Casă și grădină

Ce accesorii nu ar trebui să lipsească pentru o bucătărie practică de grădină

accesorii pentru grătar în bucătărie în aer liber

Iată câteva lucruri care sunt pentru unul bucătărie de grădină practică nu trebuie să lipsească, astfel încât să puteți începe să grătiți imediat ce se încălzește.

Bucătărie practică de grădină – umpleți-vă dulapurile cu sosuri aromate

accesorii sos de chutney de bucătărie de grădină practic

Sosurile Chutney vă permit să adăugați aromă picantă puiului, peștelui și altor carne. Acestea sunt lipsite de grăsimi, exotice și pur și simplu delicioase datorită amestecului de fructe, condimente și zahăr.

Sosul Slawsa, popular în SUA, este la fel de delicios. Nu conține grăsimi, gluten și colesterol și are doar 15 calorii. Se potrivește perfect cu mâncăruri din carne și pește, cum ar fi hot dog, hamburgeri (sau chiftele), fripturi de porc și fripturi de pui, până la creveți, midii și somon. Slawsa face, de asemenea, sandvișurile, împachetările și tacos-urile dvs. și mai gustoase, iar sosul este ideal ca scufundare pentru tortillas. Sosul poate fi comandat pe diverse site-uri web.

Bucătărie practică în grădină – Aceste accesorii pentru grătar nu trebuie să lipsească!

echipament accesorii practice pentru grătar de bucătărie de grădină

După grătar, este important să curățați bine grătarul. O pensulă vă poate ajuta în acest sens. Puteți curăța cu ușurință între bare și puteți ajunge cu ușurință chiar și în colțuri strânse. Un accesoriu realizat pentru un bucătărie de grădină practică nu ar trebui să lipsească.

accesorii bucătărie de grădină practică Stuff A Burger

Îți plac hamburgerii? Atunci probabil că știți problema protejării ingredientelor împotriva căderii. Soluția perfectă pentru aceasta este aceasta Presa „Stuf-a-Burger” de la Sur la Table. Acest set original de grătar este format din două părți. Un recipient pe care îl umpleți cu carnea tocată cu un capac care taie o adâncitură în carnea tocată când este închisă. Apoi umpleți cu orice ingrediente. În plus, există și această grilă interesantă, cu care puteți întoarce patru chifteluțe simultan.

accesorii bucatarie gradina Set gratar inox

Acest set practic este disponibil pentru maestrul de grătare din casa ta, sau mai degrabă din grădina ta. Include o spatulă, o furculiță, clești pentru grătar și o perie pentru aplicarea marinadei. Setul este format din oțel inoxidabil rezistent la rugină, mânere robuste și bucle de piele de agățat.

accesorii grădină practică grătar cârnați grătar Sur La Table

Cu suportul pentru mezeluri de la Sur la table prepararea cârnaților la grătar devine mai ușoară ca niciodată. Vă permite să grătiți și să răsturnați până la șase cârnați simultan.

Nu uitați mâncărurile potrivite pentru o bucătărie practică de grădină!

vase de bucătărie de grădină plastic colorat

Vesela din bucătăria din grădina dvs. ar trebui să fie incasabilă, astfel încât să vă puteți bucura de masă în liniște. Vesela, făcută să reziste pentru totdeauna, vă puteți relaxa și bucura de serile de grătar. Ar trebui să fie în condiții de siguranță în mașina de spălat vase și să aibă culori strălucitoare și strălucitoare, care vă vor oferi o bună dispoziție bucătărie de grădină practică va aduce.