Casă și grădină

Proiectează grădina primăvara – înfrumusețează casa și grădina

amenajare grădină ghivece superbe albe suspendate colorate

Vom fi bucuroși să vă ajutăm în această primăvară Proiectează grădina să o poți face în așa fel încât vecinii tăi să fie geloși. Împrospătează-ți casa cu ideile noastre. Curățenia de primăvară este o activitate care nu este populară doar pentru interior. În primul rând, de ce ai nevoie de toată atenția asupra covoarelor, podelelor și ferestrelor tale? Cu vremuri mai calde și vreme chiar după colț, este timpul să oferiți grădinii sau terasei dvs. un aspect mai bun. Pentru ca primăvara să vă poată aduce adevărata bucurie, am adunat sfaturi simple pentru dvs., care vă vor proiecta grădina și o vor face un loc plăcut.

Sfaturi simple pentru proiectarea grădinilor

design frumos multe flori culori combinatie superba

Aduceți ordine în grădina dvs.

Dacă aveți o grădină, este momentul să o ordonați. Îndepărtați orice plantă veche moartă din iarnă. Adunați ramuri inutile care sunt pe sol. După aceea, ai putea să te uiți cu ușurință la tot și să continui cu el Proiectează grădina continua. Plantele care sunt adânc în pământ și au rădăcini groase ar trebui, de asemenea, să fie îndepărtate, astfel încât noile flori de primăvară să își poată ridica. Este atât de simplu – acum sunteți gata să plantați noi culturi.

Organizați și curățați

Gândiți-vă la curtea dvs. ca la o continuare a apartamentului dvs. Este mult mai bine decât să vă folosiți grădina ca depozit pentru lucruri inutile, pentru jucării, instrumente. Găsiți un alt loc mai potrivit pentru aceasta. Curățați curtea de gunoi de grajd, murdărie și crenguțe pe care i-a adus-o iarna.

Curățați toate resturile de pe bănci, scaune, scaune și mese. S-ar putea întâmpla, de asemenea, să fie necurate, chiar dacă mobilierul a fost bine acoperit. Dacă aveți o umbrelă de soare în curte, nu uitați să vă gândiți și la asta – îndepărtați murdăria cu un burete și un produs de curățare universal. Lăsați-l să se usuce bine înainte de al pune lângă masă. Cumpărați o bancă specială de terasă unde puteți stoca lucruri ca aceasta de la Target. Umpleți-le cu pături, jucării sau chiar lumânări sau lumini de ceai. Ați putea scoate rapid acele lucruri mai târziu atunci când aveți nevoie de ele. De asemenea, ați putea găsi alte mobilier sau locuri pentru depozitarea obiectelor inutile. De asemenea, ați putea picta cu succes o cutie veche din lemn și a-i da un aspect nou. Alegeți culorile potrivite care vă vor decora grădina – în cel mai bun mod posibil.

Proiectează-ți grădina primăvara – rearanjează-ți spațiul

casa mică în împrejurimile verzi deschise au un efect relaxant

Primăvara este perfectă pentru a da viață nouă grădinii tale. Cel mai bun lucru de făcut este doar să rearanjați mobilierul pe care îl aveți deja și să îl împrospătați.

Definiți: amintiți-vă cum este organizat spațiul dvs. de grădină. Mobilierul dvs. este organizat în mod optim sau este doar întins peste tot în curte? Ai putea folosi diferite instrumente și modalități de a face colțul tău de grădină să arate cât mai bine.

Fă asta din nou Proiectează grădina, prin rearanjarea mobilierului altfel decât înainte. Dacă nu vă place să trageți lucruri în jurul grădinii, nu este necesar. Dar este uimitor ce aspect nou va avea grădina dacă unele mobile ar fi mutate în alt loc.

Reînnoi:

Te-ai săturat de mobilierul tău vechi de grădină? Cumpără altele noi! Nu ar trebui să cheltuiți atât de mulți bani pe ea. Ai putea cumpăra niște perne noi. Sau huse noi pentru canapea și scaune. Cu foarte puține astfel de lucruri mici, ai putea crea o grădină bună!

Cum să vă proiectați grădina – accesoriile adaugă culoare

flori accentuate parfumate proaspete superbe pătură albastră bea ceai

Adăugați flori și plante colorate în grădină, precum și câteva accesorii decorative. Acestea aduc o dispoziție mai proaspătă și înfrumusețează zona exterioară. Nu trebuie neapărat să mergeți la camping pentru a vă bucura de atmosfera confortabilă din jurul focului de tabără. Ne place șemineul pătrat negru Crate & Butoi care va adăuga farmec oazei tale în aer liber.

Instalați o bec colorată, cum ar fi una dintre aceste „X & Lumina Y ”de la„ Gnr8 biz ”, proiectată de Giuseppe Colonna. Nu numai că sunt elegante, dar creează și o strălucire moale în grădina ta.

Înfrumusețați banca de grădină sau scaunele cu perne de la „Perne în bloc grec în aer liber” de la West Elm. Alegeți între papaya și alb sau albastru și alb.

Dă-ți viață grădinii tale cu acest „plantator spiralat de citrine” de la „Anthropologie”. Sau mai bine, luați două sau trei, care vă vor face camera să pară mai luminoasă.

Indiferent de spațiul pe care îl ai, ai putea folosi sfaturi și trucuri simple pentru a-l găsi Proiectează grădina, împrospătați-vă și pregătiți-o pentru primăvara următoare!

       proiectează zona soarelui confortabilă și primitoare strălucind

design gradina confortabil confortabil planta moale tapiterie

proiectați spațiul exterior al grădinii creați corespunzător

proiecta gradina design simplu face curat cumpara mobilier nou

culori puternice scaun accent masă laterală perne deco

creați idei de vis frumoase și colorate, pline de viață