Casele de vis

Casă fantastică din sticlă, cu o vedere fermecată a coastei

idee modernă de proiectare a casei de sticlă

Un visător Casă din sticlă în Australia inspiră cu o vedere minunată a împrejurimilor și a mobilierului elegant. Proiectul conectează perfect zonele interioare și exterioare și impresionează mai ales cu o construcție foarte bine gândită din oțel și sticlă. Fațada este completată de distribuția inteligentă a camerei.

Casă de sticlă cu fațadă modernă

Sticlă cu vedere la oraș-Australia

Situat în Battery Point, o suburbie bine cunoscută din Hobart, Tasmania, Casă din sticlă beneficiază complet de locația convenabilă. Arhitecții din Maria Gigney au combinat cu pricepere funcționalitatea și designul și au creat o armonie perfectă de interioare luxoase, dar confortabile. Casa a fost construită pe mai multe niveluri – primul și al doilea etaj sunt conectate perfect între ele și separate doar de mai mulți pereți de sticlă. O piscină lungă este punctul culminant absolut în designul interior al clădirii – pe de o parte apa reflectă împrejurimile, pe de altă parte pare o continuare ciudată a coastei. Zona de living și un dulap cu sală de conferințe sunt situate la etajul al doilea, în timp ce zona privată de mai jos este bine protejată.

Casă de sticlă cu o vedere fantastică

Zona de zi cu set de canapele bej

Interiorul în Casă din sticlă este simplu, dar foarte elegant – schema de culori neutre este completată de imagini colorate sau statui interesante. Țesăturile și materialele nobile creează o ambianță luxoasă și, în același timp, reușesc să atragă atenția asupra naturii frumoase și asupra priveliștii oceanului. Materialele naturale precum lemnul și pielea sunt combinate cu pricepere cu suprafețe lucioase moderne. Tavanul alb contrastează cu pardoseala întunecată care leagă vizual toate camerele interioare. Iluminarea subtilă încorporată de pe tavan creează accente frumoase seara. În baie, un mozaic bej atrage atenția tuturor.

Sală de muzică cu pian

Statui ca decor

Înființarea cabinetului

Dulap la domiciliu, cu o vedere minunată

Camera de zi cu șemineu și ușă de sticlă

Ideea de decorare a peretelui cu imagine

Piscină și fațadă de sticlă

Fațada din sticlă a piscinei de vis a casei

Dormitorul are vedere la grădină și ocean

Mobilier minimalist pentru fațadă din sticlă de dormitor

design minimalist de baie cu plăci de mozaic

Chiuvetă de gresie mozaic baie

Fațadă vitrată și terasă în aer liber

Casa de vis Australia coasta

Casă de sticlă din Australia

Idea de design casă de sticlă fațadă modernă

Plan – casă din sticlă

Schița clădirii din sticlă a casei