Casele de vis

Apartament modern într-o zonă îngustă, dar cu un design elegant

apartament modern belgia acoperind lumini ascunse din lemn

Loft MM este unUn apartament modern în Bilzen, Belgia de A.C. Arhitecți a fost reconstruită în 2012. Obișnuia să fie o mică cameră de depozitare la parterul unei clădiri comerciale istorice care a fost complet transformată într-o clădire rezidențială la începutul anilor ’90. Planul are o lățime de 3 m și o lungime de 30 m, astfel încât apartamentul are un design deschis. Camerele înguste au o anumită secvență: sufragerie, zonă de luat masa, un hol îngust cu bucătăria pe o parte și baia pe cealaltă și dormitorul la capăt. Toate zonele sunt deschise una față de cealaltă, dar pot fi, de asemenea, separate cu pereți glisanti din lemn. Lumina naturală vine atât de la ferestrele de pe stradă, cât și de ușile glisante care duc la o terasă din spatele apartamentului. Fiecare dintre aceste zone nu este concepută ca niște cutii separate, ci ca o serie de spații în evoluție care profită de lumina naturală și de priveliștile vieții vibrante de pe stradă..

Apartament modern pentru un client cu dizabilități

apartament modern deisgn bucatarie montata alb mat mic

the apartament modern este special conceput pentru un utilizator de scaune cu rotile, dar nu există nimic care să indice o dizabilitate fizică. Materialele utilizate în spațiile de locuit și de dormit creează o atmosferă elegantă și calmă. Seturile de veselă, frigiderul, cuptorul și dulapul sunt încorporate în pereți și ascunse în spatele ușilor glisante din stejar tăiat grosier. Dulapurile de bucătărie pot fi coborâte prin simpla apăsare a unui buton până când totul este accesibil din scaunul cu rotile. Zona de gătit poate fi, de asemenea, complet ascunsă în această pajiște.

Apartament modern echipat pentru nevoi speciale

apartament modern bucatarie alb mat incorporabil

O strategie similară este utilizată și în baie, unde toaleta și chiuveta sunt separate de duș și mașină de spălat-uscător printr-un panou mare. Aceste panouri pot fi rotite pentru a ascunde mașina de spălat și uscătorul și a dezvălui dușul sau ambele. Aproape toate mobilierele sunt personalizate pentru a fi atât confortabile pentru rezidenți, cât și pentru a respecta reglementările belgiene pentru persoanele cu dizabilități. Masa pentru 5 persoane are rafturi încorporate la ambele capete și iese în unghi față de bucătărie. Patul, combinat cu un birou „plutitor” la capăt, conține toate cerințele tehnice ale unui pat de spital, inclusiv înălțimea reglabilă pentru întregul pat, cap și picioare, șine laterale detașabile și butoane electronice pentru a acționa atât patul, cât și alte dispozitive electronice, care erau ascunse într-o lampă personalizată din apropiere. Acesta poate fi folosit pentru a ilumina atât patul, cât și biroul.

hol îngust

apartament modern plan etaj îngust sufragerie bucătărie hol

mobilier la comanda

masă de design modernă pentru apartament, personalizată, albă

mică bucătărie amenajată cu zonă de luat masa

camere înguste design design zonă de luat masa mobilier alb

Rafturi ascunse în perete

apartament îngust spațiu de depozitare perete lemn

iluminarea stării de spirit

apartament modern camere înguste din lemn alb încastrat

Hol spre dormitor

dormitor camere înguste hol podele din lemn podea de perete

design deschis

apartament îngust modern hol hol deschis lemn alb mat

apartament în plan deschis camere înguste dormitoare

design dormitor birou design lemn alb

apartament modern dormitor birou design raft alb de perete

dulap îngust de apartament glisant din lemn

mic apartament modern remodelare belgia design baie minimalist

robinet chiuvetă alb pur design design baie

amenajare baie gresie albă fitinguri albe