Casă și grădină

Conservator pentru a trăi ca o extensie a casei pentru o ambianță luminoasă

gradina de iarna pentru living zona de luat masa-mobilier din lemn-modern-eames-gri

Confortabilul „Study House” se află în Anglia și a fost reproiectat de o echipă experimentată din studioul 30 Architects. Întrucât casa privată urmează să fie folosită în primul rând pentru muncă creativă și învățare, ea a fost mobilată cu o mulțime de mobilier confortabil. Există, de asemenea, o atmosferă prietenoasă, creată de numeroasele ferestre și perfectă pentru lucru. În acest scop, a fost efectuată o extindere a casei, în care a fost creată o grădină de iarnă practică pentru a locui. Puteți afla mai multe sub forma imaginilor de mai jos.

Conservator pentru locuit pentru uz interior

gradina de iarna pentru living living-design-luminator-modern-bucatarie-caramida

Mobilierul din grădina de iarnă este modern și elegant. Există o zonă confortabilă de relaxare cu o canapea, precum și o zonă de luat masa cu o masă din lemn și un interesant patchwork de scaune diferite, dintre care unele se caracterizează prin stilul retro, inclusiv scaunele la modă Eames. În ansamblu, mobilierul și decorațiunile sunt destul de simple-

gradina de iarna pentru living bucatarie-blat-beton-usi-rabatabile-ferestre-fata

Mobilierul de grădină de iarnă include, de asemenea, o unitate de perete încorporată cu placă și rafturi. În afara grădinii de iarnă puteți găsi bucătăria, care nu este mai puțin impresionantă. Are un perete și o insulă de bucătărie din cărămidă albă, ceea ce conferă interiorului modern și simplu o anumită confortabilitate.

grădină de iarnă-living-scări-înguste-galbene-accente-gri-perete-vopsea

Noua extensie a fost folosită și pentru a găzdui scările de la etajul al doilea. Acest lucru a fost făcut destul de îngust pentru a putea găzdui o cameră pe o parte. De asemenea, dorim să vă atragem atenția asupra acoperișului din sticlă al grădinii de iarnă, ceea ce aduce o mare contribuție la interiorul luminos și prietenos.

grădină de iarnă-living-art-murală-culori-colorate-masă-laterală-scaun-plantă de casă

De asemenea, nu lipsesc obiecte de artă și, bineînțeles, grădina de iarnă în care să trăiești. Fundalul acestui tablou, care constă din două părți, este o culoare de perete gri, care asigură că imaginea cu culorile sale strălucitoare intră în propria sa culoare. Accentele de culoare pot fi găsite din nou și din nou în toată casa. Acest rol îl joacă în principal culoarea galbenă.

grădină de iarnă-living-studiu-idee-birou-perete nișă-raft-scaune-galbene

Un exemplu excelent în acest sens este studiul, care are un scaun galben Eames și un scaun practic. Structura camerei este interesantă. Nu numai că are un acoperiș înclinat, ci și nișe de perete care sunt prevăzute cu rafturi și astfel se transformă în rafturi practice. O fereastră mare oferă suficientă lumină.

grădină de iarnă-living-dormitor-pat-gri-tapițerie-șemineu-cadru-de-tablou-antic

Există, de asemenea, un interior elegant în afara grădinii de iarnă pentru a locui în celelalte camere de zi. Un alt exemplu este dormitorul cu patul mare tapițat în gri. Aici pereții sunt împodobiți cu vopsea albă și decorațiuni subtile și elegante pot fi găsite ici și colo pe pereți. Nu în ultimul rând, balansoarul Eames asigură și confort.

grădină de iarnă-living-dormitor-cameră pentru copii-podea din lemn

Este similar cu camera copiilor. Ca în aproape toate camerele, există o podea din lemn. Acesta este, de asemenea, proiectat cu o piele de oaie, care oferă suprafața perfectă pentru joacă. În această cameră este disponibil și un șemineu. Peretele curbat oferă camerei o structură interesantă și diverse accesorii adaugă culoare.

grădină de iarnă-living-baie-design-monocrom-mozaic-cadă-gri

Un design neutru poate fi găsit în baie. Cu excepția tavanului, acesta este realizat în întregime din plăci de mozaic gri. În nișă a fost încorporată o cadă, care poate fi folosită și ca duș datorită perdelei de duș. De asemenea, se remarcă fereastra mare, care în majoritatea băilor este fie destul de mică, fie complet absentă.

Conservator pentru locuit – grădina și zona exterioară

grădină de iarnă-living-terasă-grădină-podea din lemn-plantare-ecran de confidențialitate

De asemenea, puteți învăța, lucra sau relaxa minunat în grădina mică și pe terasa, care se află chiar în fața grădinii de iarnă pentru a locui. Din acest motiv, veți obține, de asemenea, o vedere minunată a exteriorului din zona de zi. Terasa este simplă și amenajată cu lemn degradat, iar grădina este destul de luxuriantă.

grădină de iarnă-living-grădină-arbor. casă în copac-loc de joacă-copii-leagăn

Există, de asemenea, o mică zonă de joacă pentru copil în grădină. Această zonă este, de asemenea, echipată cu un leagăn albastru din ratan. Gazonul artificial, pe de altă parte, este ușor de îngrijit și minunat de potrivit pentru copii cu care să se joace. Balansoarul este minunat pentru relaxare sau lectură și vă puteți bucura de vremea frumoasă și de grădina cu aspect natural.

gradina de iarna-living-anglia-fatada-caramida-fereastra-scari-gradina din fata

Aici puteți vedea fațada cu zona de intrare. Casa este o clădire veche într-o casă terasată din cărămidă. La fel ca grădina din curtea din spate, grădina mică din față este proiectată frumos cu plante și nu numai că întâmpină vizitatorii, dar îi place și ochilor plimbătorilor și ale altor trecători..

Proiectat de Studio 30 Arhitecți.