Casă și grădină

Planificarea unei petreceri la grătar – listă de verificare și sfaturi pentru o pregătire optimă

planificare petrecere grătar de vară organizare sfaturi listă de verificare

Aflați cum să faceți una cu noi planificați o petrecere excelentă la grătar ar putea! Vă oferim 7 sfaturi importante și o scurtă listă de verificare, astfel încât grătarul dvs. de vară să fie de neuitat. Când vremea devine suficient de vară, petrecem din ce în ce mai mult timp afară. Ideea este atunci să nu ne încălzim, ci să facem petrecerea fierbinte. Grătarul este modalitatea perfectă de a face noi contacte și de a-ți face viața socială din nou. Dar trebuie să fii pregătit. Iată 7 sfaturi de la noi care vă pot face petrecerea la grătar grozavă.

Planificați o petrecere la grătar

1. Aduceți accesoriile potrivite pentru carne.

plan de petrecere la grătar lista de verificare sfaturi frigarui de legume

Aruncarea cărnii pe grătar este cu adevărat plictisitoare. Dar dacă marinezi piesele în prealabil, totul va fi o sărbătoare pentru limba ta. Folosiți frigarui pentru asta. Încercați același lucru și cu cartofi, morcovi, roșii, ardei, ceapă sau tofu. De asemenea, puteți pregăti sosul sau sosul preferat. Nu uitați de marinada la grătar. Frigăruile sunt o modalitate excelentă de a face grătarul unic.

2. Plăci de plastic sau acrilice.

Sfaturi pentru decorare petrecere pentru grătar sfaturi de masă placă de plastic model de flori

Plăcile largi și colorate de petrecere aduc multă dispoziție petrecerii dvs. și sunt disponibile în multe magazine și supermarketuri. Sunt spălate și depozitate ca farfuriile normale, dar sunt inofensive și foarte potrivite pentru copii și adulți neîndemânatici!

3. Lumina.

grătar lumini de grădină idei planificare sfaturi listă de verificare

Când apune soarele, aprindeți luminile speciale de petrecere. Puteți folosi felinare diferite sau lămpi colorate de petrecere pentru acest lucru. Lumina caldă le va oferi oaspeților confortul și confortul.

4. Șervețele și prosoapele umede.

planificați o petrecere la grătar sfaturi servetele farfurii din plastic

Acestea sunt foarte populare, astfel încât să puteți crea o petrecere excelentă la grătar. Mai ales dacă aveți multe de-a face cu sosurile groase. Cârpele umede sunt cele mai bune pentru curățare. Pot fi găsite și peste tot, în farmacii și supermarketuri.

5. Pregătiți singur sosul pentru grătar

Sfaturi pentru planificarea petrecerii la grătar sos făcut manual bbq

Una clasică Sos pentru grătar este întotdeauna bun, dar dacă ai putea să-ți faci propriul, ar fi și mai bine. De exemplu, puteți amesteca sos fierbinte, teryaki sau tailandez și puteți crea unul nou, potrivit gustului dumneavoastră. Dacă ați face acest lucru, ar fi sigur că le veți oferi oaspeților impresia că ați făcut un efort suplimentar indiferent dacă ați obținut sau nu pur și simplu sosul din magazin..

Al 6-lea. Instrumentele potrivite pentru gătit.

găzduiește o listă de verificare pentru grătar sfaturi instrumente de gătit

Oțelul inoxidabil și tacâmurile rezistente la căldură sunt cele mai bune atunci când faceți grătarul. Obțineți o spatulă, clești și alte instrumente potrivite pentru grătar, astfel încât grătarul să poată merge fără probleme.

7. Creează destule locuri pentru oaspeții tăi.

planificați o listă de verificare pentru grătar sfaturi masă mare bancă din lemn

Când ai invitat 25 de invitați și ai o masă, oamenii vor fi obligați să stea în picioare și să comunice. Nu este atât de confortabil. Deci, aveți grijă să obțineți bănci, chiar și scaunele normale din plastic ar fi bine. Condimentați-le cu perne colorate, pături etc..