Casă și grădină

Plante de casă înflorite cu mai mult sau mai puțin nevoie de lumină

Fotoliu de palmier pentru plante de interior

Plante de casă înflorite servește ca decor în casa ta și emană vioiciune și bucurie. Se spune că plantele de interior simt energia proprietarului și, dacă nu există armonie în propriile patru pereți, acestea se sting treptat. Fie că acest lucru este adevărat, nu puteți spune cu siguranță, unul este adevărat cu realitatea – plantele noastre de acasă necesită îngrijire și dăruire, în funcție de tipul de floare.

Plante de casă înflorite, cu puțină nevoie de lumină

Flori-cu-mai puțin-nevoie-de-lumină

Desigur, există plante de casă înflorite care își arată timpul de înflorire în plină splendoare cu puțină atenție. Acestea sunt, de exemplu, birouri și camere de studiu în care intrați în fiecare zi, dar trebuie să îndepliniți anumite sarcini și să aveți nevoie de puțină distragere a atenției. Plantele perfecte pentru aceasta ar fi Crinii Păcii, care înfloresc o dată pe an și difuzează un miros special în cameră. Violetele africane, sau „florile bunicii”, au revenit serios și sunt acum la modă să le dețină. Minunatele tonuri întunecate ale florilor necesită foarte puțină atenție și lumină pentru a le permite să vă arate timpul de înflorire din abundență.

Crini de pace într-o frumoasă jardinieră

Fie că sunt plante de apartament înflorite care necesită puțină atenție și îngrijire de la noi, ele pot fi frumos decorate cu ghivece și alte detalii, astfel încât privirea noastră să fie surprinsă de frumusețea lor. Cactusul de Crăciun, din imaginea de mai jos, este un tip de plantă de apartament foarte potrivit și, deoarece cactusul este, necesită puțină apă. De asemenea, este adevărat că această floare nu înflorește doar în timpul Crăciunului. Pentru a înflori este nevoie de 12 ore de întuneric, deci această fază are loc de obicei în lunile de iarnă. Florile sunt albe, roșii, roz și variații între ele.

Craciun-cactus-in-its-prime

Bulbul strălucitor este o altă floare care are nevoie de puțină lumină ca plantă de apartament. Frunzele au un model asemănător zebrelor și florile sale sunt tăiate și galbene.

Bromelia, splendida

Bromeliade-ca-o-plantă-de-casă-acasă

Bromelia arată de fapt ca fiind formată doar din florile sale. Frunzele sunt în culori vii și creează un sentiment romantic în fiecare colț al camerei.

Crini de pace-cu-puțină lumină

Ciclamenul ca plantă de apartament

Violete-africane-în-înflorire

Unele plante de apartament care necesită mai multă lumină

Plante-de-casă-în-înflorire

Păstrați și plantele de apartament afară

Zantedeschia elliottiana-houseplant-in-yellow

plante-case-frumoase-în-portocaliu

Palm-houseplant-pentru-acasă

Călugărițele-orhidee-la-vârsta lor

Plante de apartament lalele zambile

Orhidee ca plante de apartament

plante de apartament cu flori rosii

plante de apartament lângă încălzitor

frumoasa-amenajare-a-plantelor-de-apartament

floarea-gloxiniei-ca-o-plantă-de-casă

the-yellow-elven-houseplant

Plantele de apartament înflorite design clasic

Flori-orhidee-ca-plante de apartament

plante-case-inflorite-in-roz

Decor cu plante de apartament

plante-de-înflorire-pe-pervazul-ferestrei