Casele de vis

Casă cu lambriuri din lemn și acoperiș verde pe coastă – bucurați-vă de vedere la mare într-un mod elegant și modern

casa cu lambriuri din lemn proiectare vedere la pasari acoperis verdeata piscina natura gazon imprejurimi copaci

Hampton Bays este plin de istorie pe măsură ce lumina naturală pătrunde în această casă cu lambriuri din lemn. În plus, peisajele fascinante i-au atras pe artiști în această parte a South Fork din Long Islands în ultimul secol și jumătate. Opera sa include o colecție semnificativă de artă și arhitectură modernă.

Casa Peconic cu lambriuri din lemn – o oază de calm

mal abrupt peisaj verde acoperiș zona de teren

Mai recent, atracția Hamptonilor le-a exagerat capacitatea. Dezvoltarea rezidențială, traficul nodular și reputația națională au fost mai mult în favoarea manifestării în acest sens.

fațadă placare lemn lamele iarbă acoperiș lumina soarelui lumina zilei

Un client de lungă durată le-a cerut arhitecților să creeze un refugiu intergenerațional pentru familii cu vedere la Golful Peconic. Echipa a inițiat un dialog privind păstrarea caracterului istoric al Hampton-ului, făcând totodată dreptate sferei și sofisticării secolului XXI.

mal abrupt peisaj verde acoperiș zona de pământ vedere păsări malul mării plajă pădure

Înainte de a atribui acest comision lui Mapos, soțul și soția cumpăraseră terenul pe bluff. În acest golf Peconic și pădurea veche au adus o bucată de pajiște.

mal abrupt peisaj verde acoperiș zona de pământ vedere păsări plajă la malul mării

În acest timp, ei au fost, de asemenea, profund impresionați de copacii și fauna existente pe proprietate, în special un platan de peste 20 de metri înălțime care se află lângă centrul pajiștii.

gazon înalt platanie curte vedere soare verde

Încurajat de viziunea firmei de a reafirma moștenirea creativă și de mediu a Hamptonii, cuplul a cerut un site care să lase cât mai puțină amprentă asupra proprietății.

casa cu lambriuri din lemn proiectare vedere pasari acoperis verdeata piscina natura gazon

Casa Peconic cu lambriuri de lemn constă în principal dintr-o clădire de 4.000 de metri pătrați și o terasă de 2.000 de metri pătrați. Reședința este, de asemenea, ușor încastrată într-un deal la nord de platanul mare și are proporții reduse.

fațadă placare lemn lamele iarbă acoperiș lumina soarelui lumina zilei înapoi grădină cale

Principalul motiv pentru care acest lucru a fost conceput în acest fel este că lumina soarelui prin copac și vederea originală a golfului Peconic sunt păstrate. Acoperișul este plantat cu ierburi de pajiști native pentru a camufla interferențele umane și a minimiza impactul proiectului asupra bazinului hidrografic.

Designul minimalist creează spațiu

casa cu lambriuri din lemn proiectare vedere pasăre acoperiș verdeață piscină natură gazon coastă mare

Terasa lungă de 60 de metri coboară pe deal paralel cu reședința și culminează cu o piscină infinită lungă de aproximativ 23 de metri, care se extinde spre vest. Împreună, casa cu placare din lemn și terasa formează volume pozitive și negative.

casa cu lambriuri din lemn design carti raft piscina gazon natura. lac de copac

Paleta lor constă din beton, lemn de cedru, lemn reciclat și oțel corten, care înmoaie liniaritatea generală și creează vegetație locală și coastă. Aceste materiale netratate dezvoltă încet o patină naturală și culoarea lor se va amesteca în cele din urmă cu peisajul.

casă cu lambriuri din lemn design minimalist exterior fațadă fereastră vedere laterală

Cu clienții care au manifestat un interes pe tot parcursul vieții pentru Richard Serra și Andy Goldsworthy, secvența în desfășurare în care se întâlnesc instalațiile acestor artiști moderni a inspirat strategia de abordare a reședinței.

casa cu lambriuri din lemn design minimalist podea din lemn masă scaune din lemn uși glisante din sticlă

Oaspeții care sosesc urmează un zid de piatră șerpuitor prin păduri și lunca zonei și, în cele din urmă, duc la o linie ascuțită din oțel Corten care pătrunde în luncă. Abordarea acestei imagini dezvăluie în cele din urmă reședința principală și îl conduce pe vizitator la pragul său.

panouri din lemn design casa gradina vedere frontala lumina de seara

Poarta de intrare a reședinței se deschide către o cameră de zi cu niveluri care încadrează o panoramă est-vest a golfului Peconic. Este o experiență surprinzătoare, parcă ai ieși din pădure. Interiorul mai abstractizează peisajul abrupt cu cedru neterminat și stejar alb recuperat, care urmează topografia sitului și duce la terasă printr-un perete de sticlă lung de 100 de metri.

mal abrupt peisaj verde zona acoperișului lot vedere la pasăre plan de etaj

Fiecare decizie de proiectare sprijină această estompare a mediului construit și a naturii. Acoperișul verde promovează, de asemenea, biodiversitatea, în timp ce brațele în consolă oferă umbră dimineața și după-amiaza. Structura fațadei de est creează o fereastră în formă de copac pentru dormitorul principal. Abstracția și natura literală a interiorului se joacă reciproc. De asemenea, oferă o strategie generală pentru durabilitate, care face acest proiect prietenos cu mediul.

* Site web Arhitecți

living zona de zi semineu canapea canapea vedere covor bej

mobilier mobilier lampa semineu canapea otel inoxidabil cos modern

sufragerie bucătărie living casă cu placare din lemn vedere interioară zonă grădină

living bucatarie zona bucatariei insula bucatarie chiuveta de bucatarie montata in fata iluminarii ferestrei etaj living zona librarii

camera de zi zona de bucătărie insulă de bucătărie chiuvetă de bucătărie montată în fața ferestrelor lămpi taburet blat dale negre

cameră pentru copii cameră de oaspeți paturi supraetajate colorate parchet din lemn alb fereastră rustică

binoclu dormitor casă cu placare din lemn vedere interioară vedere la mare balcon terasă

binocluri de baie casă cu cadă interioară îmbrăcată în lemn proiectată chiuvetă durabilă pentru robinet

baie tavan din lemn tavan fereastră rotundă design modern marmură

casă cu planșe de proiectare lambriuri din lemn