Casă și grădină

Grădină adecvată, cu design de piscină – sfaturi utile dintr-o privire

design-piscină-gard viu-protecție-intimitate-lux-șezlonguri-moderne

Piscina dvs. va fi cu siguranță un loc minunat pentru a vă răcori în zilele toride. Dar poate fi, de asemenea, un punct de atracție în grădina dvs. sau punctul central al petrecerii în grădină. Faceți din vara aceasta cea potrivită cu sfaturile de mai jos Grădină cu design de piscină cel mai bun din zona dvs. de piscină.

Grădina potrivită cu design de piscină ar trebui să se potrivească casei

piscina-design-arhitectura-moderna-casa-alb-gazon

Designerul de interior al vedetelor Jennifer Adams recomandă la Grădină cu design de piscină, că se potrivește cu stilul casei. Este mai bine dacă piscina este proiectată ca și când ar fi construită împreună cu casa. Dacă este posibil, nu ar trebui să se recunoască faptul că a venit mai târziu. „Culorile și materialele ar trebui să se potrivească cu cele ale casei sau cel puțin să le asocieze ca o combinație, astfel încât zona piscinei și podeaua acesteia să devină parte a restului mediului înconjurător”, explică ea. „De exemplu, marginile sau marginile bazinului pot fi făcute din aceleași pietre ca unul dintre pereții de susținere ai casei, șemineul sau coșul de fum; culoarea pietrelor de pavaj poate fi similară cu cea a casei dacă este naturală ”, spune ea. „Dacă casa ta este colorată, proiectează piscina în mod natural și setează accente cu dale colorate pentru a semăna cu casa fără să pară prea copleșitor”.

Ascunde lucrurile urâte cu gard viu sau cu verdeață

proiectare-piscină-casă-modernă-arhitectură-alb-gard

Chiar dacă petreceți întreaga vară amenajând zona piscinei, nimic din toate acestea nu va ajuta dacă accentul se pune în cele din urmă pe pompa piscinei. Acesta este motivul pentru care este o idee bună să ascundeți echipamentele inestetice. O variantă drăguță și ieftină este, de exemplu, construirea unei cutii din scânduri de lemn în care să puteți aranja pompa. Acesta ar trebui să fie deschis pe cel puțin o parte, astfel încât să puteți accesa pompa, dacă este necesar. Este chiar mai bine dacă culoarea se potrivește cu împrejurimile.

Setează caracteristicile apei ca accente pentru un design confortabil de grădină, cu piscină 

piscina-design-mediteranean-apa caracteristici-soare-terasa gresie

Șemineele nu sunt potrivite doar pentru iarnă și camera de zi. Dimpotriva! Și puteți adăuga una și la zona piscinei. „Gropile de foc sunt un contrast deosebit cu apa”, spune Adams. „Strălucirea pâlpâitoare creează, de asemenea, dramă și căldură în serile confortabile”, continuă ea.

Dacă doriți să evitați fumul și cenușa în piscină, Adams vă recomandă o groapă cu foc natural sau gaz propan.

Alegeți perne noi și perne pentru mobilierul de grădină

piscină-design-palmieri-protecție a vieții private-ecologizare-terasă-acoperiș

Pernele sau pernele scaunelor pot face parte din mobilierul de grădină, precum și un accent și pot împrospăta zona piscinei pentru a se potrivi cu vara. „Reînnoiește-ți pernele vechi sau înlocuiește-le cu altele noi pentru a rămâne la curent și pentru a adăuga o notă proaspătă”, asigură Adams. „Dacă tocmai ați cumpărat recent mobilier de grădină nou, există șanse mari ca producătorul să ofere tapițerie în culori noi”, spune ea.

De asemenea, puteți obține țesături ieftine, dar colorate pentru asta Grădină cu design de piscină folosiți pentru a vă împrospăta vechile tapițerii și perne. Cu toate acestea, dacă nu aveți chef să reînnoiți singur pernele și preferați să cumpărați altele noi, atunci cel mai bine este să le alegeți pe ale căror țesături sunt potrivite pentru utilizare în exterior..

Când proiectați o grădină cu piscină, acordați atenție laturii sociale

Grădină cu design de piscină exotic apar protecție intimă

Piscina este, desigur, un loc minunat pentru a vă răcori în zilele toride de vară. Dar există o altă latură bună. Este minunat pentru petreceri. Profitați de acest lucru cu echipamentul potrivit pentru Grădină cu design de piscină. „Pentru un spațiu social, alegeți o canapea, două sau trei scaune, o măsuță de cafea și mese laterale, astfel încât toată lumea să aibă suficient spațiu pentru a-și pune băutura”, recomandă Adams. “Dacă aveți mult spațiu disponibil, adăugați zone de relaxare, de exemplu, patru fotolii în jurul unei măsuțe de cafea și măsuțe laterale mici, pentru mai multă varietate.”

Oferă umbră

Gradina cu designul piscinei creează sfaturi pentru ideile curții

Adams recomandă ca, dacă nu ai umbră naturală în curtea ta, să găsești tu cel puțin un loc răcoros. Pentru aceasta puteți folosi un spalier, o umbrelă de soare sau un copac. O parte din zona piscinei ar trebui, de asemenea, să lipsească la umbră dacă locuiți într-un loc cu un climat cald și vă bucurați de înot în timpul zilei.

Grădină cu piscină, casă de proiectare, curte mare, piscină

Cheia este să folosiți zona piscinei într-un mod care vă convine. De ce să nu construiești singur o masă? De asemenea, puteți revopsi și re-tapița scaune sau fotolii vechi în funcție de ideile dvs..

Grădină cu piscină proiectare natură liniștitoare frumos

focus scaun masă formă curte figuri decorative

zone înalte șezlonguri relaxare completă umbră copac

mobilier de salon idei design exterior trepte de plante

peisaj original frumos mașină plantă ghiveci apă piatră material

Grădină cu design de piscină exterior pentru a se potrivi cu interiorul

Grădină cu fotoliu design canapea fântână fotoliu nou

Grădină cu design de piscină completare perfectă pentru a crea o curte