-stâncă-retras-idee-casă-de-vacanță

Această casă și motivul sunt deosebit de îndepărtate. Este situat pe mica insulă Fogo din Canada. Casa are o formă alungită cu un design minimalist care imită anotimpurile. Aici nu ești deranjat în niciun fel. Designerii de la Saunders Architecture s-au asigurat de asta.

Peisaj montan și design modern

casă-sol-lemn-țiglă-de-acoperiș-beton-zi-de-relaxare-munți

Casa are un design modern, cu elemente tipice unei colibe de munte care nu lipsesc. EXE Studio a făcut cu adevărat o treabă perfectă de a crea un refugiu. Casa și proprietatea sunt situate în Serbia și, mai exact, pe o pantă de pe muntele Maljen. Șindrilele din lemn gri, cu un aspect degradat, dau cabanei un aspect autentic.

Casă și proprietate pe o stâncă

casă-de-bază-modern-design-panoramic-vacanță-face-lux

Încheiem articolul nostru cu o casă atractivă și modernă construită pe o stâncă. În acest fel, casa și terenul oferă un preț deosebit de interesant, care impresionează din toate părțile casei. Acest lucru creează o atmosferă deosebit de plăcută creată de Gubbins Architectos. Vila este situată în Tunquén în Chile și se numește Mirador.

Proiecte de Prentiss Balance Wickline Architects

Marchi Architects 

Pattersons Associates

Herbst Architects

Kolman Boye Architects

AABE

Dualchas Architects

Fearon Hay Architects

Superkül Inc.

Marc Gerritsen

Saunders Architecture

EXE Studio

Gubbins Arquitectos