Casă și grădină

Scaune de grădină elegante pentru zona dvs. în aer liber

alb-tapițerie-scaun-pernă-casă

Da, vara vine în curând și acum este dificil pentru noi să nu privim înainte și să ne gândim la serile răcoroase în aer liber, când ne vom bucura de mâncăruri delicioase și băuturi bine răcite afară cu prieteni buni. Când vine vorba de divertisment în aer liber, în companie bună, scaunele confortabile sunt obligatorii. Dar astăzi nu vom discuta orice alegere de scaun, ci cea rezistentă la intemperii scaune de grădină elegante, care sunt acum în centrul atenției!

Scaunele de grădină elegante îți scot la iveală imaginația

Mobilier de grădină mic dejun lângă râu

Astăzi vrem să vă prezentăm o gamă întreagă de scaune de grădină care ne-au atras atenția. Începem cu imagini ale unor spații frumoase în aer liber, pline de locuri inspirate pentru a vă scânteia imaginația. Dar poate și tu ai face-o scaune de grădină elegante proprii? Puteți găsi informații detaliate despre piesele prezentate pe internet. Sperăm să vă bucurați de navigare!

Locuri în grădină – scaune de grădină elegante

Plante-canapea-mobilier de grădină-terasă pe acoperiș

Fotografie prin: Chicago Green Design Inc.

Dacă sunteți la un birou, acordați-vă un minut pentru a vă transporta într-un spațiu atrăgător în aer liber. Există o peluză luxuriantă acolo? Și o varietate de plante? Există o adiere ușoară în aer? Acum să ne uităm la tampoanele scaunelor. Există, de asemenea, care perne de scaune? Există lemn robust? Cum îți vezi idealul și scaune de grădină elegante în aer liber?

Scaune de grădină sculptate

Sculptură-piesă de muzeu-ghiveci de flori-care curgeFotografie prin: Kettelkamp & Arhitectura peisagistică Kettelkamp

Poate că este o piesă interesantă, degradată, care se remarcă prin sculptura sa?

Scaune de grădină moderne

Podele din lemn-mobilier de grădină-scaune albeFotografie prin: Grupul de marketing interior

Sau poate că scaunele de grădină ale viselor tale sunt creații moderne care au cel mai bun design contemporan. Aceste scaune ar putea adăuga o senzație de muzeu în curtea dvs., așa cum se arată mai jos cu scaunele albe Panton din imagine.

Scaune de grădină în formă de bule

Mobilier de designer-scaune de grădină-casă din lemn

Vă oferim o strategie utilă: imaginați-vă scaunele interioare preferate. Există linii clare și curbe curbate? Designul este decorativ sau minimalist? Acum imaginați-vă toate acestea în aer liber …

Șezlonguri în zona de grădină

Copaci-grădină peisaj-zonă de înot

Fotografie prin: Wettling Architects

Nu uitați că există multe tipuri de scaune! Scaune care pot fi pliate și transportate cu ușurință. Scaune la masa de luat masa. Și scaune în care să vă relaxați, cum ar fi selecția confortabilă, dar elegantă prezentată, ca aceasta de mai jos …

Înconjurat de plante suculente

Iarbă-copaci-plante-grădină-mobilier-din lemn

 Construcția premium este primordială, mai ales când confortul înseamnă și pentru tine. Există o mulțime de piese elegante care nu sunt atât de ușor de utilizat. Alții încă au pus bara sus. Mai jos vedem patru scaune Adirondack artizanale Westport într-o grădină plină cu o varietate de suculente. Puteți afla mai multe despre aceste opțiuni de așezare în acest videoclip. Vă oferă informații suplimentare.

Apartament în curte cu pufFotografie prin: Axis Mundi

Apoi sunt scaune care ne ispitesc cu culoarea lor. Un bun exemplu în acest sens sunt aceste scaune de Paola Lenti, care în realitate sunt la fel de colorate pe cât arată acum!

Perne moi și perne pentru scaune

Mobilier de grădină-tapițerie-pernă-în-alb

Pernele adaugă o senzație de lux șezuturilor în aer liber. Ne ajută să ne simțim confortabil și confortabil afară. Următoarele scaune Janus et Cie ne inspiră să ne descălțăm, să luăm o carte și să ne așezăm pe șezlong pentru după-amiaza!

Mobilier de grădină din metal

Copaci-mobilier de grădină-bancă-pietricele

Fotografie prin: Cary Bersntein Arhitect

Și când este timpul pentru cină, există și scaune de grădină în acest scop! Ele vin în toate formele și stilurile, dar uneori este ușor să rămâi cu ceea ce contează cu adevărat. Un design modern și bun poate vorbi foarte mult fără a fi strălucitor.

Ideea ușor nebună

Scaune de grădină metalice-mese din lemn-ghivece de flori-podea din piatră

Fotografie prin: Beccy Smart Photography

Ne place foarte mult următoarea idee: scaune colorate din metal în jurul unei mese din lemn! Acest aspect este minunat de versatil și de neuitat de bizar. Scaunele galbene dau tonul aici și fac ca zona exterioară să pară mai prietenoasă.

Ce scaune sunt acolo pentru a cumpăra

Plantați perete-sticlă-găleată-cu-gheață-scaune de grădină

Vrei să cumperi și scaune noi pentru grădina ta? Care dintre ideile prezentate aici îți plac cu adevărat? De exemplu un scaun pliant care nu ocupă prea mult spațiu! Este fabricat din metal, foarte confortabil și practic de transportat. Liniile simple pot fi, de asemenea, versatile sau?

Mobilier de restaurare

Mobilier de restaurare Sky Trees

Dacă doriți un design destul de îndrăzneț și robust pentru mobilierul dvs. de grădină, veți găsi cu siguranță șezlongul Aspen de la Hardware de restaurare simt pentru o piesă de cult. Designul artizanal scandinav de Søren Rose întâlnește lemnul de stejar francez și devine un afiș de neuitat pentru zona în aer liber. 

Scaunul din aluminiu

Scaun de grădină-podea de piatră-perete de plante-scaun din aluminiu

Ești gata să stai pe un scaun modern și incontestabil adorabil? Aluminiu inoxidabil este cea mai bună alegere pentru fotoliu Catalina, pe care îl puteți obține la Restoration Hardware. Ca să nu uităm, aluminiul este disponibil în trei lacuri.

Colecția Montecito

Mobilier-de-masa-de-gradina-in-gradina-din-ratan-metal

Arama s-a întors! A trecut mult timp până când acest material a venit pe piață și a fost folosit pentru mobilier de grădină. Slavă Domnului, există colecția Montecio de articole de restaurare cu designul Hollywood-ului din anii 50, cu cadru din alamă și curele din ratan.

Canapeaua Casbah

Piscină-palmier-nisip-restaurare-mobilier

Canapeaua casbah fără spătar din CB2 este un scaun modular cu o masuta de cafea in stanga in locul unui spatar. De altfel, masa poate fi complet separată de canapea. Aspectul Y al lounge-ului și cadrul din aluminiu rezistent la rugină fac din această bucată de grădină a unei echipe italiene Ivdesign un câștigător.

O bucată de grădină atemporală

Șezlonguri de pernă sticle de bere de grădină

Când vorbești despre relaxare și relaxare, îți imaginezi picioarele ridicate, o băutură rece în mână și toate problemele tale tocmai se topesc împreună sub soare. Regatta Mesh Chaise Lounge de la CB2, cadrul din tec, husa moale asemănătoare rețelei și spătarul practic care se ridică fac ca designul acestor scaune de grădină elegante să fie pur și simplu atemporal.

De la micul dejun la cină

Puffe-cină-șervețel-mobilier de grădină

Aceste scaune de grădină elegante cu perne în culoarea taupe de la Crate & Barilul are un cadru din oțel și o țesătură sintetică rezistentă la mucegai, pete și pal. Variația gri-gri este doar uluitoare.

Un scaun robust pe termen lung

Fata de masa-mocasini-cadru metalic-scaun din ratan

Încheiem galeria de imagini cu un scaun extraordinar pe care este posibil să-l fi văzut recent în cafeneaua ta. Este scaunul Rex de la CB2. Este foarte robust, datorită materialului de scaun din răchită și ieftinității sale. 3 pentru 3 este principiul de cumpărare. Când vine vorba de cumpărarea scaunelor de grădină, ar trebui să aveți o idee despre ce aveți nevoie pentru ceva – de exemplu pentru mâncare, pentru relaxare sau mai multe articole de designer.