Casă și grădină

Creați o grădină nouă – proiectați zona exterioară în funcție de sezon

creați o grădină nouă vară pod mic multe flori

Nu este un secret faptul că o grădină frumoasă și parfumată necesită mult efort, grijă și atenție. Fiecare anotimp al anului necesită îngrijiri diferite în grădină în comparație cu celelalte. Aflați aici nevoile plantelor și cum să le folosiți Creați o nouă grădină ar trebui să varieze în funcție de lună.

Grădină nouă în iulie și august

creați o grădină nouă, multe flori culori splendid

În luna iulie, este necesară îngrijire specială în grădină din cauza căldurii. Plantele trebuie adesea udate și fertilizate, iar solul slăbit. Pământul ar trebui să fie întotdeauna umed în acest timp. De asemenea, nu uitați să udați frunzele plantelor. Locația plantelor este, de asemenea, importantă. Evitați să le așezați în locuri rapide sau sub aer condiționat, altfel se vor îmbolnăvi. Rotiți ghivecele de flori în mod regulat, astfel încât soarele să lovească toate părțile plantei. În acest fel planta poate crește uniform.

Creați o nouă grădină în august – în august există multă întreținere în grădină, deoarece este punctul culminant pentru florile din grădină și de pe balcon. În această lună înfloresc flori de portelan, pelargonii, clopote, zamias, crini, gladioli și trandafiri cultivați. Este, de asemenea, momentul în care plantele au nevoie de cea mai mare apă pentru a rezista căldurii. Dacă nu ați repotat încă unele plante, august este ultima dvs. șansă. După aceea, ar trebui evitat, deoarece plantele nu vor avea suficient timp să se obișnuiască cu noul ghiveci de flori, adică cu noul mediu și nu vor putea să își întărească și să dezvolte sistemul rădăcină. De asemenea, puteți planta irisul într-o oală. Ar trebui să stea într-un loc răcoros și să beneficieze de îngrijire adecvată. Apoi te va încânta cu florile sale frumoase iarna.

Grădină nouă în septembrie și octombrie

natura mediului înconjurător, pietrele proaspete se îngrijesc sezonier diferit

Deoarece temperaturile scad în septembrie, este recomandabil să puneți unele plante în interior. Aceasta include toate plantele care riscă să înghețe până la moarte și cele cărora nu le place frigul: cactușii, oleandrul, toate speciile de palmieri și ierburile. Puneți-le într-un loc răcoros și ușor și reduceți udarea, astfel încât plantele să nu se îmbolnăvească. Dacă doriți ca florile de primăvară să înflorească iarna, acum este momentul să plantați bulbii de hicint, lalele și crocuri într-o oală. De asemenea, acoperiți-le cu un film subțire și clar.

Creați o grădină nouă – Octombrie este mijlocul toamnei. În acest timp, cerințele plantelor și, astfel, întreținerea în grădină sunt mai mici. Acum trebuie să puneți pelargonii, gumă și garoafe înăuntru. Înainte de a face acest lucru, eliminați toate părțile bolnave și verificați dacă acestea sunt infectate cu dăunători. Acestea ar putea fi transferate și celorlalte plante. Puneți-le într-o cameră mai caldă și asigurați-vă că există suficientă umiditate. Crizantemele, salvia, coada șoricelului și floarea-soarelui târziu înfloresc în lunile de toamnă.

Grădină nouă în noiembrie și decembrie

amenajare grădină spațiu exterior iarnă îngrijire adecvată nevoie de zăpadă

În noiembrie va Creați o grădină nouă asociat cu îngrijirea plantelor de interior. Ar trebui să găsiți un loc potrivit pentru ca plantele să hiberneze. Puneți camelia, azaleele, cactușii și alte plante cu frunze groase într-un loc luminos. Florile de primăvară pe care le-ați plantat în ghivece în septembrie ar trebui acum mutate într-un loc mai cald. Cu toate acestea, nu scoateți folia. În doar o lună vor înflori.

În decembrie, plantele nu au nevoie deloc de atenția ta. Trebuie doar să le curățați în mod regulat de praful casei. Pentru a face acest lucru, le puteți pune sub duș și puteți face duș cu apă caldă. Acum este momentul să îndepărtați filmul protector de pe lalele și zambile. Pentru a face ca decembrie rece să fie mai fericit, puteți obține o poinsettie destul de potrivită lunii.

masă laterală grădină scaun bancă plantare luxuriantă romantică

grădină idei de vară curte proiectare îngrijire adecvată

Creați o nouă grădină îngrijită corespunzător pentru vară

îngrijire grădină plante importante flori sezon sezon

creați o nouă grădină cultivați în mod tradițional plante de toamnă

creați o nouă grădină plante de toamnă ornamente metalice