Casă și grădină

Sentiment de vacanță pe tot parcursul anului: jacuzzi în aer liber pentru acasă

PUBLICITATE

O criză înseamnă întotdeauna o oportunitate de schimbare. În cursul pandemiei coroanei, comportamentul călătoriei multor oameni s-a schimbat. Propriile tale pereți și propria grădină au fost redescoperite. Echiparea propriei case cu o cadă cu hidromasaj în aer liber, potrivită pentru utilizare vara și iarna, este un succes absolut. O cadă cu hidromasaj în aer liber nu este doar un produs pur de lux. Mult mai mult, o oază de wellness într-un cadru privat oferă senzația de relaxare și vacanță de fiecare dată când este folosită. O baie în jacuzzi vă permite să uitați toate grijile. Și apropo, vă promovați sănătatea și bunăstarea generală.

O cadă cu hidromasaj în aer liber oferă o oază de wellness într-un cadru privat

Toancă pentru zona exterioară donați ocazia perfectă pentru răcorire și pentru o persistență plăcută primăvara și vara. În anotimpurile mai reci, cum ar fi toamna și iarna, un centru spa servește ca loc de încălzire pentru relaxare absolută. Gama de efecte ale unui hidromasaj oferă multe beneficii pentru corpul și mintea ta.

Cu un brand precum vivo spa® vă puteți bucura de sisteme de gestionare a apei complet automate, care asigură o apă cristalină fără utilizarea clorului. Sistemele de izolație eficiente permit reducerea extremă a costurilor anuale în comparație cu furnizorii cu costuri reduse. Jacuzzi de înaltă calitate sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele pentru persoane, cupluri sau întreaga familie. Efectul de masaj al duzelor te relaxează după zile stresante și îți mărește starea de bine după prima baie.

Whirlpool Center – expertul dvs. în domeniul sănătății la domiciliu

vivo spa® are sisteme de gestionare a apei complet automate

Când cumpărați o cadă cu hidromasaj, vă stau la dispoziție cu experți de acest gen Centrul Whirlpool toate opțiunile sunt deschise. Centrul Whirlpool este unul dintre principalii furnizori din Germania. Experimentați o selecție largă de jacuzzi de la mărci remarcabile vivo spa® și Jacuzzi® într-un total de 10 locații din Germania. Bucurați-vă de sfaturi individuale și cuprinzătoare de la consilieri de specialitate absolută. Ai ocazia să experimentezi vâltoarea de vis în direct și să o încerci înainte să o cumperi. Lăsați-vă sfatul competent cu privire la cerințele structurale și toate informațiile necesare pentru un jacuzzi. După achiziție, consilierii clienți personali sunt disponibili pentru toate întrebările legate de produs și de îngrijire a apei practic non-stop.

Cazi cu hidromasaj pentru tot anul

Bucurați-vă de jacuzzi în aer liber în propria grădină pe tot parcursul anului

Când te gândești la băi cu hidromasaj, te gândești adesea la scăldat vara, pe timp cald, de preferință cu băuturi reci. Dar dacă vă folosiți jacuzzi-ul doar în sezonul cald, pierdeți multe. Băile cu hidromasaj de înaltă calitate sunt cel puțin la fel de distractive atât iarna, cât și vara. Chiar și atunci când temperatura este sub zero, acestea vă invită să vă relaxați confortabil în aerul proaspăt – fără încălzire excesivă și costuri de funcționare. Grădina dvs., care altfel nu este pătrunsă niciodată în lunile reci, poate fi savurată și iarna.

Care jacuzzi sunt rezistente la iarnă?

Jacuzzi în aer liber vă invită să vă relaxați confortabil chiar și atunci când temperatura este sub zero

Dacă vă puteți bucura de luxul cu hidromasaj în timpul iernii, se decide când îl cumpărați. O cadă cu hidromasaj gonflabilă nu este, în general, rezistentă la iarnă, deoarece nu este concepută pentru utilizare în aer liber iarna. Motivul pentru aceasta este lipsa izolației. Deci, producătorul solicită să scurgeți apa și să demontați jacuzzi la sfârșitul verii. De aici provine numele „Spa portabil”. În plus, tehnologia neprotejată, cum ar fi. B. sistemul de filtrare nu este deseori conceput pentru a fi rezistent la iarnă. Proprietarii riscă scurtcircuitele și alte defecte atunci când operează iarna. Materialul subțire suferă, de asemenea, de temperaturi extreme și poate deveni rapid poros sau chiar obține găuri.

În timpul iernii, un centru spa servește ca loc de încălzire pentru relaxare absolută

Se aplică următoarele: Dacă doriți să vă relaxați în grădina din cada cu hidromasaj pe tot parcursul anului, nu ar trebui să utilizați jacuzzi gonflabil. Producătorii premium precum Jacuzzi® și vivo spa® acordă atenție utilizării în aer liber iarna. Modelele sunt special concepute pentru utilizare în exterior și au o izolație deosebit de rezistentă la iarnă.

Indiferent dacă doriți să instalați hidromasajul pe terasă, în grădină, pe balcon sau în interior: centrul de hidromasaj livrează la cheie și se ocupă de instalare. Așadar, nimic nu stă în calea visului tău de o baie de relaxare cu bule. Bucurați-vă de vacanța dvs. acasă. 365 de zile pe an.

Jacuzzi în aer liber oferă băuturi răcoritoare primăvara și vara

PUBLICITATE