Casă și grădină

Decor pentru toamnă – idei pentru confort și căldură

decor pentru decor de toamnă dovleac-ghindă-frunze-masă

Toamna este bogată în culori și aduce o bună dispoziție. Iată câteva sfaturi pentru unul Decor pentru toamnă pentru casa ta, cu care aduci confortul în casa ta. Așa că poți saluta zilele reci care vin cu un zâmbet.

Decor pentru toamnă – Culorile toamnei

decor-toamna-borcane-flori-colorate-buchet uscat

Culorile toamnei sunt calde și plăcute și, prin urmare, se potrivesc în fiecare cameră din casa ta. Fie că ești pentru asta Decor pentru toamnă Alegerea culorilor maro și bej ciocolată sau mai degrabă a culorilor miere și a nuanțelor de dovleac nu contează. Veți fi la curent cu tendințele acestui sezon cu fiecare dintre aceste culori. Alte culori potrivite pentru decorul de toamnă sunt roșu-maroniu, auriu, galben și verde închis. Dacă designul dvs. interior este format din culori reci care nu se potrivesc stării dvs. de toamnă, aveți încredere în detalii. Folosește darurile naturale ale naturii. Colectați castani, stejari și conuri de pin. Puteți să le colorați cu un spray pentru a se potrivi cu culoarea camerei dvs. Puneți-le într-un castron de sticlă și vor pune pe toată lumea într-o dispoziție plăcută de toamnă.

Decor pentru toamnă – Masa toamna

decor-frunze-toamnă-lemn-masă-nuanțe-portocalii

Masa din toamnă ar trebui să fie la fel de bogată ca și paleta sa de culori. Legumele potrivite sunt morcovii, varza, conopida și diferite tipuri de ardei. Toamna există și broccoli, vinete, sfeclă, fasole verde, varză de Bruxelles, dovleci și țelină. Toate aceste legume vă vor ajuta să vă mențineți sănătoși, deoarece întăresc sistemul imunitar. Fructele care cresc toamna sunt la fel de benefice: mere, pere, struguri și prune. Îți satisfac foamea, îți aduc energie și sunt minunate pentru prepararea diverselor deserturi. Castanele coapte, care nu sunt greu de preparat, sunt un ucigaș al oboselii. Acoperiți masa cu șervețele vesele sau pahare, cu mâncăruri speciale sau un castron în nuanțe toamnale. Deci aveți unul potrivit Decor pentru toamnă creată.

Realizați decor pentru toamnă cu motive de toamnă

decor-toamna-mere-pere-rustic-design-semineu

Dacă doriți să decorați camera cu motive de toamnă, vă puteți încrede complet în natură. În natură poți găsi tot ce ai nevoie pentru unul Decor pentru toamnă a avea nevoie.

  • Decor de toamnă în bucătărie: faceți o ghirlandă de frunze de toamnă colorate pentru fereastra sau ușa bucătăriei. Nu necesită mult timp sau resurse. Dovlecii ornamentali arată, de asemenea, deosebit de frumoși în bucătărie. Puteți să le vopsiți sau doar să le puneți pe pervaz sau să le scoateți și să le folosiți ca vaze. Oricum ar fi, te vor pune într-o dispoziție bună în timp ce gătești.

Decor potrivit pentru toamnă în sufragerie

decor pentru felii de lemn de toamna-idee-rustic-alb-dovleac

  • Aici aveți cele mai multe opțiuni pentru una Decor pentru toamnă. Puteți agăța diverse imagini cu peisaje de toamnă pe pereți. De asemenea, puteți face un colaj de fotografii din ultima plimbare de toamnă. Tapiseria sau sculpturile din lemn se potrivesc de asemenea bine cu decorațiunile de toamnă. Așezați o vază pe masă și întindeți în jurul ei diferite frunze de toamnă pe care le-ați turtit în prealabil într-o carte (pentru a nu se înfășura). Realizați figuri drăguțe din castane, conuri de pin și ghinde împreună cu copiii dvs. Puteți conecta piesele individuale cu o scobitoare, plastilină sau șnur.

Realizați decorațiuni frumoase pentru toamnă

Decor DIY pentru toamnă

  • Puteți face chiar trandafiri din câteva frunze de arțar:

    Îndoiți prima foaie în mijloc și rotiți-o în sus. Îl pliați și pe al doilea în mijloc și îl folosiți pentru a-l înfășura pe primul. Repetați cu a treia foaie. În cele din urmă, legați frunzele împreună în partea de jos a trandafirului.

  • Decor pentru toamnă în grădină: puteți decora grădina cu figuri de animale precum rațe, arici sau veverițe. Utilizați ghivece de flori în formă de dovleac și plantați crizanteme în ele, care vor înflori până toamna târziu. Închideți felinare făcute din borcane de zidărie, pe care le vopsiți și lipiți cu frunze de toamnă.

Decor pentru toamnă – căldură și confort

lumanari frunze maro portocaliu rosu bej cremos

Toamna nu poate fi doar colorată. De asemenea, este de obicei ploios, răcoros și sumbru. Este cu atât mai bine să aduceți căldură și confort în casă. Puneți covoare pe podea pentru a vă proteja picioarele de frig. Țesăturile precum bumbacul și catifeaua, materialele tricotate și groase au, de asemenea, un efect de încălzire. Pregătiți o pătură caldă pentru a vă acoperi în timp ce vă relaxați confortabil pe canapeaua din sufragerie. Pentru Decor pentru toamnă pentru canapea puteți folosi perne moi și confortabile în culori de toamnă. Puteți coase foi de țesătură galbenă, maro sau roșie pe perne vechi, de o singură culoare. De asemenea, sunt de interes și fețele de pernă din țesătură de iută (din care se fac saci) care au broderii sub formă de fructe și legume. Ei amintesc de timpul recoltării.

Mai multe idei pentru un decor pentru toamnă

decorarea coroanei de toamnă face potrivită

Puteți transforma un pulover vechi la fel de frumos cu câteva cusături și nasturi Decor pentru toamnă și evocă fețe de pernă confortabile pentru pernele uzate din sufragerie. Pentru mai multă relaxare și confort, aprindeți câteva lumânări, faceți-vă un ceai de plante și bucurați-vă de după-amiaza ploioasă adăugând un parfum de mere bomboane și dovleac copt.

usa deco decoreaza bun venit bun venit coroană dovleac

decor pentru toamna multe idei de gradina

decor frunze de toamnă vaze culori frumoase superbe

decor pentru idei de toamnă căldură confort

toamna fructe legume detalii perfecte mere struguri

decorarea motivelor de toamnă folosește frunze

decor pentru idei de toamnă masă de mijloc ochi captură

decor-toamnă-cămăruță-idee-graeser-perete-decor-lanternă

decorare-tava-toamna-design-borcane-tapet-galben

decor-pentru-toamna-frunze-mobile-portocaliu-galben

decor pentru ramuri de toamnă-coș-dovleac-formă-idee

decorare-pentru-toamnă-castron-dovleac-aranjament-masă festivă