Casă și grădină

Lămpile de designer luminează din nou camera

Lămpi moderne, candelabre elegante, pandantive

Lumina din propria casă asigură confort și o atmosferă bună. Chiar și cei care se îndreaptă spre o casă în întuneric afară se simt atrași de atmosfera familiară care emană din lumina emanată de fereastră.

Dar o lampă nu este doar o lampă. Există lumini simple, funcționale și mici opere de artă reale, lămpi de designer care nu numai că îmbunătățesc camera cu lumina lor în întuneric, dar sunt, de asemenea, adevărate atracții și influențează în esență aspectul general al camerei împreună cu celelalte mobilier.

Lămpi de designer – puneți în scenă camera cu lumină indirectă

Idei de proiectare a lămpilor cu lumină indirectă

Pentru a ilumina o cameră într-un mod atrăgător, lumina indirectă este preferabilă luminii directe în majoritatea cazurilor. De regulă, acest lucru asigură un aspect mult mai prietenos al camerei și nu orbeste ochii privitorului.

Lumina indirectă este adesea generată cu spoturi, care nu numai că servesc ca sursă de lumină, dar pot, de asemenea, să pună în scenă eficient o imagine, o sculptură sau o vitrină. O situație de masă este cel mai bine iluminată cu o lampă de tavan.

Aceste Lămpi de designer Cu toate acestea, nu ar trebui să stea prea sus deasupra mesei, altfel conul va fi și el prea mare aici și orice senzație de confort este pierdută. De exemplu, candelabrele mici din cristal sau pandantivele în formă de artă sunt foarte frumoase. Este întotdeauna recomandată o funcție de estompare.

Lămpi de designer – lumină pe fotoliul preferat

Lămpile luminează canapeaua de colț de lectură a fotoliului preferat

Oricine are nevoie de o sursă de lumină în zona de lectură, de exemplu la fotoliul preferat, ar trebui să așeze acolo o lampă de podea sau de masă. Când citiți, este important ca lumina să vină din spate. Acest lucru este mult mai blând pentru ochi. Lămpile de podea și de masă sunt, de asemenea, perfecte pentru iluminarea corectă a colțului canapelei și, de asemenea, creează o atmosferă confortabilă aici. Există nenumărate variante și modele. Magazine precum schnebe.de oferă o mare varietate care va satisface cu siguranță toate gusturile

Pete pe tavan

Idei lumini cu LED-uri plafon suspendat zona de luat masa

Desigur, și plafoanele își au locul lor. Sunt deosebit de utile în locurile în care este nevoie de multă lumină, cum ar fi în bucătărie sau baie.

În loc să se bazeze pe o singură lampă mare cu un con mare de lumină, o instalație modernă de lumină ar trebui să se asigure că lumina de tavan provine din diferite surse mai mici. Aici, de exemplu, sunt recomandate pete care iluminează doar o anumită zonă a unei camere.

Mizați-vă pe tehnologia LED

Lămpi pete tavan iluminat design bucătărie

Nu în ultimul rând, la proiectarea instalațiilor de lumină, trebuie să se acorde atenție utilizării luminilor cu LED-uri. Luminile LED sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decât becurile convenționale și au, de asemenea, o durată de valabilitate mult mai mare.

De asemenea, au trei avantaje clare față de lămpile cu economie de energie: lumina lor este semnificativ mai caldă, se aprinde complet imediat după apăsarea comutatorului de lumină și sunt mult mai ecologice și, prin urmare, pot fi eliminate mai ușor.

Iluminare sufragerie lampă suspendată fereastră mare

Iluminarea potrivită conferă caracterului camerei de zi

Candelabru iluminat modern de tavan subtil redus

Luminile noptierei lămpi de podea design elegant