Casă și grădină

Găsiți șemineul potrivit și confortabil pentru grădină

Castron de foc de gradina realizat din scaune de vin din marmura masuta laterala

 Una confortabilă Foc de foc pentru grădină vă face zona de relaxare caldă și vă ajută să vă relaxați. Există multe forme și tipuri diferite, așa că cu siguranță nu vă va fi dificil să o găsiți pe cea care vi se potrivește. Iată cinci exemple de gropi de foc care sunt garantate pentru a adăuga pizzazz în zona de relaxare în aer liber.

Ce confortabil Foc de foc pentru grădină oferă o atmosferă caldă?

Cupa de foc pentru gradina standard cu foc elegant

1. Șemineu clasic în aer liber

Acest clasic, confortabil Foc de foc pentru grădină va deveni rapid un atrăgător la următoarea petrecere în grădină. Plasa metalică care înconjoară șemineul pe toate cele patru laturi oferă multă căldură și lumină. Designul este simplu și modern, cu un fler asiatic. Liniile drepte ale corpului sunt echilibrate de vârful și picioarele curbate.

Cupa de foc pentru semineul din gradina cu cos de fum

2. Șemineu confortabil – șemineu cu coș de fum

Dacă aveți îngrijorări cu privire la posibilul fum, acest șemineu confortabil cu coș de fum este opțiunea potrivită pentru dvs. Fumul și gazele de eșapament pot fi ușor controlate prin coș. Scrumiera detașabilă din partea inferioară facilitează îndepărtarea oricărei cenușe acumulate. Această groapă de foc arată deosebit de bine într-o zonă în aer liber, cu mobilier de patio rezistent la intemperii și un covor asortat.

Cupa de foc pentru bolul de gradina din cupru

3. Șemineu confortabil – vas de foc din cupru

Acest șemineu confortabil din cupru este un adevărat punct de atracție în fiecare zonă în aer liber. Arată uimitor chiar și atunci când nu este utilizat. Vasul de cupru este ținut de picioare ornamentate din fier forjat, care dau șemineului o notă feminină. Cu un set de mobilier de grădină din fier forjat asortat, bolul de foc din cupru devine punctul focal al zonei exterioare.

Foc de foc pentru grădină – practic și frumos

Cupa de foc pentru bolul de gradina din cupru

4. Bol de marmură plat ca un șemineu confortabil

Acest șemineu, care poate fi cumpărat de pe Amazon, reprezintă un design de înaltă calitate, la un preț rezonabil. Cu o grilă suplimentară, puteți petrece seara cu marshmallows la grătar sau frigarui de kebab. Bordura de piatră este ideală pentru a plasa băuturi calde pentru a le menține calde. Vă puteți face confortabil ridicându-vă picioarele atunci când nu sunt utilizate.

Șemineu grădină spațiu practic pentru depozitarea lemnului

5. Confortabil Foc de foc pentru grădină cu un compartiment practic pentru depozitarea lemnului

Compartimentul decorativ de sub bolul pentru foc este un supliment practic pentru depozitarea lemnului și a altor articole. Acest șemineu are, de asemenea, un capac de protecție care protejează împotriva contaminării în perioadele în care nu este utilizat.

  Șemineu pentru grădină cupru mare comoditate proaspătă