Casă și grădină

Creați o grădină pe acoperiș cu fructe și legume

Creați un acoperiș grădină fructe legume ierburi sfaturi de grădinărit

Dacă aveți unul pe acoperiș în mijlocul orașului construiește o grădină Pe lângă plantele și florile decorative, puteți cultiva și fructe și legume. Aici puteți afla ce soiuri sunt cele mai bune în acest scop.

Creați o grădină – căpșuni

căpșuni pe acoperiș sfaturi de culegere a grădinii

Plantele agățate sunt o idee excelentă pentru grădina acoperișului, iar căpșunile sunt deosebit de potrivite. Încercați „Mignonette” de căpșuni de pădure. Deși are fructe mai mici și mai puține, are un gust care este de două ori mai puternic decât căpșunile obișnuite.

Un alt soi potrivit pentru ghivece de flori este „Tentația” de căpșuni.

Creați o grădină pe acoperiș – ardei iute

ardei iute-pe terasa-balcon pe acoperișul vârfurilor plantei

Majoritatea plantelor de chili au dimensiunea ideală pentru grădinile mai mici și adoră căldura. Cayenne este deosebit de frumoasă, ale cărei fructe sunt colorate și înălțime de aproximativ 7 cm. Această plantă arată minunat, deci este potrivită și pentru o grădină ornamentală.

busuioc

Busuioc în creștere în grădinărit grădinărit pe balcon

Există multe soiuri diferite, dintre care unele nici nu seamănă deloc cu busuiocul, dar au frunze minuscule și arată mai mult ca o cutie, și există soiuri violete care par deosebit de interesante.

Creați grădină – vinete

grădină crește propria grădină de legume pe acoperiș

Vinetele albe “Gretel” sunt, de asemenea, potrivite pentru grădina acoperișului.

Plante verzi

plante verzi petec de legume pe acoperiș grădină așezare sfaturi

Plantele verzi sunt cele mai populare ca plante în ghivece. Atunci de ce să nu alegi plante comestibile, cum ar fi plantele de salată verde? Sunt potrivite diverse salate, cum ar fi lollo rosso.

Creați o grădină – dovleac

îngrijirea unui dovleac pe acoperiș patio grădină idei sfaturi

Există multe soiuri care sunt potrivite și pentru grădinile mici. Cel mai bine este să alegeți dovleceii, dovleceii mici sau, pentru vară, untul.

roșii

tomate acoperiș terasă întreținere grădină hobby grădinărit sfaturi de îngrijire

În ceea ce privește gustul și cantitatea de fructe, roșia cherry nu poate fi comparată cu niciun alt soi. În timp ce majoritatea plantelor au nevoie de mult spațiu, aceasta este mai compactă și la fel de potrivită pentru grădina mică. Soiurile „Tumbling Tom”, „Tumbling Junior” și roșia Roma sunt la fel de potrivite.

Creați o grădină – măr

Îngrijirea mărului pe acoperișul grădinii maturate la soare

Puteți alege chiar și plante fructifere pentru grădina acoperișului, pentru a aduce în același timp o anumită structură. Semiprimii sau mărul pitic sunt cele mai bune soiuri. Unele dintre ele se coc la sfârșitul verii sau la începutul toamnei (septembrie) și au o înălțime de numai 2,40 – 3 metri.

Grădină pe acoperiș cu plante-ierburi, grădină cu pomi fructiferi