Casă și grădină

Plantarea roșiilor pe balcon – sfaturi pentru o îngrijire adecvată în cadă

cultivarea roșiilor pe balcon sfaturi îngrijire recoltă

Roșii pe balcon poate prospera într-un ghiveci adânc de flori, precum și într-un pat de grădină. Pot fi cultivate în ghivece mari și așezate la locul potrivit pe balcon sau pe pervaz. Roșiile sunt considerate plante ușor de întreținut, iar soiurile mici, cum ar fi roșiile cherry, sunt ideale pentru aceasta. Cu toate acestea, pentru o recoltă bogată, trebuie să respectați câteva reguli de bază.

Roșii pe balcon – locația ideală

cultivarea roșiilor pe balcon sfaturi cultivarea spalierelor

Plantele pot fi puse afară de la mijlocul lunii mai, când pericolul de îngheț a trecut deja. Bilele rădăcinii sunt plantate adânc, la cinci centimetri sub sol. Când este încă rece, ghivecele trebuie așezate cât mai aproape de peretele casei. Deosebit de importantă pentru cultivarea Roșii pe balcon sunt locația și îngrijirea adecvată. Nu trebuie să fie întotdeauna în sud, dar vă puteți aștepta la o recoltă mică pe un balcon orientat spre nord.

Aveți grijă corect de roșii pe balcon

roșii balcon plante sfaturi îngrijire locație matură

Roșiile adoră soarele (fără lumina directă a soarelui) și urăsc ploaia și apele. Nu numai că găleata în sine este deosebit de importantă, ci și că are un drenaj bun al apei, astfel încât să se evite putregaiul rădăcinii. De asemenea, ar trebui să fie suficient de mare și să permită spațiul pentru rădăcini să crească. Distanța dintre plante trebuie să fie de 60-80 cm. Au un gust mai bun atunci când au mai mult spațiu pentru a crește. Deoarece roșiile cresc în sus, ar trebui să construiți și suporturi de cățărat din lemn sau sârmă.

Cultivați roșiile în cadă

roșii balcon plante căzi îngrijire anvelope construcție spaliere

Se toarnă direct peste sol fără ca frunzele să se ude. Utilizați solul bogat în nutrienți și fertilizați răsadurile în mod regulat. Îndepărtați lăstarii laterali din când în când, astfel încât roșiile dvs. să rodească din belșug. Purtați cu îngrijire adecvată Roșii pe balcon primele fructe după trei luni.

 Cultivarea roșiilor cherry pe balcon

roșii cherry pe balcon sfaturi de îngrijire a plantelor

ar trebui recoltate în roșu

roșii balcon plante sfaturi îngrijire creștere

Lichidele spiralate ca ajutor pentru alpinism

roșii balcon plante sfaturi îngrijire structură găleată suport

roșii balcon plante sfaturi găleată locație îngrijire

Trageți roșiile în găleată

roșii balcon plante găleți vârfuri spalier suport de sârmă